![]() |
Ja też odpadam. Przerobiłem oryginalne i jest dobrze.
|
Hiszpan, zagęść ruchy z tymi podnóżkami do Afri. Zakład masz klimatyczny, produkty jakie dzisiaj widziałem u Ciebie są wysokich lotów więc dawaj, dawaj. Biorę podwyższenie (jak już będziesz miał to malowane na szaro), podnóżki i stelaż do kufrów. Niestety, tak jak mówiłem, na kufry mnie jeszcze nie stać, ale są lepsze niż na zdjęciach - będę zbierał. Czekam na info o podnóżkach do AT!!!!
|
Cytat:
|
Panowie - podnóżki od xr 250 pasują idealnie (no prawie bo trzeba cieńszą podkładkę dać pod zabezpieczenie bolca ale generalnie działają wyśmienicie - jak seryjne (dzisiaj założyłem do afri) - kosztowały mnie 105 pln z przesyłką na allegro :) linka do aukcji dałem wcześniej
|
teraz juz je ma po 125pln +kp :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Podnóżki od XR są symetryczne - więc po zainstalowaniu w Afri jest nie symetrycznie. Porównanie podnóżków: http://dl.dropbox.com/u/43936869/Cam...2014.21.49.jpg Pomimo to - jeździ się wyśmienicie. Jedyny minus (poza brakiem symetri) jest to, że podnóżki od XR'y są bardziej wysunięte do tyłu - co może przeszkadzać jeśli się ma "obcas" w bucie motocyklowym. |
Ja także rezygnuje...
Kupiłem podnóżki od XRy. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |