![]() |
No to ja już wierzę, a Tobie Diverek gratuluję :D:Thumbs_Up:
|
Chcialem sie najpierw wladzy przypodobac:pMam nadzieje,ze to podnoszenie nie wejdzie ci w nawyk.A co do fotografowania,to w koncu kupilem odpowiednia ksiezke(D80 Nikon) i moze wreszcie naucze sie pstrykac porzadne fotki.Aaa... zupelnie bym zapomnial,ladny avatar:Sarcastic:
|
No nie wiem, dziś 2 wywrotki, próbowałam podnieść nasze maleństwo ale było ciężko, Diverek musiał mi pomóc.
Muszę popróbować. Uczepiliście się mojego avatara :D Cieszę się że Wam się on podoba :devil: |
Miało być o kursie na prawko, jest o cyckach. Znaczy, zima nareszcie odchodzi w niepamięć, a z nią durne wątki, ankiety itp, itd;)
Fotka fajna, ale co z tym kursem? PS:Myku, nie szarżuj, przecież masz piesieczka:D |
Cytat:
|
Ja piewszym go nie chwaląc się przyuważył :) tego avatara oczywista
Mały a cieszy :) Zacny jest zaiste. |
No właśnie, wy faceci tylko o cyckach i o piwie :lol8:
Mój wątek mniał być przede wszystkim o moich przeżyciach na Afryce i kursie :D |
Cytat:
Diverek, troszkę PRZESADZIŁEŚ :confused: za karę ma post na miesiąc. Ale troszkę mu wybaczę ze względu na dzisiejszy jego wypadek na hondzi. Chciał uratować kotka przed niechcącym zderzeniem z Afryczką. Efekt końcowy - wybity palec, zbita kostka u nogi, dziura na nowej kurtce. Oraz poooooooooooooooooorysowane gmoliki. Mój rys -rysik na gmolu to PIKUŚ , w porównaniu z jego. Więc chłop gada od rzeczy... Majaczy... Chyba ma jakiś wstrząs mózgu :mur: :D |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Zapomniałbym. Także fanka motocykli :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |