![]()  | 

Szkoda Twojego czasu na klepanie w klawiaturę , zabieraj d...  i rżnij na UA busem i będzie dobrze. 
	 | 

Ktoś ma do Olecki telefon,jest Gość który może pomóc. 
	 | 

Nie jest źle. Oddział urzędu celnego kazał zgłosić się na lotnisku i opisać sprawę. Mam dostać odpowiednią bumagę i żadnych problemów ma więcej nie być. Przyjadę po raz kolejny i zabieram motocykl. 
	 | 

Cytat: 

| 

1 Załącznik(ów) 

Załącznik 64626 
	Jeśli powodem unieruchomienia, jest tylko trudny do opanowania ubytek powietrza w kole, to czy spróbowałeś też takiej metody? Takie piany naprawdę potrafią zrobić kawał dobrej roboty.. Stosuję to z powodzeniem od jakichś 15 lat, i nawet w trudnych przypadkach dawało to radę.. :Thumbs_Up:;)  | 

Cytat: 

| 

Dlaczego nie? 
	 | 

Cytat: 

| 

na detki tez swietnie dziala (pod warunkiem ze zawor nie jest urwany) 
	 | 

Ta piana działa bdb również w dętkowych.. :Thumbs_Up: 
	Wypełnia pod ciśnieniem wszelkie szczeliny na całym obwodzie, nawet początkowo przez nie uchodzi, i w końcu skutecznie zasklepia. Ostatnio miałem rozprutą dętkę przy wentylu, i całą pierwszą porcję piany wypluło mi przez otwór na wentyl w feldze :Sarcastic: Uszczelniłem go podkładając pod nakrętkę gumowy pierścionek, później na nią jeszcze jedną gumkę i kolejną nakrętkę, wszystko mocno dociągnąłem, napompowałem drugą puszką, -i już bez jakichkolwiek ubytków ciśnienia oblatałem całą Kotlinę Kłodzką.. ;):at:  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03. |