![]()  | 

1 Załącznik(ów) 

| 

Najlepsze jest to, taki śmiech przez łzy, że w Szwajcarii Królowa kosztuje 14 tyś. ich pieniędzy, a u nas 53 tyś. naszych :), Honda by nie nastarczyła z dostawami, jakby w PL Afra kosztowała 14 tyś. naszych :) 
	 | 

Qrczaq jak będziesz sprzedawać, to zaklepuję pierwsze miejsce w kolejce. Dupa jest, ale może nie 4ever ;) 
	 | 

Obstawiam, że każdy większy producent wydechów zrobi model dedykowany do nowej AT, będzie w czym wybierać :) 
	 | 

Cytat: 

| 

Cytat: 

| 

Było? 
	 | 

komplet plastikowych kufrów w mieście to jest to! 
	 | 

| 

Ale czy ta nowa będzie tak pięknie śmierdzieć maszyną? Czy tylko plastikiem? Bo ja uwielbiam smród mojej AT :) 
	 | 

Cytat: 

| 

Dobrze jechać za takim w skórze. W domu szybkie przetarcie i jest impregnat, jak po paście :D 
	 | 

JAKI TEN MOTOR JEST PRZEKRWSKO ŚLICZNY! :drif: 
	Ogmolować...i w krzaki go!  | 

Gmole jak w kursowych sprzętach w autoszkołach :) 
	 | 

szybki fotomontaż jak by wyglądała na kostkach, z wysokim błotnikiem i bez tego brzydkiego wydechu: 
	https://dl.dropboxusercontent.com/u/...africatwin.jpg p.s. koło i zacisk oczywiście nie od tego sprzęta :)  | 

Wygląda lekko :-)  
	Mnie się tam podoba. wytapatalkowano  | 

Ma jedną tarczę z przodu czy to tak po fotomontażu? 
	:)  | 

Coś małe kółko z tyłu 
	 | 

Cytat: 

| 

Wygląda jak w starej afryce 17'' z C02 
	 | 

Motek  wizualnie  mnie się  podoba.  Czekam na dni otwarte i jazdę testową . Ciekaw też jestem wszelkich  bolączek  " wieku  młodzieńczego " ,  choć  pewnie z  moją  "przyjaciółką"  nie  szybko się  rozstanę . Wraz  z moim  wiekiem  i tym co z nią  przeżyłem  nabieram do niej sentymentu i szacunku  ..... taki ze mnie moher :D 
	 | 

Ogon by jeszcze uciachać 
	 | 

Za niski profil tylnej opony i całkowity brak wydechu jej nie służy. Słabo wygląda. jakiś subtelnijeszy wydech i gumiaki bardziej w stylu MT21 z wyższym profilem. 
	 | 

Cytat: 

Weź jeszcze lusterka zmień na 'normalne' daj wydech i wyczyść ten tylny błonnik. No i mnie się przedni błonnik nie podoba.  | 

się dopierdalacie  
	..tutaj chodzi o wyobraźnie :D mi się podoba poprowadzenie łańcucha :Thumbs_Up: gs i kat nie dojdą do tego za 100 lat :D  | 

:haha2: 
	dobre :D  | 

Przychodzi facet do apteki i mówi do okienka: 
	- Poproszę prezerwatywę malinową, bananową, wiśniową, truskawkową... a, może jeszcze pomarańczową... no i jeśli są, to dwie cytrynowe i jeszcze jedną porzeczkową... no i... Aptekarka nie może powstrzymać zniecierpliwienia: - Panie!!! Będziesz pan ruchał, czy kompot gotował?!!! No właśnie . Będziesz Pan tym jeździł , czy tylko napawał się jej wyglądem :D Ja wolę praktykę !!!  | 

| 

Siwy  cycki  jej dorób to się poddam . 
	 | 

Zdjęcia pójdą w świat i ludzie później będą szukali takich wersji jak się komuś spodoba:) 
	 | 

Cytat: 

| 

Cytat: 

Dodaj jeszcze jakas rejestracje i zmien lusterka i bedzie lalka! Ten bagaznik taki sredni do tego modelu...  | 

1 Załącznik(ów) 

Cytat: 

| 

Motocykl musi mieć dwa lusterka :p Dostałem ostatnio pouczenie. 
	 | 

Jak ta płyta pod silnik okaże się z plastiku to.. :vis: :dizzy:  
	:D  | 

....to trza będzie zamienić na akcesoryjną, aluminiową, stalową, albo z innego amelinium hehe:D 
	 | 

Cytat: 

§ 11. 1. Pojazd samochodowy wyposaża się: (..) 5. w lusterka zapewniające kierującemu niezbędną dla bezpieczeństwa ruchu widoczność do tyłu: a) co najmniej jedno lusterko zewnętrzne po lewej stronie pojazdu â w odniesieniu do samochodu osobowego i motocykla, z zastrzeżeniem lit. b, b) co najmniej dwa lusterka zewnętrzne, jedno po lewej i jedno po prawej stronie pojazdu â w odniesieniu do pozostałych pojazdów oraz do samochodu osobowego ciągnącego przyczepę i samochodu osobowego, w którym lusterko wewnętrzne nie zapewnia dostatecznej widoczności do tyłu, c) wewnętrzne â w odniesieniu do samochodu osobowego; (...) http://www.word.wroc.pl/download/akty/Warunki.pdf  | 

Cytat: 

Serio? Ja mam jedno lusterko i nie trzeba nawet kierunkowskazow. Podobno maja to niedlugo zmienic na nowe motocykle.  | 

Serio,na przegladzie. 
	 | 

Dla odmiany, zoom na dupe. 
	http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...in%20%2055.jpg  | 

| 

Oj ladna ta Afra.Wydech zostaje :Thumbs_Up: 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

Cytat: 

| 

Kolektorki sliczne :Thumbs_Up: 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

Taka wersja mi sie chyba najbardziej bedzie podobac. Pominac kostke na tyle. 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

Hiper zoom bez oslony silnika. Fajnie filtr oleju pomyslany. 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

Jeszcze jedno. Znalezione na ADV 
	 | 

Co takiego fajnego z tym filtrem? 
	 | 

Cytat: 

Chociaz teraz mysle, ze lepszy bylby filtr z wkladow (inserts).  | 

Znaczy, że niby w GS to się nie da śrubokrętem odkręcić filtra oleju? 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |