![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Zdrowia :hello: |
liczysz na niemieckie poczucie humoru Pastoru???
matjas |
Zapowiedzieli sie koledzy z Bulgarii. Spotkaliśmy z Izim Dimo w ubiegłym roku w Tadżykistanie. Poczuł sie w obowiązku przyjechać.
|
Fajnie. Co w butelkach przywiozą Bułgarzy?
|
Nie zebym poganiał czy coś, ale listwę wpłat to by sie przydało uaktualnić ;)
Zdrowia :hello: |
Proszę o info w jaki sposób odbędzie się identyfikacja biorących udział w zjeździe? Jakie"papiery" trzeba mieć ze sobą,aby być dopuszczonym na imprezę?
|
Cytat:
:D:D:D |
Wystarczy że będziesz pamiętał swoje imię i nazwisko. Jeśli to będzie zbyt trudne to wystarczy ksywa, byleby była zgodna z listą ;)
Zdrowia :hello: OT - Wojtek_K znasz moze nr RAL koloru tego lakieru na swojej AT? |
Cytat:
|
Pany, a dezertera z transalp clubu przyjmieta?? wszystko będę miał i papier i lytra i smniał sie bede jak głupi, tylko z wpłata czekam do ostatka z przyczyn ekonomicznopartyzanckich tzn. muszę ukryc wydatek przed najwyzszą kontrolą....:D
Ps. oczywiście liczę na miejsce pod namiotem bo mój gryzonie obgryzły i wygląda jak ser szwajcarski. czy jakaś ekipa z Łodzi i okolic rusza..... |
rusza ...
|
Cytat:
|
Drodzy zainteresowani,
W związku ze zbliżającym się wielkimi krokami terminem imprezy i ponagleniami ze strony zamku w Grodźcu jesteśmy zmuszeni zamknąć zapisy. Ostatnim dniem w którym przyjmujemy zgłoszenia poparte wpłatą jest piątek 6 maja. Zapraszamy do udziału i jednocześnie zamieszczamy informację o szczegółowym programie imprezy w pierwszym poście. |
transport z Warszawy na zlot 13.05 - 15.05
szukamy dwoch miejsc na motorach z Warszawy do Grodzienca (tam i z powrotem). czy ktos ma miejsce na maszynach, by zabrac ze soba dwie sympatyczne dziewczyny na zlot?
od tego uzalezniamy rejestracje, wiec please, please, please! Kontakt: 607 172 182 pozdrawiam, aquamarissa |
Hej, hej! Jakby ktoś ruszał z Wrocławia i miał miejsce na moto, to z chęcią bym się także zabrała w tą i z powrotem ;) Kontakt do mnie: 601088174 ;)
Malena |
Hmmm...:cool:
|
Malena, a masz swój garnek?? ja jadę z Łodzi tak,że pewno przez wrocek będę jechał..........
|
Mam, mam :) Więc jakby można się dosiąść po drodze to super! ;)
|
Ktoś leci w piątek popołudniu od strony Opola?
|
No zlot się zbliża więc :D :D : http://images49.fotosik.pl/838/b267c380595c8d66.jpg No i jak obiecywałem, rakietfjuel już sie pogonił :D : http://images43.fotosik.pl/821/09ed24d252f2a2fe.jpg
|
o chłopaaaaaaaaaaaaaaku ;) ;) ;)
widzę, że dzięki temu specyfikowi znajdziemy wspólny język w niejednej kwestii. będziesz mi wyspą na oceanie ognia ;) ino nie zbij!! matjas |
Cytat:
|
Mam taka naklejka na Czelendzerze.To znak,ze sie napijemy :D
|
tylko Myku - żebyś rano wyglądał lepiej niż w Białej ;)
Panie Paluch - to będą dwie jedyne XLki na zlocie. napić się mósowo ;) matjas |
A skad ty wiesz jak ja w Bialej wygladalem?Nie pamietam,zebys tam byl :D
|
Cytat:
|
Kolega podeslal mi wlasnie trochę zdjęć z najlizszej okolicy zamku:
W Złotoryi zakwitly już tulipany http://i53.tinypic.com/23j06xt.jpg A na drogach jest bezpiecznie, bo czuwa Straż Pożarna http://i52.tinypic.com/2jep8q9.jpg Tras off chyba jednak nie będziemy przygotowywac. Puscimy Was asfaltem ;) http://i55.tinypic.com/332uqzp.jpg Ja stawiam na przyszly weekend +26. A Wy? |
Patrząc na fotki - daję góra +20 :)
|
A mnie się lodówka rozmroziła i musze ciepłego browara siorbać :mad:
W ciągu paru godzin sypneło 15 cm śniegu i prądy w mojej wsi nie wytrzymały, a ja dórny nie wpadłem na to żeby studzić w sniegu.. Dobrze że już właczyli bo się świeczki zaczeli kończyć. :hello: |
Śnieg w maju? Przecież to normalne :) :D
|
Cytat:
|
Spokojna Wasza potargana, na zlocik prognozy są pozytyne, a jak się nie sprawdzą to będziemy mieli elefanta wersja "IZI"
|
Na wszelki słuciaj przygotuję więcej środków rozgrzewczych i przeciwzamrożeniowych :D:D:D Takich powyżej 90 procentów.
|
Przelew poszedł, tylko szkoda, że grupa off już zamknięta, krajobrazowa zamknięta, 300 kilosów na kostkach psu w dupę, za to zapisałem się do international, a co, może się języka nauczę :haha2:
|
Spoko luz. Węgierski jest prosty :D:D:D Bratanki strzelą Ci taaaakie korepetycje, że przez tydzień łeb będzie napier...alał.
|
Witajcie
Trochę późno, ale wyklarowało się, przelew poszedł, jadę |
Cytat:
ps. Mały off top. Jak wbudować mapę google np. z moją wyznaczoną trasą na zlot? Wie ktoś? Można b wtedy wklejać mapki i może ludziska by się w kupki podobierali. Bo ja np. sam jadę. |
hej a ja tak zapytam z innej beczki ktoś leci z zachodniopomorskiego lub okolic bo samemu tak smutno :) No ewentualnie jak nie patrzeć pół polski przejadę to kogoś zahaczyć mogę po drodze bo przez poznań lecę :)
|
Z Piwkosem z Gdyni jedziemy, ale kombinujemy może już w czwartek jechać do Wrocławia ( tam Piwkos mamusię chce odwiedzić) i w piątek krajobrazowo do zamku ciągniemy.
|
Cytat:
|
I się stało... zostałam bez "Afrykańskiego" towarzysza :( Czy jest może jeszcze ktoś to wybiera się z Wrocławia i mógłby użyczyć mi miejsca na swojej maszynce? Moj numer tel. 609084415 lub proszę info na priv.
|
Witam,
Ja również w tym czasie chciałbym "dezerterować" z transalp clubu i przyjechać na Waszą imprezę:at:(termin mi odpowiada) przyjmiecie jeszcze spóżnialskiego ze Śląska:bow:?? Jak moi poprzednicy bedę miał wszystko co trzeba aby się zintegrować :haha2: Co do wpłaty to tylko czekam na zielone światełko od organizatora i zaraz wciskam magiczny guzik"przelew":D Ze względu na brak swojego namiotu... a było by jeszcze miejsce na zamku to byłbym rad :). Czy ktoś z Jaworzna się wybiera lub okolic Katowic bo z chęcią bym sie przyłączył aby rażniej się przeleciało do Grodżca. |
Ja leca nach Grodziec :) Leca przez Czechy.
|
witam Graphia:) pamiętasz mnie? byłem kiedyś u Ciebie po stel....:D co do Twojej trasy to chyba nawinoł bym więcej km i kółko większe zrobił, ale nie mówię że nie skorzystam bo na tą chwilę to nawet nie wiem czy gdziekolwiek pojadę jak czarni mnie nie przyjmą:(
|
hej. no jasne że Cię pamiętam. jadę przez Czechy bo nie chcę jechać polskim autobanem a i winkielki po ich stronie piękne są potem :) tak.... za Opawą ;)
|
Cytat:
Na zamku jest wolne . PozdrawiaM |
[QUOTE=marekw;176059]Ponieważ liczyłem że syn po naszym wypadku przemoże się i wsiądzie na motocykl to wpłaciłem i za niego. Niestety nie dość że jest twardo asertywny to jeszcze uciekł do Szwajcarii i na 100 % nie przyjedzie , to jego miejsce
Na zamku jest wolne . Pozdrawia, więc jak moge się dogadać z rozliczeniem? ale najpierw chyba zielone światło musze dostać od organizatora?:bow: |
Nie no, skoro wpłata marekw już poszła, to co ma się łonanizator nie zgodzić, lepiej niech edytuje listę wpłat co bym był spokojny, że przelew doszedł i jestem na liście.;)
|
Rozliczysz się na miejscu i tyle .
PozdrawiaM |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |