![]() |
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Trasa opracowana.
Co prawda na dole brakuje jeszcze zdjęcia Sołtysa i Stopy, ale to se jutro wkeje w pracy. A jak tam wasze GPXy, BMXy, JPGi i LPG? już przygotowane? |
Cytat:
Wiadomo https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cac1d15620.jpg |
1 Załącznik(ów)
Oczywiście :D , trasa jest prosta i niezbyt dopracowana :D
Bambetle spakowane, łańcuchy nasmarowane, oleje posprawdzane , motóry zatankowane - 10:30 wyjazd. Pod koniec brakuje jeszcze zaplanowanej biedry , ale w czasie jazdy zrobimy listę zakupów , bo to nie jest prosta sprawa :D https://africatwin.com.pl/attachment...1&d=1694021113 |
Chłopy szanuję wasze dojazdy
ALE spróbujcie narysować dalszy ciąg----- OD recepcji do wyjazdu. TO JEST DOPIERO ZAKRĘCONE BIEDRA w Przedborzu DZIĘKUJEMY ŻE BĘDZIECIE |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 127921 Nawet nie będę wspominał ile mam na skróty. |
Cytat:
Do chętnych na zakupy mała prośba. Jakby się dao to spróbujcie mieć odliczone cebuliony albo chociaż drobne |
23 minuty... Tyle to nawet na spokojne posiedzenie na kiblu za mało:D
|
Cytat:
W pewnym wieku to i na małe siku za mało czasu 😉 |
zazdroszcze moja trasa z domu do stanicy to
2 godz. 41 min (226 km) a z roboty do was 2 godz. 46 min (243 km) z domu do roboty 4 godz. 13 min (403 km) jakoś wątpię ze sie uda wpaść ale nie mówię nie tym bardziej ze ten łikend ma być roboczy bawcie sie dobrze:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Jak się bawić to się bawić... :D
|
Bawcie sie tam dobrze, ja dołączam w kolejnej edycji :)
|
Cytat:
|
Diego zrobił nam playlistę do zabawy.
Dzięki |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Liczysz w jedną stronę.:D A ja mam co najmniej drugie tyle na powrocie. :p :zdrufko: |
Cytat:
Prawda zawsze wyjdzie na jaw |
Skoro jest META to ja powinienem jakieś przebranie babki mieć.
|
To są pomówienia:lol19:
Zresztą nie mogę już na to patrzeć co wypisujecie... dlatego zaraz jadę na miejsce i czekam na Was :D:D:D :at::at::at: |
Cytat:
Czy nadal będzie obowiązywała zasada, że nietrzeźwi na koncert i tańce nie będą wpuszczani, z uściśleniem, że każdy kto jest w stanie samodzielnie ustać trzy sekundy jest uznawany za trzeźwego? |
Postaram się dojechać, ale pewność dopiero będę miał w piątek czy w ogóle będę.
Zabiorę do degustacji różne trunki zdolnego Śląska 😄 Pogoda ma być super więc raczej na 95%. Z tego co wiem, ma być kilka osób które zawsze psioczą narzekają na Afryki jakie to złe itd itp. Może stworzyć dodatkowe atrakcje typu https://youtu.be/zETPXzGfOh0?t=3204 Byłaby mnóstwo dobrej zabawy a tacy by mogli i błagać o przebaczenie w majestacie FAT. Do zobaczenia na miejscu to pisałem ja człowiek Widmo 🙃 |
Ja także odchodzę od kompa i jadę do Białego Brzegu na NASZE ŚWIĘTO.
Gdyby "coś" to jesteśmy z Sołtysem na miejscu i proszę dzwonić. 501 288 133 Pogoda zamówiona Panie ŻUKU bierz Pan te swoje laski i przybywajcie. DO ZOBACZENIA. |
1 Załącznik(ów)
Pierwszy.
|
To się nie liczy bo powinny być DWAmariany
Ale BRAWO |
Cytat:
Wyjazd planuje koło południa. |
To już jutro, łoo kurna trzeba pajęczyny zdjąć z moto, gdzie kask a gdzie rękawiczki, kurtała to pewnie w kurtkach zimowych;)
|
No przeca mówiłem rok temu, że będzie słoneczko ;)
|
4 Załącznik(ów)
Grupa testerów z poświęceniem sprawdziła wytrzymałość mebli i jakość różnorakich darów bożych. Wszystko OK. Przybywajta.
|
O Lewar... czym przyjechał?
Tenerom.... sześsetom...???:) |
Przepraszam, ale ze względów osobistych nie będę mógł uczestniczyć w złocie.
|
Kulturalnie, bez alkoholu. Tyle herbaty w gąsiorze?
|
Niestety, nie dotrę - może w przyszły roku.
|
Nie wiem czy dojadę w tym roku.
|
Też nie dojadę.
|
Ja już w domu. Dziękuję za super imprezę, pogaduchy i tańce. Jak zawsze było w pytę. Specjał Stopy na recepcji wbijał w fotel a zimne piwko od Sołtysa smakowało wybornie. Kuchnia respect!
Pzdr Qter |
Ja tez melduje się z chałupy.
Po całej tej wczorajszej morderczej jeździe gdzie NIC się nie stało, dzisiaj niemal zgarnął mnie jakiś xxuj wyprzedzający w miejscowości lekko ponad stówę na zakręcie. Jprdl. Dziekuje za krótkie lecz treściwe spotkanie. Lata lecą a zlot nasz jest dalej dla mnie wyjątkowy. Zdrowia, Koledzy. |
1 Załącznik(ów)
Stopa, kochamy Cię.
|
Ciesze sie ze was moglem zobaczyc i tradycyjnie kilka nowych osob poznac. A teraz Jestem w robocie nie wyspany ale akumulatory naładowane. Język do kolan. Dzięki ze mogłem z wami spędzić czas. Do następnego. Jesteście zajbiści
|
Czarni w domu.
Dzięki, że mogliśmy z Wami tam być :) |
Gompka w domu. Uwielbiam tę dysfunkcyjną i patologiczną bandę ;-)
Raz w roku mój mózg przełączacie na właściwy program |
Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie.
Wszystko pamiętam, nic nie odwaliłem, kieliszki całe, alko zostało, echh... chyba się starzeję. https://images90.fotosik.pl/683/5b614a3cf6dfd85fmed.jpg |
Cały w domu.
Też mi trochę alko zostało, ale pamiętać to już nie wszystko pamiętam. Dzięki wszystkim za spotkanie. |
Grunt żeby pamiętać to co trzeba pamiętać.
A zapomnieć to czego pamiętać nie wolno lub się nie powinno ;) |
Olsztyn dojechał. Jak zwykle było super :D:D:D
Dziękujemy organizatorom i wszystkim co przyjechali :D |
Biały Brzeg 2023
Dzięki wielkie organizatorom. Fajnie, że Wam się chce.
Jak zawsze było elegancko. Dziękuję też osobno Sołtysowi za lekcje prowadzenia biznesu, ogrom wiedzy został mi przekazany 😄 Już czekam na następny wrzesień, do zo za rok! |
Cytat:
|
Ty to masz dobrze :) pamiętasz to co trzeba :)
Fajnie ze zmarnowałeś trochę prądu żeby wpaść z Małżonka choć na chwile. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50. |