![]() |
To nie człowiek to jest hmm SZEF :)
|
Pan reżyser,scenarzysta i operator w jednym wspiął się na wyższy poziom. Super !!!
|
Cytat:
Ale mam pomysł na następny Rajd.Zamówię grupę striptizerek,to może zajmiecie sie patrzeniem na dziewczyny a nie robieniem szajby :dizzy: |
Cytat:
https://youtu.be/LaN8Z8Kz6kA |
Dama tretytkowa ich zatrzyma na chwilę
|
Wojtku coś mi świta z tą piosenką i faktycznie chyba striptisa odpuszcze ...
Dzięki wszystkim za organizacje, towarzystwo i całą tą magie podlasia. Dzięki. |
Śluza film kozak
|
Rajd, rajd i po rajdzie, tylko wspomnienie smrodu śledzia pozostało :)
Dzięki za szajbę, a co do bezpieczeństwa, to coś w tym jest. |
Na kolejnym trzeba zrobić park maszyn zamykany na noc i strzeżony przez sekurity.
|
Cytat:
|
Miejscowi są niesamowici, przepiękne okolice. Dla mnie Suchy na cz-ecie wygrał ;) Dzięki
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nareszcie jakas porządna tszoda.
Dziękuję! <3 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zawsze były gitara, tańce i śpiew :) Żebym ja Cię nie znał Marcinku.....:) to może i bym uwierzył :)!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzięki wszystkim za sympatyczny chlew, miejscówka jak zwykle z wszystkimi udogodnieniami typu bierząca woda płynąca, prąd, czy katering podany na masce auta. Dzięki i do następnego;)
|
Cytat:
To już nie część artystyczna, a bardziej..abstrakcyjna. W Krakowie norma :smoking: |
Ja bym powiedział że WIR to stan umysłu.
|
a jak tam stan zdrowia rannych ?
|
Ech, a ja jestem zawiedziona. Liczyłam na jakieś R, a tu tylko W, W, jakieś kąpiele nocne, stopy, Opadły mgły o czwartej nad ranem i znów W...
Bez sensu. Ps. A był ten profesor? |
Baby to zawsze tylko o jednym... A pograc w warcaby, czy porozmawiac o muzyce to nie mozna?
|
Jak mogę dodać zdjęcia?? Dużo nie mam chociaż nie wiem czy przejdą cenzurę
|
Cytat:
|
Chyba członek z członkinią ????? :)
|
Cytat:
Kąpiele, rany, przecież to lepsze niż R! Księżyc nad głową, grunt pod stopami sie kończy, ciary na plecach! |
Cytat:
|
Bardziej boję się o swoją dupę niż o marzenia Śluzy :)
|
Działy się rzeczy straszne, sceny dantejskie
Czyli jak zwykle było pięknie, dziękuję wszystkim. |
Chyba byłem na sąsiedniej imprezie.... U nas było nastrojowe ognisko nad cichą Nereślą, pokazy zdjęć i fimów, muzyczka nastrojowa, opowieści cudnej treści, potańcówka z elementami gier towarzyskich. Chłopcy bawili się w piaskownicy...
Dla każdego coś miłego... Towarzystwo z pod znaku "Wiosny i Radości" stanęło jak zwykle na wysokości. Zdrówka !!! |
Kulturalnie i grzecznie. Brawo.
|
Dopiero obaczyłem, że na koszulce jest Chruszczow :D
|
Towarzysz Chruszczow:)!
|
Co oznacza skrót WIR? Wir w baku, wir w butelce, a może znaczy to że cały świat wiruje, czy wariuje, o co kaman z tym WIR-em. Ja tak poważnie, ciekaw jestem.
|
Też chciałem o to zapytać. Czy to "wódka i ruchanie"? :)
|
Może łatwiej będzie przyjechać na wiosnę i się dowiedzieć :)
|
Wiedza i Rozum :)
|
Wstrzemięźliwość i Rozsądek
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Sluza, powiedziałbym " powiedz mi coś, czego jeszcze nie wiem"
http://www.temysli.pl/upload/images/..._520630863.jpg |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
|
Tu jest rozwiązanie zagadki. |
Cytat:
To nie wiem czy przyjechać, wódy nie piję a ru..nia się boję, bo jak potem na motocyklu siedzieć?! Na stojąco cały czas nie pojadę :( |
Sluza,
wszystko jasne, pewnie nie raz spotkaliśmy się ze dwadzieścia lat temu. Od 95 przez kilka lat byłem w JWK, płetwy. Pozdro. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26. |