![]() |
Czasowo przykrece do kufra centralnego, smigam solo więc nikt nie bedzie sie opierał o tubę. Docelowo wykorzystam stelaże pod kufry. Jak je kupie, szukam używek symetrycznych.
|
Mirmił, czy jest szansa na zamówione tuby do końca miesiąca? Na początku maja bardzo by mi się przydały, daj znać, dzienx.
|
Wczoraj przyszla kolejna partia tub, w poniedzialek wysylam
|
Mirku,
dla mnie podaj przez Herniego widzę się z Nim w piątek. Możesz też podać dla Miecho to Mu przekaże w Kr. |
Tak zrobimy Pirania , odbiorę od Mirmila i przywiozę
|
ja też czekam na tuby z utęsknieniem
pozdro |
dzisiaj wyslalem tuby wg klojenosci z listy,az do BEDDIEGO wlacznie(nr 29)
|
Cytat:
Pozdrawiam Mirek |
Dzięki Mirmil.. dotarło.
Montuję na tej drzecie ...... |
Dzisiaj doszły, dwie tak jak zamawiałem. Dziękuję. Teraz muszę wygłówkować jak je zaczepić na moto.
Pozdrawiam |
1 Załącznik(ów)
A to moja narzędziówka :)
|
Cytat:
|
przyszlo, dziala, dzieki
|
Witam może dojdą cztery sztuki przed rajdem podlaskim poproooooooooszę.
|
też na to liczę
swoją drogą to czas realizacji wyszedł jakiś kosmiczny |
Witam,
doszły tuby dzięki |
Czy jest szansa na 2 tuby?
|
doszły i do mnie :) serdeczne dzięki za organizacje wszystkim zaangażowanym :bow:
teraz tylko czekam na pomysły jak i gdzie to umocować bo po moich przymiarkach jakoś straciłem koncepcję... :D |
Moze na koniec tematu mala galeria kto i jak zainstalowal "tubencje" Im bardziej przymierzam tym bardziej brak konceptu.
|
Niektórzy tak dobrze nie mają i jeszcze czekają ;)
|
Dzisiaj odpakowałem swoją. Nie wiem kiedy przyszła, bo dopiero dzisiaj zjawiłem się w domu :) Wielkie dzięki. Pozdrawiam
|
Jest, dziękuję! :bow:
|
Dostałem. Dzięki!
|
Dotarły obie. Dzięki
|
Dostałem dzięki
|
Coś wiadomo na temat reszty dostawy?
|
Cytat:
|
fajnie fajnie ale przed majówką pewnie nie dotrze :/
|
fajnie, reklama z butelką mnie przekonała :), ale tym razem na podlaski trzeba wieść jeszcze w woreczkach :), super, że już są . :)
|
Tube Randalowa mam i ja :D
|
Panowie,
pochwalcie się gdzie planujecie je montować! Moja została zamontowana z lewej strony, od wew. stelaża od kufrów. Mam jeszcze jedną i zastanawiam się gdzie zamontować. |
Pirania,daj zdjecia
|
3 Załącznik(ów)
Proszę - instalacja na szybko, myślę o trwalszych uchwytach.
|
He, rozwiązania improwizowane często zostają na wieki :D. Jak będę musiał zamontować na szybko to też pewnie zrobię coś podobnego korzystając z nieśmiertelnych trytytek.
|
Cytat:
Panowie, zachęcam do wrzucania zdjęć Waszych patentów. |
wczoraj i dzisiaj wyslalem ostatnie sztuki tub, od Nr 30 do konca-wiec jak do 7 maja ktos nie dostanie tuby, to pisac, dzwonic, bedziemy sprawdzac co i jak.
10 maja dokonuje znieszczenia potwierdzen wysylki itp |
2 Załącznik(ów)
|
tuby dotarły
Dziękuję organizatorom i pomocnikom za trud. Pozdrawiam
|
Do mnie też dotarła, wielkie dzięki i pozdrawiam.
|
Popieprzyłem wątki, powinno być tu :)
Tuby dotarły. Długo to trwało, ale wszystko ok. Okazuje się, że montaż nie jest taki oczywisty jak mi się wydawało. |
Ja nie mam nawet awiza, sprawdźcie Pany czy wysłaliście do mnie? Kasa oczywiście była zapłacona co zostało odnotowane na liście.
|
Tuby dotarły
dzięki, pozdrawiam |
chciałbym się przypomnieć i Ja, na mój adres również (narazie) nic nie dotarło, czekam dalej jakby co
|
przypominam się o sprawdzenie do mnie wysyłki bo nic nie dotarło, adres podany był na PRIV
|
Cytat:
Wysylac jeszcze raz na ten sam adres? W sprawach reklamacji prosze pisac na mirmil1@interia.pl |
Tak, na podany adres wysłałem jeszcze raz adres.
Pewnie listonosz zapił, bo nic nie miałem. |
Do Borewicza Tuba zostala wyslana ponownie dzisiaj
Sprawe tuby Giermo ustalamy Czy do kogos jeszcze tuba nie doszla??? |
Mirmil, można jeszcze zamówić ?
|
Cześć Mirmił, zapłaciłem za 2 tuby wieki temu i jak na razie nic do mnie nie doszło. Wysłałem Ci też pytanie mailem. Bardzo proszę daj znać co i jak.
Pozdro! |
Hejka
Do mnie tez nic nie doszło. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31. |