![]() |
15 Załącznik(ów)
Termin luźny na razie planów brak byłem tam z kolegą jeden dzień istne szaleństwo cały dzień jazdy cały dzień łażenia i cały dzień powrót a na koniec guma z przodu 3x mam nadzieję że mój kumpel z którym byłem pojedzie jak ktoś się przyłączy to myśle że będzie fajnie, oczywiście jak będzie 20 motocykli to za dużo bo źle się jedzie taką drużyną ale jak nas będzie kilka sztuk to myślę że damy rade obskoczyć w kilka dni dorzucam jeszcze pare fotek z innego aparatu
|
Chetnie dołączę sie.
|
Wpuścili was do ZONY na motocyklach? Jakie koszty takiej wycieczki? Wstępnie chętny na przyszły rok.
|
Cytat:
|
Do zony na motocyklu cie nie wpuszczą, mało tego bez zezwolenia też nie bo cały teren jest ogrodzony i pilnowany, musisz wejść z przewodnikiem nie wolno tam jeździć pojazdami żeby radioaktywny pył się nie wzbijał w powietrze, prawdopodobnie są gdzieś jakieś luki i można wejść na dziko ale to zabronione i nie wiem jakie są konsekwencje, ale wchodzą tam ludzie i kradną co tylko się da. my wjechaliśmy z panią przewodnik busem ale busa zostawiliśmy i cały teren chodziliśmy pieszo, trzeba też uważać żeby niczego nie dotykać i nie ocierać się o roślinki. Jak bozia da czasu w przyszłym roku to można w kilka motorków zorganizować wyjazd, mamy już opanowane fajne noclegi
|
A jak to się przedstawia cenowo i ile czasu na to potrzeba?
|
możę jakiś weekend przedłużyć ?
|
No ja tak właśnie wstępnie planowałem, powiedzmy w czwartek w nocy wyjechać żeby na piątek być na miejscu (na Ukrainie znaczy się) i tak do niedzieli i w poniedziałek powrót albo w niedzielę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |