![]() |
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala .... .... 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 14. Wodzu i Wodzowa |
Cytat:
|
Została jedna czwórka.
|
No to super!!! Zaznaczam,że wypisanie się z balu skutkuje karą cielesna :vis:.
Jeśli chodzi o pokoje to Panie bedą kombinować z dostawkami, oczywiście po ówczesnym uzgodnieniu tego ze mną :). Więc nie przerażajcie się mała ilością miejsc, zawsze się mieściliśmy! P.S. Jorge przyjmiesz do jedynki 3 samotne panie :D????? |
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala .... .... 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 15. Seba, Ania i Kajzerki Niestety nie ma już pokoi. Zabrałem ostatni:D |
Cytat:
|
A co będzie?
:p |
Oj tam oj tam nie ma pokoi!!!
Łózka są tak duże, że na pojedynczym zmieszczą się 2 osoby :D. Nie zrażać się tym brakiem pokoi, są dostawki!!! A z resztą kto tam spać zamierza :dizzy:. Chętnych ciągle zapraszamy!!! |
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala .... .... 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby Mam pytanko Żarcie w cenie oczywiście? a ubiór to koszulka WIR + garnitur? |
W cenie jest smaczne jedzonko i muza, magiczny napój rozweselający należy wziąć ze sobą w ilościach Wam wiadomych. Oczywiście w knajpie jest bar i można zanabyć piwko i inne artykuły alkoholowe jak zabraknie.
Co do stroju, to jak stryjek sobie życzy, nie ma wymagań. w ubiegłym roku męska część towarzystwa wyglądała dostojnie jak widać poniżej. Plotka głosi, że w tym roku najnowszym trendem jest marynara w kratę ala "tani Armani" :D http://africatwin.com.pl/attachment....1&d=1422814594 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |