![]()  | 

Hebi, a może  autor wątku dostał namiary na  inną  formę  kontaktu bezpośredniego ?? 
	 | 

Się rozmarzyłem.. Pikna sprawa :-) 
	 | 

Piękny film, ale LORDE też robi tutaj robotę 
	 | 

Cytat: 

Może jednak w 30 dni się uda::::))))) TRASA  | 

Cytat: 

| 

Mallory, taką trasę jeśli nie będziesz miał dużych problemów technicznych zrobisz w 30 dni bez jakiejś mega napinki ... 
	 | 

Mallory przymierzam się do Mongolii w przyszłym roku, ale w tej Mongolii ma być zdecydowanie więcej Mongolii. 
	 | 

Trasa zobaczyć Bajkał, liznąć Mongolię i wrócić :D. Będzie szybko i intensywnie. Mongolia ponoć ciekawa na dole tam gdzie Gobi. Dużo zależy też od warunków na miejscu bo jak będzie mokro to się nie pogoni i wtedy te 30 dni to na styk może być. 
	 | 

<hr style="color:#d1d1e1; background-color:#d1d1e1" size="1"> 			 		  		 		Emek: 
	Trasa zobaczyć Bajkał, liznąć Mongolię i wrócić :D. Będzie szybko i intensywnie. Mongolia ponoć ciekawa na dole tam gdzie Gobi. Dużo zależy też od warunków na miejscu bo jak będzie mokro to się nie pogoni i wtedy te 30 dni to na styk może być. Podobno dołem Mongolia jest szybsza. Mam nad czym myśleć. Wyjazd 3 lipca. 30 dni - i ani jednego więcej:::))) Tego nie zmienię i nic na to nie poradzę. Pozostaje - albo próbować realizować marzenia albo dać sobie spokój bo za mało dni.  | 

| 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |