![]() |
U mnie po dokręceniu wszystkich połączeń jak na razie jest w porządku. Napięcie stabilne też 13.9 - 14.2 Ale robiłem krótkie przejazdy po godzince.
Te 16 ..V mogą uszkodzić akumulator... |
Akumulator to najmniejszy problem ale cała "elektronika" (moduł, trip itp) może pójść z dymem.
Ja nie planuje kręcić tak wysoko silnika więc będę jeździł i obserwował voltowierz. Normalnie kręcę na trasie max 5500obr więc ok. |
Regler od cbr954, albo 1100xx i po kłopocie. Mam i chwale :)
|
Czesc,
Musze wymienic regler, sa dwa dostepne zamienniki DZE i TourMax, czy macie jakies opinie który jest lepszy? Dzieki |
Żaden, jak chcesz mieć pewny to kup od rafwro.
|
Dzięki za odpowiedź.
Pytanie jak go znaleźć.. ostatnie wpisy w sieci na ten temat są z 2010..2014. Może możesz pomóc? |
Elektronika Motocyklowa - Sławek Dudek 692 612 373
www.motowarsztat.com.pl |
pytanie brzmi...
jak podłączyć regulator trampka 650 do 600 tki? kostka na 5 pinów , a w 600 jedna na 3 ze statora a druga na 4 wyjściowa. ktoś doradzi? |
Co tu radzić :)
Tak naprawdę 600 ma też 5pinów tylko wyjście "+ - " jest zdublowane aby odciążyć konektorki , Łączysz oba "+" w jeden to samo z masą i podpinasz według schematu : https://pl.aliexpress.com/item/32806166852.html Oczywiście nie polecam regulatora z linka :) |
czyli według schematu 1 i 3 to wyjście z regulatora
(+ -) , pozostałe trzy piny to żółte ze statora których kolejność podłączenia jest obojętna? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |