![]() |
a na tym spotkaniu preferowane są hasła "pokaż pupę"??? itp dalsze z tym związane okoliczności przyrody?
|
Na pewno, w końcu zlot, to zlot! :D
|
"10 - 18 rajd po okolicy (lekkie enduro+asfalty)"
Już ja znam to Twoje "lekkie enduro"! ;) :lol8: Szkoda, że nie mogę dołączyć... :( |
Baby kochane,
mam wpłaty od 12 bab, ja trzynasta, liczba ładna ;) Jakby któraś jeszcze się obudziła, że chce, to niech pisze na agea.geologia@interia.pl Do końca czerwca jestem gdzieś między niedźwiedziami na Półwyspie Kolskim, więc z odpowiedzią może być różnie ;) |
To ja będę czternasta. Puszczę dziś przelew, kompletnie o nim zapomniałam. :-)
|
a ja 15 :)
|
Deadline zawsze działa motywująco ;)
|
Przypominam/podbijam ;)
Baby na motóry 2013, czyli zlot czarownic TERMIN: 5-7 lipiec CENA: 140 pln (2 x nocleg, 2 x śniadania, 2 x ognisko/grill) NOCLEG: łóżko z pościelą, łazienki itp., agroturystyka w zabytkowym młynie: http://starymlyn.agro.pl/ Program: piątek: od 15 : czarownice się zlatują 20.00 rozpalamy ognisko 21.00 opowieści moto-podróżniczek (slajdowisko) 22.00 -? ognisko sobota: 9.00 śniadanie 10 - 18 rajd po okolicy (lekkie enduro+asfalty) 19.00 warsztaty, czyli co lejdiska potrafi w garażu 21.00 - ? ognisko niedziela 9.00 śniadanie 10.00 - ? afterparty dojazd: GPS: 51.994566,15.127401 - bardzo ładnie widać młyn na googlach ;) W Brzeźnicy należy kierować się na Golę, po wyjeździe ze wsi będzie po ok. 200 m uliczka w lewo - ul. Młyńska. Jak któraś będzie miała problem - dzwonić, poprowadzę za rączkę: 698 419 43 zero Jak któraś ma ochotę przyjechać czwartek wieczór - zapraszam do siebie ;) pomoże mi robić zakupy na grilla ;) Do zobaczenia!!! |
eeee.... a można jak cos na pałe przyjechac??? bo nie mam moto, a moja wątroba nie wytrzyma już dwudziestego weekendu z rzędu siedzenia na tyłku :mur:, a szykuje mi sie tyż rajd Polski we Wrocu i do końca nie wiem jak będzie:dizzy:
PS: yyyyy.... może to pytanie nie na miejscu....ale czy będą jacys fajni faceci ???:D:D:D:D:D |
Baba, to jest zlot dla bab ;)
więc jak ktoryś przyjedzie... to baba z niego ;) Daj znać jak będziesz przyjeżdżać, weź na wszelki śpiwór i karimatę ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |