![]() |
Brak słów... był jednym z najbardziej pozytywnie zakręconych ludzi jakich znałem. Żegnaj!:mad:
|
Cytat z Iziego z wyprawy na Ural
"......Przegląd sprzętów i pakowanie, jakieś 30 minut i już jesteśmy w trasie. Wolni. WOLNI. WOLNI........." Nic dodać, nic ująć Bez komentarza. |
Wolny. On był jest i będzie wolny, na zawsze...
|
[']
Przykro mi bardzo... Chetnie pomoge jesli trzeba |
[*]...
Nie zdążyłem Go poznać osobiście...Ale pamiętacie zdjęcie z zeszłorocznego kalendarza, zrobione gdzieś na Kamczatce.. Od zeszłego roku ten przeterminowany kalendarz wisi na ścianie otwarty właśnie na zdjęciu z Izim, w tle góry... Dla mnie był uosobieniem wolnego ducha.. Kondolencje dla Rodziny i Przyjaciół.. P.S. Ten sezon jest tragiczny. Odeszło wielu wspaniałych ludzi.. Źle to może brzmi, ale jak tak ma być to już niech się skończy...:( |
Izi
zachwycałem się jego relacjami, śniły mi się po nocach - choć tak jak wielu nie znałem go osobiście, nawet nie mam Afry, ba nie mam żadnego moto zato w sercu mam ne wiedzieć czemu ogromny żal i rozpacz ...
|
Najszczersze kondolencje dla bliskich Iziego.
|
smutno mi... pozostaje pamięć [']
|
Najszczersze kondolencje przesyła Śląska Grupa Carbon Enduro Party
|
Od momentu jak dzisiaj rano wszedłem na forum nie mogę się pozbierać i próbuję któryś raz z rzędu coś wystukać... i pustka i smutek i znowu pustka ...
Wyrazy współczucia dla rodziny, znajomych tego WIELKIEGO CZŁOWIEKA i nas wszystkich. ... i pustka... |
...szkoda Izego...
...przez jakisz czas to byl mojim kumplem w pracy i przedewszistkim kolega na motorze na ktorego zawsze bylo mozna liczic... Sqwer - Czechy |
Wieść żałobna, która wciąż nie potrafi do mnie dotrzeć. Ogromne i szczere kondolencje tak dla rodziny, przyjaciół jak i całego grona motoforumowego. Wieczny odpoczynek racz Jemu dać Panie... :(
|
smutek, żal i współczucie... Izi
|
Jak większość z Was nie wiem co napisać,
IZI ikona ADV, poprostu nie wierze.....:( Dlaczego...... |
[*],[*],[*]
Wujek |
Wielka szkoda...
Zginąl w podrózy, mam nadzieję, że tak właśnie by chciał... |
Cytat:
|
Ehhhhhh
Brak słów... Kondolencje dla rodziny i najbliższych.. |
O Jezu, w kółko to czytam i nie mogę uwierzyć... Człowiek przez wielkie "C", pozytywny w 150%....
|
Nie wiem, co napisać... nikt nie wie.
Tragiczna wiadomość. Współczuję rodzinie Iziego i Wam wszystkim - również rodzinie. Tworzymy tu wielką brać, która wspiera się na dobre i złe - to pokrzepiające. |
Czasem nie zdajemy sobie sprawy jak kruche jest nasze życie, dopóki nie doświadczymy takich właśnie tragedii...
Izi... tak naprawdę to my pozostaliśmy wciąż w podróży do bram Piotrowych, tam się kiedyś wszyscy spotkamy, Ty już tam na nas czekasz - Czarny Bracie, tak jak czekałeś na każdego druha w Borkach... Dla Rodziny i najbliższych życzę powrotu do normalności, choć to nie będzie dla Was łatwe a dla niektórych może być nawet niemożliwe... IZI - bądź wiecznie szczęśliwy - wieczne odpoczywanie racz Tobie dać Panie.... |
Kondolencje dla Rodziny
Nie znałem Iziego...ale poznam... |
TRAGEDIA!!! Szczre wyrazy współczucia dla wszystkich bliskich IZIEGO.
/NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY/ I tak kiedyś wszyscy się tam spotkamy podobno w lepszym świecie. :chleje::(:mur: |
Katastrofa. Wyrazy wspólczucia.....
|
Myślałam, że tacy Ludzie są ponad to, aby inni mogli uczyć się od nich...[*]
|
brak mi słów.
pozostał żal i łzy. ['] |
wyrazy współczucia dla rodziny
jeszcze nie dawno tuż przed jego wyjazdem wymiana PW, a dziś ...[*] |
energia takich ludzi napędza ten świat,
tak szybko zapominamy że śmierć jest częścią naszego życia, tak boleśnie i z zaskoczenia życie nam o tym przypomina... ... zdjęcia z wypraw z udziałem Izi'ego oglądałem dziesiątki razy... szacunek, ciepłych słów kilka i myśli dla Przyjaciół Izi'ego i Rodziny... l. |
Nie znałem go osobiście, ale takich ludzi się kocha.
Mogę tylko dodać, że zawsze podziwiam takich ludzi, którzy potrafią spełniać swoje marzenia i do tego zarazem pomagać innym. Żałuje że nie zdążyłem wymienić z Izim kilku słów czy uścisnąć jego dłoni. Będę pamiętał ZAWSZE i inspirował się jego życiem. Szczere kondolencje dla przyjaciół i rodziny. |
Bardzo mi przykro :(
Przyjmijcie szczere wyrazy współczucia - Rodzino i Przyjaciele IZIego |
Nie miałem okazji poznać, ale relacje czytałem z zapartym tchem. Między innymi one skłoniły mnie to kupna Afryczki.
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół :( |
Kiedy w zeszłym roku, we wspólnej drodze powrotnej do domu zginął mój kolega, w pierwszym odruchu zadzwoniłam do Iziego...
Do kogo mam teraz zadzwonić?! Nie mogę sobie przypomnieć ani jednego z wielu mądrych słów, które wtedy od niego usłyszałam - słów , które pozwoliły mi wsiąść na motocykl i bezpiecznie wrócić... Myślałam, że zapamiętam je do końca życia - dziś pustka ... Wierzę, że wrócą do mnie, kiedy pogodzę się z tym, że Izi jest w podróży dłuższej niż "na pół roku" - bo jak sam mówił "wiesz, na dłużej niż na pół roku nie wyjadę bo boje się, ze wtedy nie umiał bym już wrócić" - tym razem nie On zdecydował... Poznałam Iziego jako nietuzinkowego i niepokornego entuzjastę życia. Ogromnie będzie mi brakować jego promiennego uśmiechu, szczerego serca i zawsze przyjacielsko wyciągniętej dłoni... To bardzo trudne rozstanie ... Dla Krysi, Sambora i wszystkich których kochał proszę o wsparcie wszystkie ludzkie i nadludzkie siły. |
"...Nie potrzeba już gwiazd - zgaście wszystkie - do końca;
Zdejmijcie z nieba Księżyc i rozmontujcie słońce; Wylejcie wodę z morza, odbierzcie drzewom cień. Teraz już nigdy na nic nie przydadzą się..." Nie znałem Iziego osobiście ale wiem, że był wielkim człowiekiem, a każdy następny post jest tego dowodem... ...i wyciska kolejne łzy... Najszczersze wyrazy współczucia składam na ręce Jego najbliższych. Szerokości, Izi, w tej ostatniej podróży... |
Wyrazy wspólczucia :([i]
|
Kondolencje dla rodziny i wyrazy współczucia dla znajomych Iziego.
|
nie będę udawać, że rozumiem, co teraz czujecie..
czasem zdarzają się rzeczy tak tragiczne, że żadne słowa nie przynoszą pocieszenia.. wszystkim, którzy tak Iziego kochali, współczuję z całego serca.. jeśli Was inspirował - wciąż żyje w Was.. |
Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych[*]
|
Wyrazy współczucia dla najbliższych Iziego.
Choć znałem Go tylko z opisów niesamowitych wypraw to czuję się jakbym stracił przyjaciela. Spoczywaj w pokoju[*] |
Nie widziałem Go nigdy na oczy. Ale dziś nie wiem co ze sobą zrobić.
Cytat:
|
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół.[*]
|
Brak słów...[*]
|
Najlepsi odchodza najszybciej [*]
|
Smutno, gdy odchodzą tacy ludzie. Jeszcze niedawno poprawiałem literówki na Jego tekście o Kamczatce...
Współczucie dla Przyjaciół i rodziny. M |
[*][*][*]
Najszczersze kondolencje dla rodziny i bliskich Iziego |
[*] [*] [*]
Serdeczne wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół Iziego i całego forum AT |
Spoczywaj w pokoju...
|
Szerokości Izi......, tam....., gdzieś ........ wysoko :(
|
Smutek...
|
O rzesz.............
łącze się w bólu :(:(:(. |
Przylanczam si€ do kondolencji.[*]
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |