![]()  | 

Ale czad co za prędkość:) 
	Też mam zamiar kupić dzieło wd60  | 

Moje wrażenia po prawie 4kkm z deflektorem: 
	-kontakt, informacja, zakup, dostawa- najwyższy poziom -wygląd, wykonanie i montaż- rewelacja! -montaż na zwykłą szybę: widać drogę ponad deflektorem, zero niepokojących drgań -przy 140 podniesiona szczęka kasku nieodczuwalna -po jazdach nocnych, w deszczu - idealnie czysta szybka w kasku ale: -nagły wzrost zużycia paliwa, bo :) -nagle biegi zaczęły wchodzić jakoś tak głośno :) -nagły stres, bo słyszysz jak rozrząd, sprzęgło, napęd, wydech, opony, żyje swoim życiem, a dotychczas była to jedna melodia :) -no i w gębę czasami coś wpadło, a tak człek głoduje :) Polecam serdecznie!  | 

Ja odkąd mam ten teflektor w swoim transalpie nie muszę czyścić kasku :D 
	 | 

Zamówienie posżło na priv 
	Pozdrawiam :Thumbs_Up:  | 

Poproszę jedną sztukę, kaska poszła. 
	 | 

ja również poproszę 1 szt- kasa już idzie:):) 
	pzdr:)  | 

Deflektor dotarł :Thumbs_Up: Wszystko cacy :Thumbs_Up: 
	Dzięki i pozdrawiam .  | 

deflektor dotarl kontakt i przesylka na 5+:Thumbs_Up:. zamowilem ten 26na16 zostal zamontowany na org szybe do rd 04 i jest :).polecam. dam znac jak zamatuje drogi deflektor na xtz 660 to tez dam znac co jes 5 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

W związku z licznymi zapytaniami o możliwość zwiększenia pochylenia szyby w deflektorze informuję, że został wprowadzony nowy uchwyt mocujący.  
	Pochylenie szyby zostało zwiększone o 7 stopni, jak na załączonym rysunku.  | 

deflektor 

ale jest lepszy efekt puszczenia powietrza jeszcze wyzej?czy jeszcze wyzej idzie stroga powietrza?dobrze to mialem na mysli. 
	 | 

siema-delikatnie się pytam, czy mój deflektor jest w drodze?- kasę wysłałem prawie 2 tyg temu.... 
	pzdr:)  | 

Cytat: 

| 

spieszę donieść:):)- zwykła obsuwa pocztowa:)- deflektor mam w łapach- wszystko ok, serdeczne dzięki:):) 
	pzdr  | 

Bardzo się cieszę:) 
	 | 

Kaska wysłana,czekam na sprzęcik! 
	 | 

Wd60 dzięki! dostałem i jest aliganckie......ps. pomyśl nad osłoną reflektorów ...masz talent CHŁOPIE! 
	 | 

poproszę 2 sztuki. kasa wysłana. 
	pozdrawiam!  | 

Sztuk 1 ,wersja do gs-a ,kasa poszla 
	 | 

ehh, wygoolowało mi deflektor mady by wd60 no to jestem :D 
	jak znajdę powitalnie to się przywitam, ale to za momencik:) chciałem tylko podpytać czy nic się nie zmieniło w sprawie kasy i czy trzeba dopisywać typ motocykla ??  | 

Witam 

Chciał bym zamówic taki deflektorek tylko nie wiem czy bedzie to pasowało do podwyzszonej szyby mgg motocykl super tenerka, jeli tak to prosze o nailepiej meila z numerem konta i danymi do przelewu p_ziemba@poczta.onet.pl 
	 | 

Przywitanie i zamówienie, czyli 2w1 

Grzegorz z tej strony - jeżdżę od maja tego roku; na ofiarę wybrałem sobie CBF 125 (11KM i 11Nm momenciku obrotowego, a co! ;-)), na moto wyglądam jak przerośnięty Uszatek (190cm/100kg vs. 128kg po zalaniu płynami). Na Afryczce siedziałem (instruktor Jerzy dał usiąść), spora i wygodna, niemal jak moja CBF, tylko pije jak dorosły (CBF góra 2,3 l/100 km pałując ile wlezie, a wlezie 100km/h wg giepełesa). 
	No, to tyle o mnie. Puściłem przed chwilą przelew za deflektor, bo dobrze mieć na sprzęcie coś dorosłego. Mam wprawdzie wyższą szybę akcesoryjną Givi, ale już przy 60km/h przestaję słyszeć własne myśli a głowa wpada w oscylacje w płaszczyźnie poziomej (...nienienienienienie...), więc się boję że mi odpadnie i przez powstały otwór wysypią się trocinki. Dlatego zamówienie deflektora jest potrzebne i uzasadnione. Adres do wysyłki podałem w przelewie. Lewa w górę, znaczy się, pozdrawiam. Gzylu  | 

Cytat: 

adres korespondencyjny euro.agencja@wp.pl  | 

Jestem następnym posiadaczem deflektora . Przesyłka doszła . Polecam . 
	 | 

mam pytanie ostateczne 
	zamawialiscie ten szerszy 26 cm i 16 cm wysokosci ? czy on pasuje tylko do szerszej szyby np. mra? pozatym - ile faktycznie deflektor wydłuza szybę? bo przeciez sie naklada jak jest np. 14 cm to ile wystaje? pozdrawiam  | 

Cytat: 

| 

Cytat: 

| 

Cytat: 

| 

1 Załącznik(ów) 

Cytat: 

| 

zamówienie złożone i zapłacone  !! 
	pozdrawiam  | 

Pieniądze wpłaciłem za dwie sztuki.Pozdrawiam 
	 | 

dziekuje !! 
	jakos szybko przyszlo:):):) jestem B zadowolony pozdrawiam  | 

Mam szybę MRA i z deflektorem przy 140 bez problemu się jedzie z otwarta szybka w kasku. 
	 | 

Witam 
	Ja też się skusiłem, pieniądze wysłałem zgodnie z danymi w pierwszym poście. Czekam z niecierpliwością na przesyłkę( zimno a deflektorek pomoże jeszcze chwilkę pośmigać). Dane wysłałem na adres agencji.:drif:  | 

E-maila odebrałem, deflektor będziesz miał u siebie w piątek rano. 
	 | 

Moj deflektor zamontowałoem około 2 kkm temu. 
	Mam ta wersję niższą 140mm. Oczywiście jakość wykonania i dostawa bez zastrzeżeń. Efekty ,przy 182 cm wzrostu i oryginalnej szybie, deflektor max w pionie, kask caberg rhyno - głośny: - czysta szyba kasku - zauważalnie ciszej do 90-100 km/h - nie wieje w oczy;) przy lekkim pochyleniu i przesunięciu się do tyłu na kanapie jest b.cicho Może przy wersji wyższej nie musiałbym używać zatyczek...  | 

Piotrze podeślę Ci większą szybę do testowania, ale proszę o kontakt naprivpriv 
	 | 

Też się skusiłem.Pieniądze przelane na konto,czekam na przesyłkę... 
	 | 

Wd60 czy bedziesz wycinal w najblizszym czasie oslone na reflektory takie jak TT? 
	Chetnie zanabede;)  | 

Szykuję od paru miesięcy osłonę na reflektory, do RD07A jest łatwiej ale mam problem z 07. Myślę, że do wiosny uporam się z problemem. 
	 | 

Mnie wlasnie o RD07A biega;) 
	Wiec czekam cierpliwie...  | 

tez bym sie pisal na ta oslone... 
	 | 

Panowie spokojnie, cierpliwości, jak będzie gotowa i w pełni przetestowana oferta to szczegółowo poinformuję. Najpierw muszę zrobić poprawki w projekcie, później na nowo muszę dokonać prób zniszczeniowych i dopiero wtedy... 
	 | 

oslona 

Cytat: 

A jak to cudo wyglada? BO pewnie bym dolaczyl ja do deflektorka ,ktory spisuje sie super!!  | 

Waldek jak zrobisz  osłonę na reflektory do RD 07a zadzwoń do mnie, chętnie przetestuje. 
	Do zobaczenia.  | 

Miętus masz jak w banku, będziesz pierwszy :-) 
	A przy okazji czyżbyś zamienił 04 na nowszy model? Gratuluję !!!  | 

Tak się stało. Jeszcze się uzbraja ale niedługo :at: 
	 | 

dopiszę się do listy 
	 | 

dzięki za deflektor, jesteś szybszy od przecinaka ... :-) 
	 | 

Wyslalem kase w zeszly tygodniu i nic.tel 660708823 
	 | 

Patryk czytaj e-maile. Wszystkie informacje znajdziesz na swojej skrzynce. 
	A przy okazji - będę jutro dzwonić.  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:29. |