![]() |
To nie ludzie, to zwierzęta :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jestem po naprawie kolana, Robert nie pije, ale z Tobą się napije :)
|
Rajd abstynentów
|
Cytat:
|
Okrężnica i kolano... Ciekawe jak uszkodziłeś oba narządy jednocześnie... Zaraz ktoś pewnie wyjaśni... :)
|
Robert, został usunięty z rozmowy.....:)
|
Kolano bo uklękł na szyszce... a okrężnica.....
|
Najebany okrążył 3 razy chałupę,potem padł na kolana od i cała teoria 😜.Teraz ma zjebaną okrężnicę i kolana.
|
Nie no pięknie nikt nic nie wie ale każdy wie... Oddajcie wrak Tupolewa :)!!!
|
Cytat:
|
Z tą okrężnicą to coś jest na rzeczy bo i mnie zawsze po rajdach dupa boli.
|
"Comming out" czy co qźwa?? To modne, ale wśród celebrytów do cholery
|
A to my nie zaliczamy się do tej grupy?
|
Wasyl ,my to "ELYTA"
|
A jutro o której wyjazd?
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Dawać foty!!!
|
Właśnie.
|
tam już nie ma kto aparatu w rękach prosto trzymać, śpią, odpoczywają i sił nabierają przed porannym wyjazdem
|
Taaaa, a świstak siedzi i zawija sreberka....
|
Byłam, widziałam. Takiego armagiedonu dawno nie było, od 21.00 zaczęły się już zabawy w zakopywanie motorów i jeżdżenie przez ognisko. Siła w narodzie nie zginie puki WIR będzie istniał! Niby tacy emeryci ale poszli w tany jak nastolatki! Dziękuję za reset! Z niecierpliwością czekam na foty.
|
Cytat:
|
No nie
|
Na ten moment wygląd to tak. Dużo pijanych, na motorach bez tłumików, spalili las i niszczą ściółkę. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a246e20509.jpg
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Greta by zawału dostała gdyby to zobaczyła 😂
|
Pijani, dużo pijanych! Przyjeżdżają i mordujo bobry i pomniejszy inwentarz. Na ten moment natura-człowiek 1:0. Matka Ziemia podstępnie zaatakowała dołem i zaliczyła obojczyk.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...13bf9c6888.jpg |
Nie wierzcie mu. Byłem, widzialem. Tam nikt alkoholu ni tykał, a przynajmniej nie pamiętam, żebym coś takiego widział
|
1 Załącznik(ów)
|
2 Załącznik(ów)
Załącznik 91397Załącznik 91398
Historycznie najwyższa liczba ofiar najlepiej świadczy o co raz wyższym poziomie trudności Rajdu Podlaskiego. Aktualnie dwóch hospitalizowanych. |
Najgorsze jest to ze jeden i drugi misiu oko stracil :dizzy:
|
U
Cytat:
Na powrocie znalazł się też trzeci hospitalizowany. Więc jak widać poziom trudnosci Rajdu Podlaskiego jest na najwyższym poziomie ;) |
Pokazuje
|
Co raz lepiej.......
|
1 Załącznik(ów)
|
Piękna fota 👍
|
Złomu zajebista fota
|
Ej, ale to nie tak, że trasa była trudna. To były po prostu niefortunne wywrotki, nie wykluczam, że promile zrobiły swoje.
Ale generalnie to my się naprawdę kiedyś pozabijamy. Jak zobaczyłem, że się podkładaliśmy za boksującym motocyklem to lekki strach mnie zdjął. Przypadkowy kamień spod koła łeb by na wylot przebił. Na przyszłość musi się znaleźć jakaś mądra i odważna osoba, która w trosce o bezpieczeństwo postara się przemówić do rozsądku, bo ja nie byłem w stanie zaprotestować, choć w głębi serca na pewno czułem, że postępujemy niewłaściwie :) Ja wiem, że jesteśmy pojebani, co jest zwykle gwarancją udanej imprezy, ale trochę to mnie martwi. Jazda po pijaku w nocy, bez żadnych zabezpieczeń też się źle kiedyś skończy Także taką mam refleksję Było zajebiście, choć mało pamiętam, właściwie prawie nic, nawet nie wiem czy w końcu zaruchałem czy znowu tylko wóda :) |
Cytat:
Złomu niestety nie udalo mi się wysłać filmu. Ograniczenie do 100MB. Jednak będziesz musiał założyć messengera :p tam nie ma limitów :) |
1 Załącznik(ów)
Dziekuje tej dobrej duszy co mnie pokryla psiworkiem i pod glowe podlozyla poduszke ze syrenkom:bow:
Jak mnie ktoś rano obudził wymachujac piła motorowa nad głową to aż łza mi się zakrecila :bow: |
Fota Kozak!!
|
18 Załącznik(ów)
Zdjęcia autorstwa Froga.
Było epicko, nawet gdy mój rajd to przejechane jakieś 1,2m. Seba i tak Cię kocham! Załącznik 91403Załącznik 91404Załącznik 91405Załącznik 91406Załącznik 91407Załącznik 91408Załącznik 91409Załącznik 91410Załącznik 91411Załącznik 91419Załącznik 91420Załącznik 91421Załącznik 91422Załącznik 91423Załącznik 91424Załącznik 91425Załącznik 91426Załącznik 91427 |
Super fotki - imprezka nieziemka
Śluza - dzięki za fajną trase |
4 Załącznik(ów)
Trzoda straszna. Nie warto tam jechać. Jest niebezpiecznie, giną fanty, straty w ludziach. Lipa. Do zobaczenia na wiosnę
|
Chujoza straszna... patologia jak co roku...tak czy siak widzimy się na wiosnę :)
|
|
Fota Czwórki z Gandzią, na kalendarz :dizzy::D
|
Nieziemsko szybka produkcja z trasy XXII WiR Rally, czyli z jesiennego rajdu podlaskiego 2019. Miało wyjść inaczej, a wyszło jak wyszło, ale nawet fajnie wyszło.
Ja pierdzielę, to wyglądało momentami jakbyście naprawdę się ścigali :D |
Film wykurwisty i jeszcze ta muza... Aż łza się kręci w oku.. 🐂🐂🐂🐂
|
Człowiek orkiestra. Zaplanuje trasę, poprowadzi rajd i jeszcze film nagra i zmontuje. Gratuluję.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |