Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rajd Błędów tzw. "JURA ENDURAS DAYS” 19-21.09.2008 (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=1274)

Missyou 21.09.2008 20:50

Jolu, Kajt - dzięki wielkie za organizację i świetną atmosferę mimo kiepskiej pogody. Ale przecież nie ważne jest jak i gdzie tylko z kim.
O klasie imprezy niech świadczy to, że Wasil odradzał się na niej jak Fenix ;)

Trzymta się.

krystek 21.09.2008 20:59

No tak na imprezie był jak feniX a wychodził z rana w przebraniu Yeti :P

mirek 21.09.2008 21:11

Jolu, Kajtku wielkie dzięki - impreza wspaniała.
Ja też jestem obolały, ale głównie w okolicach brzucha, no tak to już dawno się nie uśmiałem.
Atmosfera była taka, że przypomniałem sobie dawne dobre czasy - wiecie jakie.
Dziękuję, pozdrawiam.

bartol 21.09.2008 21:22

Podękowania dla Kajtków - było po prostu zajebiście.
troche fotek miernej jakości ;)
http://picasaweb.google.pl/bartolbp/BEdW2008#

hubert 21.09.2008 21:29

Jolu, Kajtku podziękowanka serdeczne ode mnie i od grupy warszawskiej za jak zwykle fajną imprezkę :Thumbs_Up:

Podziękowania również dla Ramiresa że mi uratował dupę i przywiózł klocki, któr nie wiedzieć czemu skończyły się z nienacka w tym błocku :D

misiak 21.09.2008 22:04

Joluś nie było okazji podziękować za opiekę bo mnie łodziaki strasznie goniły, zatem kłaniam się w pas masz u mnie duuużą boomboniere. Kajtek było znowu super ale masz w ryj że nie napisałeś o tym że pustynia zeżyra klocki, wracałem do doma bez hamulców 80 km/h to max na gierkówce.Miło było poznać kilka nowych osób i jedną niemiło.zdjęc nie pokaże bo aparatu nie było kiedy wyjąć. joł

hubert 21.09.2008 22:22

Cytat:

Napisał misiak (Post 24529)
ale masz w ryj że nie napisałeś o tym że pustynia zeżyra klocki, wracałem do doma bez hamulców 80 km/h to max na gierkówce.

Myślę że to nie pustynia wcina klocki ale ta cholerna glina, która działa jak pasta ścierna :) Ciekawe jak łańcuch dostał w dupę na od tej gliny :D

dabal 22.09.2008 07:26

pozdrowienia dla wszystkich i podziękowania za wspaniałą atmosferę.(Paweł&Lidka,Gregor,Chubi,Krrzyś&Elunia, Maćka)pS.szczególne ucałowania dla przesympatycznej i miłej Pani Ani .

chinol 22.09.2008 08:16

wielkie thx za miłą imprę, fajna trasę i piach w zębach.

wasilczuk 22.09.2008 08:17

dziękuje organizatorom i współbiesiadnikom. klocki chyba mi dojechały ale pohamowania to mi brakowało.

dabal 22.09.2008 08:21

a i jajecznica rejli byla )))))

podos 22.09.2008 09:21

Bardzo było miodzio, trasa nas raczej pokonała niz my ją... Pare efektownych gleb, straty w sprzecie, brak strat w ludziach. I to sie liczy. No i wielka ilosc bananów na twarzy w sobotni wieczór.
Z glupia frant zebralem cos ponad 240 zł i 6 euro ktore dzieki waszej chojnosci zasili konto jakiej potrzebującej rodziny DD czy fundacji - jak tylk,o takową znajdę.

Jola, Kajtek - dziekuje za organizacje i swietną atmosferę - zeby nam sie chciało tak jak Wam.

kajetan 22.09.2008 09:25

Cześć brudasy i brudaski.
Wielkie dzięki za tak liczne przybycie i zajebiste spotkanie.
Tak jak ktoś mądry już powyżej napisał nie liczy sie gdzie, jaka pogoda itd tylko liczy sie z KIM. Klimat tej całej imprezy stworzyliście wy i to wam nalezą sie podziękowania. Powiem wam, ze dla takich chwil to naprawde chce sie żyć.
3mta sie i do następnego spotkania.
Hej.

Ps. Sorrki za klocki ale chciałem, żeby Ramires sobie dorobił :)
Ps1. Klocki wykańcza woda+piasek pustyny.

kajetan 22.09.2008 09:29

Cytat:

Napisał podos (Post 24562)

Jola, Kajtek - dziekuje za organizacje i swietną atmosferę - zeby nam sie chciało tak jak Wam.

Po waszych wypowiedziać juz teraz moge śmiało powiedziec, że w przyszłym roku też bedzie mi się chciało :)

hubert 22.09.2008 09:45

Cytat:

Napisał kajetan (Post 24564)
Ps1. Klocki wykańcza woda+piasek pustyny.

Być może, ale glina też wykańcza bo do piasku nie dojechałem ze względu na brak klocków :D

kajetan 22.09.2008 09:50

Cytat:

Napisał hubert (Post 24570)
Być może, ale glina też wykańcza bo do piasku nie dojechałem ze względu na brak klocków :D

:dizzy::dizzy::dizzy:

podos 22.09.2008 10:01

no masakra z tymi klockami - tez wykrylem z tyłu ich calkowity brak. Wykryłem rowniez brak łaqncucha z tyłu - na 70 km regulowalem 2 razy w sumie o 4 ząbki. A i tak na pustyni rzęzil potwornie. Chyba musze skonczyc sezon - klocki, lancuch + zebatki, lozysko glowki ramy... wyglada jak pelny zimowy serwis.

Vooytas 22.09.2008 10:36

Panie i Panowie! Wielkie podziękowania za tak wspaniałą impreze. Dawno się tak dobrze nie bawiłem. Mam super pamiątki praktycznie z każdego ciekawego miejsca trasy: troche trawnika, troche błota, Rysy (ale nie z Tatr), troche pustyni w majtkach dowiozłem. Trasa zajeła nam ponad 9 godzin, jechaliśmy bardzo starannie nie omijając ani jednej kałuży i błocka.W niedziele się czułem jakby mnie ktoś okładał kijem golfowym. Bardzo dziękuje za wyborowe towarzystwo w trasie które pod koniec (ostatnie 30km podnosiło mi regularnie motocykl): Bartol-:bow:szacun, Szwagier Bartola :bow:szacun, Maciek na GSie na "letniskowych oponach" :bow::bow:dwa szacuny!!!

Prosze mnie wpisać na następny termin!!!
Jola Kajtek i inni organizatorzy - wielkie dzięki!!!!!!!!
P.S.
Kupie klocki, deflektor, klamki, :dizzy:

bartol 22.09.2008 10:46

... taak - Maćkowi na GS-ie to faktycznie się medal za wytrwałość należy.

A na klocki to chyba zrobimy zamówienie zbiorowe - jak u innych uczestników - tył mi umarł

Maćka 22.09.2008 11:23

Szanowni Bracia, Siostry, Kochani organizatorzy :) :)dobra :lol8: bez zbędnego chrzanienia :lol8: dziękuję Joli i Kajtkowi za super imprezę... szczególny szacunek mam dla Was Kochani, jako organizatorów, odkąd dostąpiliśmy zaszczytu poznania Pani Ani... chylę czoła Kajtki :bow::bow::bow::bow:

Jolu, zobaczenie Twojej miny jak tylko zaturlałam się w piątek pod noclegownie - bezcenne :webers:ogromnie się cieszę, że zostałam namówiona przez nieocenioną grupę Warszawską do pokonania tej trasy i zobaczenia się z Wami wszystkimi... jak zwykle takie spotkania zacieśniają za każdym razem więzy zawiązanych na zlotach znajomości :zdrufko:dziewczyny przeglądanie z Wami świerszczyka we Włodarowym aucie i odkrywanie w nim "miss mokrej....." to zabawa nie do opisania :haha2::hehehe: nie wiem, gdzie utknął ów świerszczyk ale sądziłam, że będzie on w męskich toaletach hitem porannych kac-męczarni :lol8::lol8:

Ukochana Grupo Warszawska wiecie co chcę powiedzieć.... Kocham Was za radość jaką mi dajecie... jak to wspomniał już ktoś na forum... dla takich chwil warto żyć...

Pozdro
Maćka

Gregor 22.09.2008 13:06

Wielkie podziękowania dla Joli i Kajtka:bow: oraz reszty błotnej grupy za tak udane spotkanie:Thumbs_Up:
A co do klocków to jakieś nowe doznanie zrobic prawie 300km bez chebli:rules:
Buziaki dla" Africa Sisters":) i :zdrufko:dla Braci "Zakonnych":hehehe:

Jola 22.09.2008 14:29

Hej. I ja dziękuję za czadową impezkę. A to fotki z mojego aparatu:
http://picasaweb.google.com/jolastojecka/BDW1921092008#

Maćka 22.09.2008 14:54

Joluś, zdjęcia zajebiste... szczególnie to ostatnie Rosa i Ropuszka :lol8:

Aha, jakby Pani Ania odzyskała kotka to ja go chętnie odkupię.... będę woziła go na zloty dla Hubcia.... jego wyraz twarzy kiedy ściskał tego sierściucha po kilku głębszych - niezapomniany.... wyraz jego twarzy, kiedy okazało się że kotek nie był tak naprawde jego.... jeszcze bardziej niezapomniany :haha2::lol19:Ci co wtajemniczeni wiedzą o czym mówię....:hehehe:szczególnie to pieszczotliwe mrrraaaauuuuu w wykonaniu naszego dużego Misiaczka do puchatego sierściaczka :lol8: do dziś brzuch mnie boli - boki mam pozrywane..

chinol 22.09.2008 16:05

tak na szybko sklecone jeszcze raz wielkie thx i szacunek dla organizatorów

wersja poprawiona:lol8:

ltd454 22.09.2008 16:16

Oj działo się działo widzę. Świetny ten film Chinol !! Żałuje że mnie nie było :(

BABA 22.09.2008 17:40

ja dopiero dziś jestem sobą i zaczynam sobie impreze w głowie układać :D jeszcze raz dziękować wam Jolu i Kajtku i całej reszcie gości, z którymi miałam przyjemność się spotkać. Mam nadzieje że za rok będzie powtórka, tylko ciekawe, czy gwiazdą imprezy będzie znowu Pani Ania:hehehe: ( " ma Pani jeszcze dwie minuty:haha2: ")

krystek 22.09.2008 17:42

:Thumbs_Up:Chinol, zajebisty filmik, oddaje klimat imprezy :)

pozdrawiam

ramires 22.09.2008 17:57

To i ja się dorzucam do podziękowań, chociaż byliśmy tylko na samej imprezce - dzieki za wspaniała okazje do spotkania się i wypicia :)

Jola 22.09.2008 18:30

Cytat:

Napisał BABA (Post 24667)
. Mam nadzieje że za rok będzie powtórka, tylko ciekawe, czy gwiazdą imprezy będzie znowu Pani Ania:hehehe: ( " ma Pani jeszcze dwie minuty:haha2: ")

:haha2::haha2::haha2:, to ci się Baba udało!

krystek 22.09.2008 19:08

Jola, Kajtek jestescie de beściaki :)

ja dorzucam wiecej zdjęć :)

http://picasaweb.google.com/kgruba/RNe#

hubert 23.09.2008 10:15

Kot się znalazł ;)http://img257.imageshack.us/img257/6347/image006rk1.gif :D

MECENAS 23.09.2008 11:45

Dzięki Kajtki za imprezkę.

Pozdro

Adam 23.09.2008 17:33

Zal dupe sciska ze sie nie bylo z wami no ale coz moze za rok
Pozdro

dabal 24.09.2008 09:40

Hubert awatara masz już starego))))

hubert 24.09.2008 09:49

Cytat:

Napisał dabal (Post 24881)
Hubert awatara masz już starego))))

Faktycznie, już naprawiłem swój jakże haniebny błąd :)

podos 29.10.2008 16:03

Być moze pamietacie, jak zrzucaliście się na jakiś bliżej niesprecyzowany cel charytatywny do ujgurskiej czapeczki na zlocie u Kajtków?

Troche mi zajęło zastanowienie sie gdzie ulokować uzbierana kwotę, ale nie ma straty, bo waluta znacząco przecież wzrosła. 5 funtów i 1 Euro. ! no i 240 PLN

Zdecydowałem sie na Fundację Anny Dymnej - Mimo wszystko.
Pani Anna swoja osobą i postawą jest gwarantem dobrego spożytkowania tych pieniędzy.
Tutaj znajduje sie link do oficialnej strony.

Tutaj coś własnie skończonego, z Afryką w tle.

A tutaj coś afrykańskiego w sam raz na przyszły rok.

Wierzę, że zebrane pieniądze bedą dobrze wykorzystane i serdecznie dziekuję Wam za ich przekazanie.

Przypominam tez o mozliwosci wplat 1% dochodów do tej pozytecznej organizacji.

PS: polecenie przelewu do wglądu na priv. (ochrona danych osobowych)

puszek 29.10.2008 16:21

Cytat:

Napisał podos (Post 29339)
Być moze pamietacie, jak zrzucaliście się na jakiś bliżej niesprecyzowany cel charytatywny do ujgurskiej czapeczki na zlocie u Kajtków?

PS: polecenie przelewu do wglądu na priv. (ochrona danych osobowych)

No Podosku my pamietamy , pamietamy....I czapke i zbiórke...ale moze nie do końca..:beer2::beer2:

krystek 17.12.2008 08:04

jestem za :)

Pastor 17.12.2008 08:53

Cytat:

Napisał podos (Post 29339)

Zdecydowałem sie na Fundację Anny Dymnej - Mimo wszystko.
Tutaj coś własnie skończonego, z Afryką w tle.

Mój kumpel w tym uczestniczył :Thumbs_Up:
Dzięki bambusy za tą zbiórkę :bow:
Zdrowia!
:hello:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:49.