![]() |
Cytat:
Jeździć w ciuchach BMW na zjeżdżalni po lodzie ?? :) :D Cytat:
@Myku, Tarcu w czerwcu. Szykuj urlop |
Jakieś tam czasami odbieram , ale nie mogę na nie w wiekszości odpowiedzeć , dlatego preferuje na mejla : africa_twin@onet.eu <O></O>
Dla mnie termin maj i czerwiec odpada , jedziemy do Albanii i na Erzberg .<O></O> Rumunia najbardziej mi odpowiada w ostatnim tygodniu sierpnia lub pierwszym września , jest jeszcze w miarę ciepło powyżej |
Sprawa jest do dogadania :)
|
Co prawda dopiero się pojawiłam na forum, ale marzenia motocyklowe mam juz gotowe od dawna, a jakże:haha2:(wiem, że wyglądają nierealnie ale wystarczy marzeniom dodać datę realizacji i zamieniaja się w plany, a plany to się całkiem łatwo realizuje :lol8: )
najpierw 1. Nowa Zelandia, 2. Islandia 3. wszystkie Ameryki wzdłuż, od Alaski przez Meksyk do Patagonii (Antarktydę na moto sobie daruję) a potem...hmmm,... piszcie o swoich, bo może mam marzenia o których jeszcze nie wiem hihihi |
w sumie moze nieortodoksyjnie odpowiem
dla mnie realizacja pasji jaka jest motocykl nie jest marzeniem - to jest moje zycie i wszystko pod to od jakiegos czasu ustawiam, marzeniem jest zeby to wszystko dało sie jakoś stabilnie finansowo ogarnąć a podróże of korz - tam gdzie ciepło i nie konkretne kraje ale raczej miejsca tak troche z młodości egzotycznie brzmiace Tibuktu, BidonV, Samarkanda, Utah (ja zniosa wizy do juesej) |
Chciałbym zobaczyć Ganges.
|
Moim marzeniem, które ma szansę się spełnić w ciągu kilku najbliższych lat, jest wyjazd na wschód: stany, stany..
Nie powiem, że sam to wymyśliłem ;) Inspiracją są oczywiście wyjazdy Czarnych Ekip w tamtą stronę.. A z kim? Generalnie z kimś kto się nie spieszy - motocyklem lubię jeździć w stylu emeryckim, pośpiech mam na codzień w pracy. |
Cytat:
http://travel.nationalgeographic.com...er-bathing.jpg |
Widziałem kiedyś program o amerykańskich, dziestoletnich podróżnikach. Siedzieli w łodce i z iście jankeskim poczuciem humory licytowali kto napije się szklanki wody z rzeki za 5$. Mieli przy tym mase śmiechu. Za chwilę przepływali obok dryfującej zdechłej krowy, a potem mijali sinego niemowlaka unoszącego się na powierzchni plecami do góry.
To musi robić wrażenie. |
1 Załącznik(ów)
Ten pan pił gangesówkę bez 5 $, nawet bez 1 $. Nie robiło to na nim żadnego wrażenia. Jak i na wielu, wielu innych. Dla nas to niewyobrażalne, dla nich chleb powszedni.
Załącznik 9459 Ganges pod koniec swojej wędrówki do morza jest "taki sobie" - brudny i leniwy. Za to u źródeł, powyżej Haridwar, naprawdę robi wrażenie. Niestety u samych źródeł, tam skąd wypływa spod lodowca, nie byłam. Ponieważ cały region Himachal Pradesh wyglądał na bardzo ciekawy, tajemniczy i wciągający (w tamtejszych Himalajach można odwiedzić 4 święte miejsca hinduizmu), więc pewnie trzeba będzie tam kiedyś wrócić...:) Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56. |