![]() |
Fajna traska, bardzo ciekawy opis, -i sympatyczna z Was parka :) :Thumbs_Up:
Życzę Wam wielu wspólnych wyjazdów w urokliwe miejsca, niezapomnianych wrażeń i satysfakcji. Miło jest RAZEM czerpać radość z podróży i wiedzieć do czego służą motury. Gratuluję... (i wybaczcie że zazdroszczę :rolleyes: :o :D ) |
Cytat:
|
hehe, we wrzesniu 2012 miejscowi motocykliscie twierdzili, ze warsztatu motocyklowego w Sarajevie i tak nie ma, wiec nikt by Wam nie pomogl.
w razie awarii atakujcie przez http://www.motoroute.ba/ chlopakow z Ilidzia Suburb's Riders. |
Ja od miejscowego dostałem namiary do salonu motocyklowego yamahy, niestety zamkniętego.
Ale dzięki ofca234 za kontakt, bo już powoli planuję wrócić w te rejony i.. oby się nie musiał przydać:) |
Cytat:
|
ogolnie, to zapowiedzcie sie chlopakom. Maja miejscowke swoja (kawiarnie), sa mega fajni i pomocni. Warto spedzic z nimi wieczor, popytac o trasy w okolicy. Mozecie pozdrowic ich ode mnie (kojarza mnie poprzez moje XTZ 750, bylem tam we wrzesniu 2012).
Samira Catovica-Kobre do br 41, 71210 Ilidzia mksuburbsriders tutaj malipiszon gmail.com wpadne po kompresor do Huberta to zostawie ich ulotki. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |