![]() |
Cytat:
Ale czego ja chcę, żyję:D Raz jeszcze gratuluję poniewierki :) |
Cytat:
W afganskim Iszkaszim 9$ za dobę... i dzidujesz;) A co Ci zależy... ja bym spróbował:) |
Sitek ! :bow: nie tylko pooglądałem foty ;)
lekarstwa :D : :grass::chleje: |
Cytat:
Tyle że nie dotrwałem z terapią do konca wyprawy i zachorowałem:mur: |
wielki szacun!!!!!!!!!
Mam nadzieje że też tam kiedyś przejade te okolice ale ja zdecydowanie motorkiem, a Syberia i Kołyma ( narazie bez Kamczatki ) juz za miesiąc druga próba dotarcia do Magadanu. Nie tylko zdjęcia obejrzałem Hejka |
Cytat:
Na 1150GS na tył zapakować złożony rower MTB. Dojechac do Jakucka, tam skitrać moto a przesiąść się na rower i machnąć Kołymę i Kamczatkę. Miałbym wtedy obie sprawy które kocham. Moto i rower na jednej wyprawie:) Tymczasem kibicuje serdecznemu koledze Sławkowi "Motoazja" który 3 raz zepsuł swojego KTMa, na szczeście z każdym rokiem coraz dalej:D Szkoda że nie ruszasz teraz. Byś zdążył do Jakucka na Ysyakh... |
Dzięki za relację. Ekspresowa. Bardzo fajnie się czytało.
Gratuluję wyprawy! |
Wlasnie ze Sławkiem jestem umówiony w Jakucku i razem ruszymy w kierunku Magadanu, taki bynajmniej jest plan.
Hejka |
Cytat:
Wczoraj pisał ze moto mu zarekwirowali i będzie się sądował. Zawsze we dwóch łatwiej, weźcie linę, jak znów KTM zrobi psikusa do doholujesz bidnego do Magadanu:) Mam nadzieje że pojawicie się tutaj: http://askyakutia.com/ Mogę dać namiary na facebooku na człowieka który chętnie o was napisze. A zresztą - wyszukajcie te nazwiska i dodajcie do znajomych, non stop na facebooka wrzucają jakieś aktualności i zawsze odpisują: Bolot Bochkarev (prowadzący stronę Askyakutia) Ajar Varlamov |
W Jakucku poniewaz moja Afryka wlasnie tam jest pozostawiona po mojej zeszłorocznej kontuzji ręki i powrocie samolotem.
Slawek leci do Czity 29.05 ja lece 01.06 do Jakucka , on dojezdza do Jakucka i około 04.06.2012 ruszamy razem w kierunku Magadanu. Hejka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02. |