![]() |
Cytat:
|
Niemożliwe. Tam nie wolno. Złom... :)?
|
Tak to on, to wąwóz korzeniowy.
Ja znaki przestrzegam, a znaku zakazu wjazdu nie było, sprawdzałem dokładnie. To już taka tradycja, zawsze jak jadę przez Kazimierz to muszę przejechać jakiś wąwóz... |
bo nie musi byc znaku zakazu aby nie móc wjeżdzać
|
miejscowemu wszystko wolno szczególnie jak się ma teścia gajowego ;)
|
Ciekawe opisy i zdjęcia.
Ja również w tym roku zrobiłem ową trasę w Gruzji ale w odwrotnym kierunku z Kutaisi do Uszguli i Mestii (z plecaczkiem). Niesety niedaleko Mestii okazało się, że Hitler kaput. Prawdopodobnie woda na jednej z wielu przepraw (niespodziewana wielka kałuża a nie potok) sprawiła, że coś się porąbało w elektronice - po 3-4 dniach wyschła - ale bilet na prom był już kupiony. Czekam na relację filmową :-) |
Czytałem Waszą relację i korzystałem z info tam zawartych!
Pozdrawiam, Złom |
Cytat:
|
Z niecierpliwością czekam na film, jeśli piszesz, że zdjęcia przy filmie to pikuś. Dla mnie zdjęcia są super, a opisy do nich jeszcze lepsze :Thumbs_Up:
|
Gruzja
Świetna relacja :)
Ja właśnie tez wróciłem z wyprawy do okoła Morza Czarnego. Niestety tylko dwa tygodnie mieliśmy na to przedsięwzięcie ale się udało. Jak już jesteście Gruzji to polecam droge do Tuszetii. dla zaintersowanych fotki z mojego wyjazdu do Gruzji: https://picasaweb.google.com/1089774...Nuo5rLporXi9gE# Pozdrowionka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |