![]() |
Cześć wszystkim, po tygodniach tylko czytania postanowiłam włączyć się czasem do dyskusji :) Dzięki Wam zakupiłam małego Dominatora (sama w życiu nie wpadłabym na ten pomysł), za co dziękuję :)
|
Witajcie Seanka i Kasianie w Lejdisowym gronie :)
Pochwalcie się nowymi nabytkami. :D Seanka, udało ci się już coś znaleźć odpowiedniego dla siebie? Kasianie ... nie zwlekaj i wklejaj fotki Dominka. :D Grono zdominowanych jest bardzo ciekawe nowego Dominka w rodzinie ;) |
Witamy, witamy i na zdjęcia czekamy :)
Jest nas coraz więcej i dobrze - bo mały Domin może i mały ale wiele potrafi :-) Mnie już kusi żeby coś pokombinować z nowym moto ale może jeszcze nie teraz... może jeszcze chwileczkę, po następnym wypadzie, po kolejnej wyprawie :-) |
Siema! W powitalni 'ogólnej' już byłam, to teraz u nas w naszym babskim gronie ;) Na forum tak dobrze, że wciąga na parę godzin ;D maszyny jeszcze nie mam ale Trampek w poważnych planach jest :) adios!
|
Halo Erien:) Serdecznie witamy:) Trampek zacny motor, znam dziewczyny bardzo zadowolone z Trampiszcza:) Najlepsze ceny motków podobno z początkiem grudnia są, więc szykuj pazurki!
Pozdrawiam:) Hanka __________________________________________________ _____________________ Piłam, gdyż próbowałam utopić swoje smutki. Ale te cholerstwa nauczyły się pływać! |
Witamy, witamy w zacnym lejdisowym gronie:D!!!
|
no to zgłaszam się drogie Panie :) Ivi dzięki za zaproszenie ;)
|
witam drogie Panie : )
|
No to witamy nowe Lejdiski!!!! Paula to nie taka nowa, bo widziałam Jej wyczyny na Rajdzie ( i nie mówię o śpiewaniu ;)), nie jednemu facetowi szczęka opadła jak sobie radziła na ofie :lc8:!
|
Pochwalony Lejdiski :P
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |