![]()  | 

ja. jakieś 58 zł 
	 | 

A za ile mozna sprzedac RD07a z 2003 z przebiegiem ponizej 50k z zawiecha wp i wilbersem i mnostwem drobiazgow jak eletroniczny licznik, stelaze, gmole, skrzynka Merta etc. ect 
	bo to bylyby moje pinadze na RA :) PS. nawet nowa nazwa jest zajebista!!!  | 

można sprzedać za 20kPLN 
	ale też można za dwa.... kto bogatemu zabroni?  | 

Moze tez wyjdzie w wersji 44ccm. Latwiej bedzie nazbierac ;) 
	 | 

| 

Po obejrzeniu tej bogatej, historycznej Hondowskiej kolekcji, można odnieść wrażenie że chińczyki to nikczemnej postury "pikuś" przy austryjakach -w kategorii podprowadzania cudzych pomysłów... :Sarcastic: ;) 
	 | 

..no ale że co..? ;) 
	(muszę bronić pobratymców :) hehe )  | 

Piękny kawał historii off , rozwiązania z przed ponad 30 lat nadal aktualne i stosowane , inżynierowie HRC mieli wizje i technologię i dzięki nim w obecnych czasach ci którzy wtedy robili motyki do osiekiwania truskawek produkują motocykle :haha2:. 
	 | 

| 

Cytat: 

| 

Noo :Sarcastic: Puszek mu tego na pewno nie wybaczy :haha2: 
	 | 

Będzie afera ... jak nic ;) 
	 | 

Juz focha strzelil. 
	 | 

Kuruje się w domu i tak bardzo mi się polepszyło po 3-cim filmie tru adwenczer, że pozwoliłem sobie uprzedzić Puszka :-) mam nadzieje że będzie mi wybaczone ;-) 
	 | 

Dobrze ,ze pilnujecie...nadchodzi.... 
	 | 

Cześć, 
	Chyba pierwsza fotka z "kierownikiem". Ciekawe jakiego wzrostu jest ten gość? https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...baea413efe1f42 Pozdrowienia, D  | 

Geometria podnóżki-siodło-kierownica wygląda całkiem dobrze. Ogólnie całość napawa optymizmem. 
	 | 

Przypomniał mi się kawał. Na egzaminie z ornitologii profesor podnosi lekko zasłonę na klatce z ptakiem. Na tyle, że widać tylko nogi. 
	- Co to za ptak? -pyta studenta. - Nie mam pojęcia.... - Nie zdał pan, nazwisko? Student podciągnął nogawki :)  | 

koleś na giganta nei wygląda 
	 | 

Widząc jak jego prawa noga ledwo dotyka podłogi a moto stoi w pionie to sprzęt nie dla niego i nie dla wielu z nas jak tak zostanie :mad: 
	 | 

Kanapa na pewno do przeróbki :D 
	 | 

Mogliby ją wreszcie umyć. 
	 | 

moze to takie malowanie? :) 
	 | 

wreszcie wypierdzielili ten zayebisty durszlak spod silnika 
	 | 

Bez stresu panowie, przy polowie z nas zawiecha sie sporo ugnie po zasiadnieciu i bez problemu do ziemi nogami dostawać będziemy :) 
	 | 

są Pierwsze foty szpiegowskie  
	egzemplarz produkcyjny ... ;) honda zaszalała.. ;) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...69a88be599dec6  | 

Ratuj sie kto moze, poracha. 
	 | 

Hmm to jakiś kutwa żart? 
	 | 

Hahaha! 
	Przecież to jakieś lata '80.  | 

dizajnerski orgazm :D 
	 | 

Przecież to jest wielkości hondy monkey :haha2: 
	 | 

Powinna się nazywać Gnom. 
	 | 

Cytat: 

Bo to przecie jest nowy monkey .Od 50 do 125 ccm. Młodzieży też się należy pure adventure. Dorosną kiedyś do true...  | 

| 

To sqter na gminne drogi ? 
	 | 

Cytat: 

http://www.motocyklizm.pl/images/sto...e-orange-4.jpg  | 

| 

Oj gdyby to było 650 to piękny następna dominatora 
	 | 

Oj gdyby to bylo 800 2 cyce... 
	 | 

Dla mnie na co dzień 400 byłby dość 
	 | 

A może wyjdzie 1300 z czterema cycami ;) 
	 | 

wątek żyje :blues: 
	 | 

Watek żyje tylko denerwujące jest to, że jak nie było tak dalej nie ma tego True 
	 | 

Jeszcze zostaje CRF450 Rallye Concept.  
	Bardzo smaczna.  | 

Szczerze mowiac to lepiej niech dobrze zdefiniuja produkt, zaprojektuja, przetestuja i wsadza na rynek. A nie daja nam motor w wersji beta jak wiele producentow. Poza tym to Honda nie wypuszcza co sezon nowego modelu. Jak zrobia to juz klepią bez zmian przez lata. 
	 | 

Robia smaczek, mysle bedzie dobrze ;) 
	 | 

Byłem dzisiaj w Honda Belfast i mówią ze będzie w sprzedaży pod koniec tego roku w cenie ok 10-11 tys funtów. Na jazdę probną jeszcze nie zapisują ale zadatki na moto można już wpłacać co by zaklepać miejsce w kolejce ;) 
	 | 

Czyli przy dzisiejszym kursie około 60 tyś. PLN 
	 | 

No właśnie trochę drogo mi się wydaje 
	 | 

Prognozy były na cenę Tigera czyli coś ponad 45 koła - jednak można się było spodziewać takiej ceny 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |