![]() |
Siemano. Poraz kolejny zamykam listę
Składam zamówienie, wysyłam do Was wiadomości priv. |
Wczoraj kierunki dotarły, starannie i z troską zapakowane :)
Raz jeszcze dziękuję za logistyczne ogarnięcie naszego zamówienia :Thumbs_Up: |
Ja także dziękuję :) kierunki solidne jak oryginalne. Dziękuję bardzo za organizację :bow:
|
Ja dziękuję ponownie.:Thumbs_Up::)
|
Brat cioteczny się obudził że potrzebuje komplet czyli 4 sztuki do swojej 07 .Oczywiście gdyby zawiązywiązywała się lista.
|
Cytat:
Mam jeszcze komplet 4 szt. Plaku zamawiał.jeszcze nienodebrał, gdyby zrezygnował dam znać |
Dobrze, czekam na informację i biorę.
|
Cytat:
|
Biorę , dane poszły na PW.
|
Niestety mój kolejny 32-u letni kierunkowskaz dokonał żywota z przyczyn naturalnych :D
Teraz żałuję , że nie zamówiłem 4 sztuk. Jakby komuś zbywały to chętnie odkupię. |
Cholerka, akurat moje obydwa przednie kierunki oklapły ze starości w ubiegłym tygodniu. Na razie złapane na tape. Jak komuś by zbywały to odkupię, a jak będzie organizowany nowy sezon zakupu to bym się pisał.
|
Otwórzmy nową listę. Ja ostatnio też w paryjach straciłem 1 kierunkowskaz. Vicma są gówno warte, wyrwało kierunkowskaz z śruby mocującej do stelaża. Poza tym trzęsą się jak galareta. Może się nazbiera kilku chętnych a kolega podejmie się zamówić jeszcze jedną partię.
1.smigacz -2 szt. |
1.smigacz -2 szt.
2.Bastek79 - 2 szt. |
Jasne, jak nazbiera się paru chętnych zrobimy zamówionko
|
1.smigacz -2 szt.
2.Bastek79 - 2 szt. 3.banasr - 2 szt. |
1.smigacz -2 szt.
2.Bastek79 - 2 szt. 3.banasr - 2 szt. 4. Rojek - 2 szt. |
Po ostatnich oględzinach staruszki dopadło mnie przerażenie. Czas zrobił swoje, nawet taśma nie wytrzymała nie mówiąc o oryginalnej gumie.
1.smigacz -2 szt. 2.Bastek79 - 2 szt. 3.banasr - 2 szt. 4. Rojek - 2 szt. 5. Movistar - 4 szt. |
1.smigacz -2 szt.
2.Bastek79 - 2 szt. 3.banasr - 2 szt. 4. Rojek - 2 szt. 5. Movistar - 4 szt. 6. majki - 2szt. |
1.smigacz -2 szt.
2.Bastek79 - 2 szt. 3.banasr - 2 szt. 4. Rojek - 2 szt. 5. Movistar - 4 szt. 6. majki - 2 szt. 7. kjakub - 4 szt. |
Ok. Ustalmy ze pod koniec przyszłego tygodnia zamkniemy listę i będę działał
|
To ja jeszcze wezmę na "zaś"
1.smigacz -2 szt. 2.Bastek79 - 2 szt. 3.banasr - 2 szt. 4. Rojek - 2 szt. 5. Movistar - 4 szt. 6. majki - 2szt. 7. Lucky Luke- 2szt. |
Cześć,
Proszę mnie nie usuwać z listy ;) 1.smigacz -2 szt. 2.Bastek79 - 2 szt. 3.banasr - 2 szt. 4. Rojek - 2 szt. 5. Movistar - 4 szt. 6. majki - 2 szt. 7. kjakub - 4 szt. 8. Lucky Luke- 2szt. |
Cytat:
|
Kochana Afryka wiedziała kiedy urwać kierunek:) poproszę i ja
1.smigacz -2 szt. 2.Bastek79 - 2 szt. 3.banasr - 2 szt. 4. Rojek - 2 szt. 5. Movistar - 4 szt. 6. majki - 2 szt. 7. kjakub - 4 szt. 8. Lucky Luke- 2szt. 9. Norton - 2 szt. |
Ok. Zamówionko zrobione, w przyszłym tyg. Paczuszki będą u Was :)
|
Cytat:
Z góry dziękuję :Thumbs_Up: |
Cytat:
|
Ok. Kierunki na miejscu, jutro zaczynam wysyłki dla tych co mam dane.
Majki po 20.07 Kjakub czekam na info. |
Przesyłka dotarła, wszystko w najlepszym porządku👍
Podziękowania dla Motomyszy za ogarnięcie tematu👏 |
Kierunki dotarły. Dzięki motomysz ze podjąłeś się zorganizowania przesyłki :bow:. Wszystkim którzy się dopisali do listy dzięki WIELKIE. Teraz jeszcze tylko zmiana i cieszyć się dobrą jakością i nie wyrywającymi się kierunkowskazami.
|
Kierunki dotarły.
Chciałbym złożyć reklamację! Jest tylko wariant lewy tył/prawy przód! :D A tak serio, to wszystko w porządku - wyglądają solidnie ;) Dzięki! |
Cytat:
|
Ja też jestem szczęśliwym posiadaczem nowych migaczków :)
Motomysz wielkie dzięki.:bow: |
Motomysz dziękuję. Miałem z przodu nowe kierunki z allegro założone 2 lata temu, ale te od Ciebie są o dużo lepsze, więc to one pójdą na przód.
|
Cytat:
Spoko chlopaki cieszę się że mogę chociaż w ten sposób pomóc czarnej braci :) |
Panowie, kierunkowskazy fajne, ale jak przymierzyłem się do montowania, to dla lewego tylnego stwierdziłem, że przewody są trochę (15-20 cm) za krótkie...
Pewnie gdzieś pojawiał się podobny temat, ale teraz nie potrafię go zlokalizować. Afrykę nabyłem od poprzedniego właściciela z dobrodziejstwem inwentarza, czyli m.in. stelażem pod kufry do którego są mocowane kierunki, ale wydaje mi się, że nawet w oryginalnym miejscu montażu zabrakło by dosłownie kliku centymetrów kabla. Ktoś ma jakieś doświadczenia/porady w tej kwestii? :) Zakupiłem w elektronicznym cylindryczne ( tudzież okrągłe) konektory w celu zrobienia przedłużki, ale te konektory są odrobinę za duże w stosunku do oryginalnych i tych w nowych kierunkowskazach... |
Stary, przedłuż przewody lutując, na lut termokurczliwke i po sprawie, konektory weź ze starego.
|
Halo! Som jeszcze te kierunki? Dwie sztuki potrzebne, bo miałem na taśmie sklejone ale się Urwało:)
|
Cytat:
Wiem co mówię :D |
Czarny nie da się- wiek zrobił swoje i spróchniały całkiem- wiszą na przewodach. "Babcia" ma 36 lat a ostatnie 5 spędziła pod wiatą. Chcę zrobić jej przegląd i potrzebne migacze. Mógłbym coś na sztukę założyć, ale nie chce mi się 2x grzebać
|
Marcin, potrzebujesz długie czy krótkie kierunki?
Mam trochę starych zapasów, od lat leżą w garażu i nie są aż tak zdegradowane. Mowa oczywiście o oryginalnych |
Niestety nie mam, wysłałem priv. Pozdro!
|
Siemka. Motomysz, może udałoby się otworzyć nowy sezon na migaczyki bo czas robi swoje i pewnie kolejne oklapły u braci?
|
Hej.
Ja bym się pisał na 4 szt :-) Pozdrawiam |
Ja też jestem chętny na 4 szt.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
Siema Pany.
Napisałem do sprzedawcy czy posiada je jeszcze w ofercie. Nie mogę znaleźć ogłoszenia na niemieckim portalu. Jak się odezwie, zaraz napisze. |
Cytat:
Ciniminiss zapraszam Cie do powitalni, napisz parę słów i witamy w gronie. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |