![]() |
Takie pytanie. Czy ktoś z zachodu będzie nacieral na spodlaski?
|
Temat kuchni polowej upadł, koleżka stwierdził że jednak odpada bo musiałby parzyć 270l grochówy a tego nikt by nie zjadł także żywimy i poimy się sami. No nic, w ruch pójdzie wojskowa racja żywnościowa i wóda ognista :D
Kiedy będą jakieś współrzędne rajdowej bazy? ;> |
A może zróbmy listę i zamówimy catering?
|
Jak Catering to i Zenka Martyniuka!!!!
|
A tak w ogóle to gdzie ten rajd? Ktoś to ogarnia? Wie ktoś?
|
Jaki rajd
|
Mamy jeździć po Podlasiu i wpadać na siebie, jak uzbiera się grupka 50 osób robimy STOP. I to jest miejsce postoju -bazy jak zwał, tak zwał.
|
Cytat:
|
To jak lasery to koks ktoś musi zabrać. Może być wtedy bez grochówki
|
Cytat:
|
Jak nikt nie powie że się nie da, to wszystko się da.
|
To co bedzie????
|
A gdzie bedzie??
|
A niczego nie będzie?
|
A co będzie, i gdzie nie będzie, gdy niczego nie będzie...
|
Jak niczego nie będzie . ?
To znaczy że będzie Kononowicz. |
Cytat:
|
Zostało jeszcze trochę czasu.
Pamiętajcie, żeby udać się do fryzjara. Coby było ładnie i kulturalnie: https://www.youtube.com/watch?v=hY6m...Y#action=share |
1 Załącznik(ów)
Witam serdecznie widzim się 18-20 pazdziernika 2019.Podaje namiary na hotel i życzę miłego pobytu.
|
Trzeba będzie namioty na palach stawiać he he dookoła bagna
|
Ja śpię w radzieckim pontonie - pale nie nada
|
EEE bukfy nie czyta coś....
|
Wolałem wersję rysunkową:at:
|
U to miejsce widziało nie jedno trzode...
|
Melduję się w piątek:)
|
Nie dajcie się zwieść i dobrze zastanówcie się nad przyjazdem... byłem w poprzednich latach i powiem, że byłem w ciężkim szoku. Po pierwsze: brak bieżącej wody, pryszniców, a nawet brak ubikacji... Potrzeby fizjologiczne trzeba załatwiać w krzakach... a nie muszę tłumaczyć ile wszelkiej maści pasożytów może wyniknąć nam do odbytu, podczas oddawania stolca w krzakach. Druga sprawa, to brak prądu... Mamy XXI wiek, a na terenie zlotu nie można naładować smartfona... skandal. I ostatnia sprawa... organizatorzy już pierwszego dnia spożywają alkohol i są pod jego wpływem aż do zakończenia imprezy... Skrajna nieodpowiedzialność. Poza tym trzymają ich się głupie żarty, raz poczęstowali mnie kawą a okazało się, że był to alkohol niewiadomego pochodzenia, po którym dostałem zatrucia i zwymiotowałem do śpiwora... Na jednym z rajdów jeden organizator wziął motocykl kolegi bez pozwolenia i katował do odcięcia...tak więc żaden motocykl nie jest bezpieczny... Zatem sami widzicie, że do cywilizowanych standardów daleko... Ja oczywiście przyjadę, ale Wam zdecydowanie odradzam...
|
Cytat:
|
Prond był nie raz i nawet ladowali sraczmajfony.
A reszta to bzdety wyssane z palca:D Dobrze se uknules zniechęcić jak najwięcej ludzi=więcej kawy dla Cię = zarzygany namiot - oj Ty fetyszysto :D |
Jom raz wziął piękną, dorodną cybulę ale nie wziął nożyka.
Co za chamstwo. Zjedli bez krojenia. |
....jak czukcze zębaci
|
:haha2: nie sądziłem, że uważający się za cywilizowany naród może posunąć się aż do takich skrajności...hańba...
|
Jak to kawa z niewiadomego pochodzenia?!?! Wszystko jest z wiadomego
|
Ja na każdy Podlaski zabieram film a w niedzielę budzę się bez :)
|
Cytat:
|
A na annakach dam radę bo KTM nie wiadomo czy będzie działał?
|
Na Anakach z kolcami. Gdzie, kiedy, jak skręcić? Pewnie część będzie po nocy błądzić:mur:
|
Nie jeden pewnie zbłądzi na ścieżkę upodlenia i znów rajd będzie znał tylko z opowieści innych członków...
|
Ta..a Świstak siedzi i zawija w te....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Królestwo moje zlokalizowane jest kilometr od przytulnego skądinąd zakątka nazwanego szumnie "hotelem" więc gdyby zaistniała nagła potrzeba - jestem do dyspozycji Waćpanien i Waszmościów :) :mobile: - oby się nikomu nie przydał ;) 697739875 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Seba to ma, śledzie i bimber :)
|
A właśnie Gołąb, ludzie na mieście gadają, dokładnie na Przędzalnianej, że zajebiste zupy robisz. Skoro nie jeździsz, pić nie możesz, to może obudziłbyś mnie w sobotę rano ciepłym kremem z białych warzyw (tylko nie szukaj ukrytych znaczeń, o zupę chodzi a nie o polucje)
|
Dla Ciebie wszystko :), jednak nie w tą sobotę słonko:) i nie ma TU ukrytch podtekstów :)
|
Romantyczna kolacja ze śniadaniem się kroi? W dodatku z happy end'em.
|
Gołębia boli głowa i nie będzie w sobotę zupki.
|
Widzisz Śluza już insynuacje..... a miał być tylko biały krem :)
|
Typowe, wsiuny nigdy okresu nie mieli :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |