![]()  | 

Dzięki, fajnie było! opony zmieniłeś czy tak je zwyczajnie woziłeś na zapas? :) 
	 | 

Byłeś w kosmosie... i wróciłeś. .. teraz juz nic nie będzie takie samo jak wcześniej. ... 
	Pzdr Qter P.S. Dziękuję piję bro i palę sziszę  | 

Pojechany ten wschód 👍 
	 | 

Cytat: 

pozdrawiam trolik  | 

Nie KONIEC. Resztę opowiesz przy ognisku... 
	Sent from my SM-G903F using Tapatalk  | 

Fajna relacja! 
	Apetyt na wschód wzrósł! Dzięki!  | 

Cytat: 

Relacja super. Wyjazd ciekawy (zwlaszcza ze ta czesc Kazachstanu ciekawa nie jest), Adrenalimy mie brakowalo od poczatku do konca, no i farra mieliscie naprawde wiecej niz rozumu- rownoez od samego poczatku do konca.:) Prawdę o sobie samych i sobie nawzajem rowniez poznaliscie, a bycoze to to jest najwieksze doswiadczenie i wartosc wyniesiona z tej wycieczki.? Gratuluję. Ps. Jedno jest pewne- z braciakiem jestescie do siebie podobni jak dwie krople wody- charaktery identyczne, zaden nie ustąpi. :D Wysłane przy użyciu Tapatanka  | 

Super relacja, super wyprawa, czytało się ! Nie jeden raz przysypiałem z telefonem w ręku odkrywszy leżąc w łóżku że ukazał się kolejny odcinek :)  Byłem na wschodzie już kilkukrotnie jednak nigdy nie motocyklem i wiem jedno, jak zdrowie pozwoli to będę tam jeszcze wielokrotnie tym razem na mojej Afryce. 
	 | 

Chemik,czadowe,ładnie opisane przeżycia ,tak jak Napisał ATomek :)  
	Dzięki bardzo za fajową relację  | 

Ja tez spędziłem super czas czytając.  
	Mam nadzieje ze brat dojechał.  | 

Dobra historia, Chemik. Dzięki! 
	Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk  | 

Thx za fajną relację. Kapitalnie się czytało. Najważniejsze że bezpieczny powrót zaliczony. 
	 | 

Faktycznie miło się czytało i zawsze czekałem na kolejny odcinek. Dzięki. Powiedz może jak spisywał się Tiger i czy widzisz go w kolejnych tego typu wyjazdach ? 
	 | 

Dzięki za obszerną odpowiedź. Pytałem bo jeżdżę DLem 650 i trochę brakuje mi zawieszenia na kiepskich drogach szutrowych. Jeździłem testową CRF1000 oraz KTM 1090R i tam zawieszenia bajka, pozycja za kierownicą również (choć DL nie należy do niewygodnych motocykli). Chyba jednak ciągnie mnie do 21 cali z przodu. Niestety obie maszyny na dzień dzisiejszy są dla mnie za drogie. Masz może porównanie do tych maszyn ? I czy Ty masz Tigera już po liftingu z zawieszeniami WP ? 
	 | 

Cytat: 

Nie mieliście telefonów?? Jechaliście kilka dni do domu, bez jednego choćby smska??  | 

Umisz Panie ciekawie pisać.   Szkoda, że się rozłączyliście, ale cóż samo życie.  Po tej relacji można wywnioskować, że zgrana ekipa wyprawowa, która razem wyjeżdża i razem wraca to skarb. 
	 | 

Dzięki za wspaniałą przygodę. 
	Nie sądziłem, że o Kazachstanie można tak ciekawe pisać.  | 

Cytat: 

| 

Można np użyć trybu samolotowego, lub całkiem wyłączyć. Po co się pozbawiać czasami jedynej opcji ratunku. 
	Przypomina mi się jak sobie ukręciłem nogę w kolanie...:cold: Gdyby nie to że byłem z Kumplami to byłby duży problem -nawet wezwać pomoc, bo stało się to w czarnej dooopie, i nawet nie za bardzo umiałbym powiedzieć gdzie jestem. Ale w końcu by mnie odnaleziono -bo mógłbym wezwać pomoc. Na szczęście miałem koło siebie Kumpli:Thumbs_Up: Ale, może ja mam niski level przygody ustawiony w moim systemie operacyjnym :)  | 

przeczytało się z uwagą! thx 
	 | 

Świetna relacja. Szkoda ze już koniec :( 
	 | 

Chemiku, 
	Świetna wyprawa i fajnie opisana. Mam pytanie o pogodę. Czy przełom kwietnia i maja to dobry wybór? Czy to nie za wcześnie? Drugie pytanie o opony. Czy dobre szosowe "dojazdowe" wystarczą? Czy faktycznie trzeba brać kostkę na zmianę? A wy zmienialiście? Jeśli tak, to czy faktycznie była taka potrzeba? Pozdrowienia, D  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |