![]() |
Rambo, mam prośbę, jesteś w stanie podać nr nadania paczki?
Zadzwoniłbym do DHL i poinformował, gdzie mają dostarczyć pakę, inaczej wróci do Ciebie. |
Cytat:
Odwiedziłem wczoraj kolegę Rambo i widziałem ten kocioł. Może następnym razem sam zajmiesz się taką akcją?? I wcale nie jestem czarny :Sarcastic: |
Cytat:
Wiem , że akcja wymaga poświęcenia i nie twierdzę iż jest łatwa ale ja też zrobiłem wszystko jak należy.Czy Twój post ma na celu wywołanie jakiejś kłótni , czy co ?? :Sarcastic: |
Właśnie jestem po odwiedzinach pana z DHL-a.:)
Urywam się z roboty co by testu dokonać. Wielkie dzięki za ogarnięcie tematu. Przy najbliższej okazji stawiam:chleje:. Pozdrawiam. |
Otrzymałem info z domu , że przesyłka dotarła.
Dzięki Rambo. |
Kask dotarł i co prawda nie jest czarny tak jak chciałem tylko satin titanium ale mojej pani się bardzo spodobał i nawet rozmiarowo udało nam się trafić. Tak więc wielkie dzięki Rambo.
|
Do mnie też doszedł, krótko mówiąc - rewelacja! Wielkie dzięki rambo!
|
Cytat:
Uf i po akcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oldman::oldman::ol dman::oldman::oldman::oldman::oldman::oldman::oldm an::oldman::oldman::oldman::oldman::oldman::oldman ::oldman::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_ Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Th umbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_U p::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thu mbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up ::Thumbs_Up::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::di zzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::diz zy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizz y::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):) Jutro Brenkowi jeszcze wysyłam i Klas, cierpliwości :oldman: |
No Rambo - jestem pod wrażeniem udanej akcji, wielkie dzięki, kask pierwsza klasa - żonka ucieszona...
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam... |
Cytat:
|
wielkie dzięki!!!
rambo dziękuję za akcję z F347.
Bardzo fajny kask. Czysto teoretycznie z myślą o żonce :)- co by nie strzępiła, że znów coś do motora..to teraz coś dla niej A że rozmiar mój to już nie ważne :) Brawo i wielki szacun ode mnie! |
Podziękował otrzymał ino chyba mogłem XXL zamówić :dizzy:
A co kask to obyczaj. Podziękował jeszcze raz rambo PS Może komuś XXL za duza ?!? |
RAMBO raz jeszcze WIELKIE DZIĘKI za akcje z f347
Kask super :)....i uważam, że organizacja całego przedsięwzięcia również OK. Pzdr, Marshall |
Wczoraj odebrany a dziś testowany na drodze :) :Thumbs_Up:
działa bardzo dobrze :) Oficjalne podziekowania dla Rambo. |
Ok, dziś wysyłam Kask do Brenka i Klas.
temat moderator niech zamknie albo co :p |
Rambo, jak wygląda sprawa z moim kaskiem?
Nie odpowiadasz na PW, a chciałbym się zorientować co i jak, bo za kilka dni wyjeżdżam na święta i znowu nie będzie nikogo pod adresem wysyłki. |
Do mnie dzisiaj kask dotarł.Jest super!Jeszcze raz wielkie dzięki dla Rambo za całą akcję.:Thumbs_Up:
Po obiedzie testy na trasie ;) |
Cytat:
|
Do mnie kask tez juz dotarl. Serdeczne dzieki.
|
Ramboszczaku, kask dotarł, jest wporzo, jeszcze tylko wybarwienie w kolory Afri '98 i heja Polonia!!! Serdeczne dzięki i szacun za całą akcję!!! Dzienks!!!
|
Dobra to zadam takie pytanie ;)
kto zapłacił a nie dostał kasku..? :umowa: |
ja :D
|
ok, twoj moze dziś do mnie wróci
|
Jeśli dotrze, to wyślij go proszę na adres, jaki podałem Ci w PW, ale PO świętach, najwcześniej we wtorek, do środy jestem u rodziny.
Pozdrawiam |
Ja Jeszcze Nie Dostałem Kasku
|
Rambo, doszedł do Ciebie kask?
Wysyłałeś go 1 kwietnia, więc chyba DHL już go odesłał? |
Niestety gabarytowo nie przypasił (za duży łeb mam). :(
Jak by był ktoś chętny to XL - biały w ofercie mam. Jak by ktoś był zainteresowany to walić na priva |
a może zrobić WREPLEJ z akcji zam. zbiorczego ?
Z tym założeniem ,że trza znaleśc dostawce kasków w pełnej rozmiarówce.. po max XXL... Bo dziwię się ,że Rambo nie postawił na swoim co b y cała oferta rozmiarowa była.. może trzeba było jesszcze gdzie indziej poszukać ? w innych jebajowców z wyspy.. Taki angol raczej jednorazowo nie sprzedaje po 30 kasków dziennie... czy tam jeszcze więcej . np. http://cgi.ebay.co.uk/NITRO-F347-VN-...1%7C240%3A1318 |
1. Czy ktoś zamawiał / otrzymał kask XXL ?
2. jak tam rozmiar ... chińskie XXL czy raczej wystarczająco duży garnek ?? |
oto chodzi .. ,że kaski XXL .. miały być .. ale nie było..tzn.. no jakoś w trakcie zbierania kasy sie okazało, że nie będzie........
Szkoda bo jest pare dużych baniek zainteresowanych ... w innym watku temat jest pporuszny zam. od angolów jakiś innych kasków .. może jakos ppodpiąc temat ? tzn .. podpiąc zam.. ? No ja tam się nie znam na takich zam. dlatego ide na łatwizne.. i mogę komuś dac kasiore przelać na w/w kasskor w rozmiarze XXL. i zakłdam ,że jeszcze pare osób się znajdzie zainteresowanych |
Jeśli to jest rozmiar , to ja dostałem.
Ale podobno XXL nie było.:confused: :confused: |
Były tylko bez blendy czyli f346. z tych z blendą nie udało mi się ściągnąć XXL.
Wiec nie wyszło Sławku tak źle ;) |
Nic nie mówie:)
zacytuje " No.. ale.. kasków XXL to raczej nie było ";) |
Jaka to kasa w PLN`ach za wszystko ? Z przesyłka itd. Ile to Was wyszlo ?
ps: moze ktos kto jezdzil juz w tym napisac dwa slowa czy glosny, cichy - jakas mala opinie ? pozdr! S |
AA moja wina.. zamieszałemm......... z blenda nie było..............XXL
przepraszam |
Odsprzedam swój kask NITRO F347 z blendą kolor biały. Romiar "M"
Po przymierzeniu okazało sie ,ze jest na mnie za mały. Mam Caberga "M-kę" i jest ok, a ten :mur: Cena to 400 zł tyle co zapłaciłem + przesyłka. Tel 601 858 801. (oferta do 7 maja bo tylko do tego czasu bedę mógł go wysłac) |
Cytat:
|
Potwierdzam :)
|
Rambo, czy można gdzieś do tych Nitro akcesoria dostać?
Wymieniłbym sobie szybę i wkładki bo się zużyły! |
3 Załącznik(ów)
Jakiś czas temu dokupiłem w UK za mucios pesetos przyciemnianą szybkę do tego kasku bo mam światłowstręt i blenda z okularami słonecznymi to dla mnie za mało.
Kask dokonał żywota ale szyba jest w prawie idealnym stanie. Chce ktoś, oddam za darmo, biorący pokrywa koszty wysyłki. Załącznik 55115Załącznik 55116Załącznik 55117 |
W dziale oddam masz info . Pozdrawiam.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |