![]() |
No i pieknie!!! Własnie Gołabków mi brakowało na tej liście!!! Fajnie,ze będziecie!!!
|
Dajcie znać do kiedy trza się zadeklarować ostatecznie, bo swój udział coś czarno widzę..nie chcę robić sztucznego tłumu;)
|
Siema IVI podaję liczbę osób razem ze mną łącznie będzie 12 osób. Silny skład:) Kasa jest w drodze.
|
A na którą godzinę balu początek?
Tak żeby zdążyć na miescu kufajkę zaprasować i filcy dopastować? Nie mam chyba krawata, ale to lejce zawiążę :) |
Szwedzki słuszna uwaga :D
Bal rozpoczniemy o godzinie 19:00!!! Kufajka może być pomięta, ale niepastowane filcy to już raczej nie przejdą!!!! Ostateczną odpowiedź o swoim bycie lub niebycie na balu dać należy do 19 stycznia. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Uwaga
Mam pomysł dla jadących z Białegostoku. W związku z brakiem miejsc noclegowych i wizją konieczności samodzielnego powrotu do domu bez możliwości otrzeźwienia po niechybnie wspaniałej imprezie:dizzy: proponuje co następuje.:umowa: Wynająć autokar np. w KPK Byłby to Amerykański autobus szkolny (podobno ogrzewanie działa) Liczba miejsc -40 Koszt wynajęcia 900zł Zawiózłby na 19.00 powrót o 2.00 Jakby zebrało się przynajmniej 20 osób to by wyszło po 45zł na łebka Dajcie znać czy jesteście zainteresowani. Termin wynajęcia autobusu jeszcze aktualny. :friday: Koszt autokaru zmalał do 600zł (inny przewoźnik):o |
1 Załącznik(ów)
Halo Białostoczaki jak z tym PKS-em??? Bedzie czy nie bedzie?
Przyjezdnych ostrzegam przed takim widokiem, ponoć w Michałowie pojawiły się żubry :) |
Chętnych na bus party widać nie ma
|
Spokojnie info puszczone czekam na odzew :)
|
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala 4.5 Jorge 4. Hania & Wojtek 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 14. Wodzu i Wodzowa 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Kornik i Kornikowa 19. Roger i Ela 20. Robert Stachur i Irena 21. Jarek i Ania (jeśli to jeszcze możliwe) 22. Maciek i Kamila 23. Michasia i szwedzki 24,condor i żana |
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala 4.5 Jorge 4. Hania & Wojtek 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 14. Wodzu i Wodzowa 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Kornik i Kornikowa 19. Roger i Ela 20. Robert Stachur i Irena 21. Jarek i Ania (jeśli to jeszcze możliwe) 22. Maciek i Kamila 23. Michasia i szwedzki 24,condor i żana 25. Ponury |
my Michałowa też obowiązkowo jak co roku
Cytat:
|
Czy ktoś po balu będzie wracał w stronę Bielska z racji, że noclegów już brak?
|
Jeszcze nigdy nie zabrakło, ktoś się posunie, ktoś nie dotrze do łóżka, ktoś pomyli ale żeby nie było gdzie się położyć?!
wypalcowane na fonie |
Cytat:
|
Halo halo!!! Pisze się!!!
Z racji tego,że bal zaraz już, proszę o szybkie decyzje, do jutra wieczorkiem. Mamy jeszcze jedną a propozycję, jako że śniegu pod dostatkiem i miejmy nadzieję, że tak zostanie, możemy zorganizować w niedzielę po śniadaniu, w ramach otrzeźwienia kulig. Cena kuligu 35 zł, w tym ognicho z kiełbasą, bigosem i Duchem Puszczy :D. Mamy też zaproszenie od okolicznego Słonecznego Patrolu Ratowniczego na basen ( zaraz obok Zajazdu) z sauną w cenie jakiejś symbolicznej :). Tak,że takoo. Na basen może każdy pójść indywidualnie, dajcie znać czy są chętni na kulig. Pozdrawiam |
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala 4.5 Jorge 4. Hania & Wojtek 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 14. Wodzu i Wodzowa 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Kornik i Kornikowa 19. Roger i Ela 20. Robert Stachur i Irena 21. Jarek i Ania (jeśli to jeszcze możliwe) 22. Maciek i Kamila 23. Michasia i szwedzki 24,condor i żana 25. Ponury 26. Paweł i żoneczka 27. Turek i Pierwsza Żona Joanna |
My na kulig z przyjemnością. 2 osoby
|
Chętny na kulig,
jak będę w stanie się wdrapać na sanie ;) |
Jendrusku jak nie dasz rady sie wdrapać, to Cie wrzucimy :D
|
Turek - to Helga ma na imię Joanna?! :-O
|
To my we dwoje niestety definitywnie odpadamy. Ciągnie do swoich;) ale się nie uda.
Niniejszym zwalniam 2 miejsca w pokoju i z góry przepraszam tych, którym jak czytam, mogło to pokrzyżować plany:D |
Trudno, dzięki za info ;). Halo Warszawiaki, byliście pierwsi w kolejce na pokój, Szwedzki, jeśli nikt Cię nie chce przygarnąć, to chyba macie miejsce, najwyżej Wy kogoś przygarniecie ;).
|
Nowy trend modowy, kobiecy na bal:
https://www.google.pl/search?q=bigba...haBQnsX4b2o%3D |
Rozumiem Robert,że Ty się w to ubierzesz ;)???
|
Cytat:
|
Iwonko, jak zaznaczyłem to szyk modowy, kobiecy
|
Oki, to pokój przejmuje Szwedzki. Jesli komus jeszcze brakuje lokum, to wszyscy idą do Niego :D
|
Szwedzki to urodzony w czapce kucharskiej farciarz. Ja mam niby uchodźcę Jaro w pokoju - tylko uprzedzam - ja nie chrapię - ja napierdalam :D.
Jakie stroje obowiązują - bo mnie Wojtek garniturami straszy :dizzy: |
Horhe- wezmę spinacze bieliźniane....wiesz co to znaczy:):):P
PS- na basen się piszę- nie wiem czy dam radę na kulig...:):) a w/s okryć wierzchnich- handsome i cultural man zawsze ma gajer w torebce:):) aha- Horhe- niestety nie mam twojego nrtel- pewnie wcale nie dawałeś....:P pzdr |
Cytat:
http://africatwin.com.pl/showpost.ph...5&postcount=50 |
Cytat:
https://lh3.googleusercontent.com/3a...5ZApA=s1281-no |
Złomku aż się łezka zakręciła, to był pierwszy bal i chyba najważniejszy, wtedy okazało się, że nasi motocyklowi koledzy to niezłe ciacha jak pozrzucali ciuchy motocyklowe a pozakładali gajerki :D.
Co to odzienia to jak sobie życzycie, Jorge jeśli źle się czujesz w gajerku to zakładaj jeansy i koszulkę, nawet jak dresy założysz to nikt się nie zdziwi, możesz mieć po prostu mniejsze branie :). |
Cytat:
Cytat:
Garnitur noszę od poniedziałku do piątku - stąd ten płacz - dobra wbiję się w coś, ale w szoku jestem, że to taka piękna elegancja, że tacy piękni jesteście na tych zdjęciach, no się wzruszyłem ... |
Cytat:
Do pokoju zapraszamy :) |
Nadejszła wiekopomna chwila :D!!! Przypominam,że bal jest jutro!!!!
Prasować koszuli, pastować filcy, beret z antenką na głowę i o godz. 19 widzę wszystkich w gospodzie. Mam nadzieję, że każdy wie gdzie i z kim śpi :), jeśli nie wie to też dobrze :D. Złomku mam nadzieję, że doprowadzisz grupę Warszawską bezpiecznie na miejsce, co by gdzieś pod białoruską granicą nie wylądowali! Aha i jeszcze jedno pamiętajcie, że bal ma swój nieco ukryty cel, zbieramy pieniążki dla dzieci z Domu Dziecka w Białowieży, więc zaopatrzcie się w gotówkę, bo niestety kart świnka skarbonka nie przyjmuje;). Aha, były pytania co do płatności kartą w Zajeździe, tu w przeciwieństwie do skarbonki, można płacić kartą. Widzimy się jutro!!! |
No to do jutra.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
|
choć mój stan był odmienny... bardzo miło było mnie Was wszystkich obaczyć :-) dziękuje za wspólną "banie do rana" :-)
i oby do wiosny :-) |
|
Piękne! Jacy wszyscy piękni i uśmiechnięci! Ale super było! Dziękujemy organizatorom za przygotowanie balu!
Ile świnia zeżarła mamony? |
super zabawa .następna na podlaskim.
dzięki |
2 Załącznik(ów)
Ojjjj co to był za bal :dizzy:!!!
Dziękujemy wszystkim przybyłym za megafajną zabawę!!! Mam nadzieję, że wszystko było ok. i w następnym roku znów spotkamy się w tak licznym i zacnym gronie!!! Dziękujemy za nakarmienie świnki, dzięki Wam znów uda się pomóc dzieciom!!!! Świnka komisyjnie została uśmiercona w humanitarny sposób- padła od obucha w łeb.Świnka uzbierała 2600 zł :D Mamy jeszcze do licytacji kurtkę motocyklową, z której pieniążki również chcemy przeznaczyć na w/w cel. Ogarne fotki kurtki i wrzucę wieczorem. |
My również dziękujemy za świetną zabawę, było naprawdę super.
|
Oj, intesywne przeżycie, do tej pory mnie nogi bolą, głowa już przestała ;)
Dzięki wielkie :D |
Dzięki organizatorom za imprezę (organizatorce za tańce). Dzięki Aniom i Basi oraz ekipę WTA za towarzystwo i tańce oraz transport (Jeszcze raz dzięki Złom i Ania vel Hania)
Sobie dziękuję , że nie poległem po Wojtka nalewce :D. PS jendrus - to, żeś czapki odebrał ;) |
Cytat:
podeślesz pocztą plizz |
1 Załącznik(ów)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:43. |