![]() |
zaczekaj będziemy się zgadywać bo jeszcze Norbi i cała reszta będzie jechać i może jakoś uda nam się zgrać:P
|
Czekam w takim razie na info ;)
|
Cytat:
|
52.389201, 15.467545
|
Dzięki
|
Cytat:
|
Gubin startuje ok.14 mamy przygotowaną traskę,jedziemy offowo ale planowo.
Jedziemy motorami i drezyną,jak ktoś ma życzenie to możemy zabrać coś ponad gabaryt typu,wersalka ,akwarium,lampka nocna,skrzynka piwa,lód w kostkach . A tak na serio,mam dwa kociołki na ognicho,Sulik ma pół dzika ,badany przez weta podobno był... ,chętni na gorący gulasz będą? |
Czy może ktoś coniebądź więcej opisać jakich warunków oczekiwać? Brać namiot i śpiwór czy jak? Alkoholu raczej nie?
Koniec końców przyjadę chyba najmniej spodziewanym na spotkaniu motocyklowym pojazdem, ale cóż. Nadrobie w 2016! Startuję od siebie już w czwartek. Póki co nie wiem czym. W piątek po koło 17 od okolic Szczecina już na spotkanie. |
u mnie wszystko się.plącze... ciężko będzie przyjechać... walczymy.. :) liczę że się.uda bo bardzo bym chciał.. :)
|
nicek namiotu brać nie musisz bo miejscówka jest pod dachem, ale pewnie będzie pizgać więc jakaś osłona przed wiatrem by się zdała :) Alkoholu nie bierz bo w tym roku się bawimy na trzeźwo :haha2:
|
nicek27 masz na początek wątka fotki jak wygląda miejscówka ;)
Zostawiam wam mój numer jak by co :) 663773070 |
ramoneza którędy będziecie lecieli ?
|
1 Załącznik(ów)
Witam
Jakoś tak,koleś zrobił traskę |
Może dojadę w końcu do Gubina... :D
|
Cytat:
|
ramoneza nie mogę tego otworzyć
|
U mnie jakoś same drzewa na drodze "wyrastają":( i moja obecność aby się z Wami spotkać, jest pod znakiem zapytania.
|
Naczelny, a ten paskudny płyn do łatania dętek,przemywania uszu i rozpalania ognia na połoninach rumuńskich,pamiętasz....mam go znowu:D,będziesz miszczem jak przyjedziesz:bow:
f4u ,Rupert ,to co? lecimy razem z Gubina? Bicio ,traske klei ten sam kolo co lecielismy na wooda,chyba nie była zła?,dołączasz do nas?? |
Muszę to jakoś logistycznie rozkminić bo siedzę w Sulechowie w delegacji, a moto mam we Wro :/
|
Cytat:
|
ja robię wyłam offowy i lecę czarnym a za mną żona w puszce
|
Czy jest jakiś.konkretny plan na wyjazd w sobotni off, jakaś godzina..?
być.może.będę walczył aby dojechać w sobotę tylko pytanie na którą spinać poślady..? :) |
Spinaj poślady na piątek :-)
wytapatalkowano |
Ramoneza jest dzik musi być odpowiedni napitek ,wezmę koncentrat co by nie :dizzy::dizzy::dizzy: zamarznąć na miejscu :haha2::haha2::haha2:
|
Leci ktoś terenem w pasie:
Leszno,Wolsztyn,Zbąszyń,Świebodzin? |
uwaga uwaga uwaga
NASTĄPIŁY ZMIANY CO DO LOKALIZACJI ZLOTU Niestety dostałem dzisiaj telefon z nadleśnictwa z Międzyrzecza, ze jak się tam pojawimy to będą nas karać mandatami, bo wiata grozi zawaleniem i oni na taki zlot w tym miejscu nie wyrażają zgody. To jest decyzja pana komendanta Jerzego Pawliszaka :Sarcastic::Sarcastic::Sarcastic: Nic straconego bo byłem na to przygotowany i mam inną lokalizacje blisko Skwierzyny, mamy do dyspozycji tak zwaną Lisia Polane od leśnika ze Skwierzyny. Za wstęp niestety trzeba płacić 5,10 zł od osoby za dobę :D:D:D Auta 25 zł ;) ale mamy tam wiatę, opał i nikt nas nie pogoni. Dodatkowo jest blisko do trasy off, którą miałem zamiar robić i jest bardzo ciekawy bunkier, jakieś 100 metrów od polany :D:D:D By tam dojechać musicie zjechać z autostrady S3 przed Skwierzyną, jadąc od strony Gorzowa, przy samym wyjeździe z S3 skręcimy w prawo i 50 m dalej jest wjazd do lasu po lewej stronie. Tam najlepiej zadzwonić do mnie :D:D: 663773070 52.575218, 15.430933 Powinno być to ale jutro sprawdzam na żywo bo będę tam |
|
Wiem chyba gdzie to jest, to może wpadnę na jaką najebkę:)
|
Zapraszamy ;) w końcu cię zobaczę na motorze :D:D:D
|
Tylko jak patrzę za okno to nie wiem czy na moich anakach3 na asfalcie dojadę:):)
|
Kurwa ta wiata to jeszcze tego nadleśniczego przeżyje.
Ręce opadają. Ale ciul z tym, nowa miejscówa też fajna :D DTN!! |
Ha ha ha ha ha ha ha ha to samo ja mu powiedzalem przez telefon
|
Cytat:
Bawcie się grzecznie ;) |
Kto jest chętny z Dolnego śląska to ruszamy o 15 zbiórka u mnie. Jak coś to priv:)
|
Szkurw to 25zł. jeszcze z biednego emigranta ściągnąć chcą.??!! Można płacić w eruo?
Mieszka ktoś w okolicy co bym to fure zostawić mógł? Dalej pójde z buta albo do auta jeszcze rower dokupie. Jeszcze wyjdzie, że na off'a pojadę!:haha2: :) |
W sumie obok bunkra po za polanke jest parking wiec myślę ze nie będzie problem tam parkować auta. Po pracy jade dzisaj tam i wieczorem wklejam kilka fotek. Prosze mi wybaczyć całą sytuację
|
Nie do wybaczenia. Ale przyjadę osobiście by powiedzieć to prosto w twarz, nie ma sensu robić spinki na forum:D
|
Czy można wpadać bez wcześniejszej deklaracji ?
Śledzę wątek i myśl przyjazdu kiełkuje. |
Miejscówka nad Obrą jest bardzo fajna. Jest mały parking dla aut.
Północny kraniec MRU. Przy samej miejscówce dwa obiekty. W Starym Dworku most obrotowy, chyba jeden z dwóch w całym systemie. W zeszłą niedzielę mieliśmy tam popas po drodze. |
Cytat:
Wymagana przeciwdeszczówka i butla samogonu;) Fabrizio-z tą"lisią polaną"to zaszalałeś Kije do golfa mam brać,czy są w cenie?:haha2: http://www.tenisbreak.pl/upload/6715(1)(1).jpg |
Wyszukałem dokładniej
Miejscówka 1-sza klasa:Thumbs_Up: https://lh3.googleusercontent.com/-Q...sia+Polana.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-_...0-Ic42/031.jpg ps.Kije zostawiamy w domu!!!! |
5 Załącznik(ów)
tak właśnie wygląda tylko bardziej mokro :lol8::lol8::lol8: dobra wklejam pary fotek jak dojechać jak już mówiłem wyjeżdżamy z S3 i skręcamy w prawo na Gorzów po kilometra mamy rondo w budowie :D:D:D to trzeci zjazd w prawo do lasu a dalej cały czas prosto drogą leśna aż traficie na most za mostem jest polana w prawo :D:D:D Rondo jest budowany tam gdzie trasa z Kostrzyna łączy się z trasą z Gorzowa :oldman:
. |
4 Załącznik(ów)
a tak wygląda polana dzisiaj ;););)
. |
1 Załącznik(ów)
Dzięki Fabrizio za wskazówki dojazdu. Dzięki nim, niezawodnej intuicji oraz lisiemu sprytowi zapewne wyjedziemy tu:
Załącznik 58774 |
1 Załącznik(ów)
No i prosze doszło pismo z Międzyrzeczu. Fajne to ze ten sam pan organizuje wypady w bunkrach tam dopiero jest bezpieczny
|
Myślałem o spaniu na trola, ale widze że pogoda nie za bardzo więc namiot wymagany :(
PS: Dziura w tym płocie to zejście chyba do rzeki, ale stan pewnie niski więc może się udać :D Niestety ja dopiero będę w Sobote z rana. |
A ten.. o ktorej mozna sie pojawiac? Za 2 godziny bede w Szczecinie. O 9 mam cos odebrac nad morzem i moglbym sie kierowac w strone polany.
|
Kurna nicek najwyżej będziesz pierwszy :D Ognisko się samo nie rozpali :D
|
Nicek ja będę dzisiaj koło 15 ale polanke juz otwieralismy wczoraj więc ognisko mozesz rospalic pozwalam ci na to ;-)) he he he he he he he
|
Pod altana na trolla to ja będę spał bo mój namiot nie potrafi się bronic przed wilgocią:) Jeżeli wierzyć tej prognozie to przeżyje:D http://pogodynka.pl/polska/skwierzyna_skwierzyna
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |