![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak będzie niezła popijawa to i w Maroku możemy się rano obudzić ...
|
Cytat:
Pozdr newrom PS. chciałbym tylko wiedzieć o której te slajdy ;> PPS. możliwe że podjadę powiedzieć 'helo' :) |
Slajdy do ustalenia. moze Stany w piatek a Kamczatka w sobote? Mnie obojetne.
powiedzmy o 19? |
Cytat:
Hubciu, to było do przewidzenia :p Tobie zawsze na wiosnę i na jesień śnieg w oczy :D Może, gdybyś oficjalnie nie ogłosił że jedziesz to matka natura nie zdążyłaby się zimowo przygotować a tak.... lipa.... :haha2:przez Twój wyjazd na Błędowską to już w Zakopanem śnieg mają :p |
Co ja k..wa Dziadek Mróz jestem czy co ? :D
|
Cytat:
Dziadek nie Dziadek, widać żeś bliski jest Królowej Śniegu, szczegolnie kiedy na motórze jedziesz sezon pożegnać, trzodę i najebkę zrobić :haha2: |
"*W NAMIOCIE:
VOOJTAS- 1 os.- 110zł MAC GS- 1 os.- 110zł" Ja pier......... biore lokówke do suszenia butów kupioną na AgroDisco :mur: Ja tu na deszczu, wilki jakieś........ |
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba być twardym a nie miętkim! Nie będziecie osamotnieni :). Jest kilku chętnych do spania w namiotach. I jeszcze jedno- łazienka dla "namiotowców" (jak poinformowała mnie Sz.P. Ania) jest nieczynna. W związku z tym możecie korzystać z łazienek w pokojach w ośrodku. |
Cytat:
Upsss... Podosku, cała w pąsach już jestem :p Wcale a wcale nie wiedziałam, że to brzydkie słowo jest ta.... noooo naje...ka ;) |
Chcialbym sie dowiedziec ile osob przyjezdza na lekkich motorkach, nie wazne czy sa na liscie czy nie ;-)
Tak chcialem sie zorientowac, nie wiem czy kajtek wspomnial ze kilka osob z organizatorem na czele bedzie smigac na 100kg motorkach i doszly mnie sluch ze dla tej gropy przewidziane sa dodatkowe atrakcje zeby wypelnic caly dzien jazda (prawdopodobnie szybciej bedziemy pokonywac trase) Z tego co wiem to bedzie kajtek ;-) , ja, Wuja, Cygan, Mariusz, moze Romek jak sie wyrobi.... i mam nadzieje jeszcze pare osob. kajtek jak masz takie info to podaj. Musze sie troche nakrecic bo od miesiaca nie jezdzilem wiec przezyje ja albo CRFa ;-) prawdopodobnie dotre dopiero na sobote bo mam 1800km dojazdowke, ale moze sie uda na piatek. Do zobaczyska Maro |
Hej Maro. Odpowiedzi od Kajtka nie uzyskasz, bo właśnie moczy kija w jakimś stawie i bije życiowe rekordy- wytargał 18,5kg karpia!!!. A ja nie wiem do końca. Tak sobie myślę, że będzie was około 15tu na lekkim sprzęcie. Jak co, to dzwoń do niego na kom.Pzdr.
Ps. Info dla "namiociarzy"- Kajt twierdzi, że nie jest tak żle jakby sie wydawało :). |
Cytat:
|
sobota rano po dyzyrach melduje się w Krzywopłotach, gdziekolwiek to jest :)
pozdrawiam |
Cytat:
No tak Puff, masz rację bo zrobiłam "błąd orytograficzny i zamiast tszoda, napisałam trzoda he he he :mur: a to jest faktycznie bardzo brzydko :p och, dziękuję że zwróciłeś na to uwagę, całe grono tzn cała trzcigodna Tszoda mogłaby się za to obruszyć:D pozdro, Maćka |
Nie piszę szie Tszoda tylko Czoda :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Do zobaczyska! |
Cytat:
Pozdr |
Cytat:
moze nie bede sam ;) bo tez skocze na karpie przed rajdem ..... :-) M |
jak zmieszcze to wezmne :), ale bedzie tych gratów. pozdro
|
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 1127 Załącznik 1128 Załącznik 1129 Załącznik 1130 |
Cytat:
Plan jest taki, ze każdy jedzie według mapki ktora dostanie na starcie, natomiast dodatkowo wyszaleć sie to będzie można na pustyni. Do zobaczyska HEJ. |
Cos ty tam uwiazał na końcu ze taki potwór to zjadł???
|
kajetan to miłośnik zwierząt (czyt. zoofil) ;D
|
:lol19::lol19::lol19::hehehe::hehehe::hehehe:
Cytat:
|
Cytat:
Zdruf! :hello: |
biedna rybka ma jakoś tak nieproporcjonalnie szeroko otwarty pysk ;)
|
Cytat:
|
A i jeszcze jedno, wszystkie rybki trafiły cało i zdrowo z powrotem do wody :Thumbs_Up:
|
Cytat:
:hello: |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe, co za 3 życzenia żeś z nimi upaktował.. piekne sztuki |
Jedzie ktoś z Wrocka. Jeśli tak to o której
|
Cytat:
Pierdziu, Kajtek, gratulacje, taka ryba:), mój rekord to 3 kilowy szczupak, ale taki karp to musi walczyć :Thumbs_Up: i sportowe zachwoanie, to się chwali, ja tez jak muchuje to bardzo rzadko zabieram lipienie albo pstrągi. Pisze sie kiedyś z Tobą na ryby :) pozdrawiam |
Cytat:
nie było Cie a ja miałem dętke teraz bedziesz miał bez pudełka bo za duzo miejsca mi zajmowała. daj znac może sobie odbierzesz, zostawie ci na portierni w akademiku. pozdrawiam i czekam na info |
Cytat:
Pozdr wuja |
|
3 Załącznik(ów)
Jak zwykle było w cipeczke :) Podziękowania dla Joli i Kajtaka za to że się im chce , oraz wszystkim za mile spędzony czas :haha2:.
|
Cytat:
|
12 Załącznik(ów)
Kilka fotek z imprezki...Ale było czadowo.....Bambusy.i Czarnuchy gorą!!!!!:dizzy::dizzy:
|
juhuuu...sacunecek, pozondne odhamienie :bow: :rules: ( fajnie sie przespalo polowe :p ) a fajnie bylo to za malo...a fotki eleganckie :dizzy: pusce jak zzuce
|
to fakt było w piczorkę, podziekowanie dla organizatorów, spisaliście sie na medal
Kajciech ale żeby zabic kota bez wiedzw Joli :P http://lh5.ggpht.com/kgruba/SNaAf-ff...2/IMG_0261.jpg Podos leży... http://lh3.ggpht.com/kgruba/SNaAoiHm...2/IMG_0264.jpg żółwie błotne http://lh5.ggpht.com/kgruba/SNaATrdA...2/IMG_0242.jpg Brac z afryki http://lh5.ggpht.com/kgruba/SNaAdhrg...2/IMG_0260.jpg http://lh4.ggpht.com/kgruba/SNaAMU1s...2/IMG_0232.jpg |
Chinol, Paweł czekam na filmiki i fotki :)
Puszek zajebioza :) hehe |
|
Jestem w domku obolały ale szczęśliwy!
Było bardzo fajnie. Uśmiech dalej mam na gębie :) Podziękowania dla organizatorów i szacun dla pogromców afryk. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:49. |