![]()  | 

Cytat: 

| 

Z przykrością potwierdzam słowa kolegi... słowność ramiresa zgubiła się te półtora roku temu. Sam mam z tego powodu poważne kłopoty. 
	 | 

A wracając do tematu 
	Dostałem telefon od pana niemca z bagstera i jak najbardziej jest możliwość złożenia takiego zamówienia. Z tym że... do rożnych modeli/ roczników/ malowań, są różne ceny pokrowców. ALE! Będzie rabat, jaki dokładnie to dowiem się jutro, ok 10 rano będzie do mnie dzwonił ponownie i będziemy się dogadywać co do szczegółów więc szanowni Afrykanerzy szykować powoli kasę ;). Pozdrawiam.  | 

Cytat: 

| 

Dzisiaj dzwoniłem i gościu będzie w polandowie w przyszłym tygodniu, bo na codzień szyje tapicerę samochodową w niemcowni. 
	Niezależnie od tego ciekawy jestem za ile będzie orginalny bagster, bo na vstroma miałem za 150 zeta (w jednym kolorze).  | 

No myślę że poniżej 150zł nie zejdzie. Cena normalna to 100-140€. Jutro rano będę pertraktował i dam znać co i jak z ceną. 
	 | 

2 Załącznik(ów) 

Przypuszczam, że gościu sobie dołoży za dodatkowe wzorki i kolorki i może to wynieść ok. 200 - 250. Orginalny bagster jest uszyty z grubszej skóry z plastykowej świni niż ten co ja mam. Mimo to ten mój jakoś się trzyma. Jest trochę nidopasowany przy siedzeniu, ale jakoś mi to nie przeszkadza.  
	Tak to wygląda.  | 

Cytat: 

| 

Rychu czekamy na efekt Twoich negocjacji. 
	 | 

Cytat: 

| 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09. |