![]() |
Cytat:
Rozdzielacz PI67 + byPass |
Napisz mi priv z telefonem - zadzwonie
|
2 Załącznik(ów)
yo!
przechodze juz calkowicie na szare rozdzielacze IP67 opisane w pierwszym poscie, ale zostaly mi trzy obudowy Z24A, więc poskładałem ostatnie trzy rozdzielacze z tej serii. do dyspozycji mamy 4 linie pojawiajace sie po kluczyku, kazda zabezpieczona oddzielnym bezpiecznikiem 10A. przekaznik ma obciazalnosc 30A i taki też bezpiecznik glowny znajduje sie na czerwonym kablu z oczkiem do klemy. kabel żółty jest kablem sterujacym i trzeba na niego podac +12V po kluczyku. dla zainteresowanych moge dodac wpiecie do obwodu czujnika hamulca tylnego dla Afryki/Transalpa, albo 6pin wtyk Sumitomo dla CRF1000 - wtedy napiecie z kluczyka bedzie pobierane z tych wpiec bez ingerencji w instalacje. wymiary obudowy: 24x47x66 mm. cena za sam rozdzielacz 100pln + koszty wysylki jakie kto chce. tak jak wspomnialem - są trzy. |
A poproszę 1 szt, napiszę na PW
Wytapatalkowano |
1 Załącznik(ów)
[QUOTE=Hawk1985;845193]A poproszę 1 szt, napiszę na PW
Oki doki. Jeszcze dzis puszcze paczkomatem bo mam kolo domu. Podaj mi prosze w PW imie, nazwisko, telefon, maila i symbol paczkomatu. Chyba, ze preferujesz innego operatora. p.s. poszla paka - dodalem bypass na sumitomo mtw bo sie okazalo, ze czujnik hamulca tylnego w dl650 jest taki sam jak w TA/AT. tym samym zostały dwie sztuki. |
I ja czekam na paczuszkę.
Czas składać motűra :) |
Jak tam idzie produkcja?
|
Rozdzielacz od Szynszyla zainstalowałem już jakiś czas temu, przy okazji wytłumaczył mi gdzie w DL650 wpiąć bypass.
Polecam tego allegrowicza :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...214a9fd816.jpg Wytapatalkowano |
znam te rozdzielacze ,mialem je w 3 moto ;)
|
Daje d... Panowie wiem. Mam co najmniej kilka zamowien - jak sie skonczy wiosenny szał serwisowy to sie zabiore. Przepraszam za zwloke ale przedsezonowy scisk. Tak samo wyglada sprawa pierscieni na gazniki do rd04.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |