![]() |
Fajnie jakby zrobili możliwość podkładania swoich map z kompa do aplikacji ....wtedy to i wszystko to o czym pisze Redrobo dałoby program/aplikację idealną.
|
Cytat:
|
Ja jeszcze mam otwartą zakładkę geoportalu :) żeby jak najwięcej legalnym trackiem jechac! A co!
Kamyk |
Cytat:
Sprawdzilem - dziala! Elegancko. Jest jakies ograniczenie w eksporcie do GPX ale edycja jest nawet lepsza niz z gpsies. Dzieki. |
Cytat:
|
ma ktoś premium i eksportował gpxy z ridewithgps.com, ? Bo edycja bardzo fajna, ale bez exportu nie tykam ;)
|
Cytat:
|
Właśnie dokonało się całkowite przejęcie. Nie ma już gpsies, jest alltrails.
No i trzeba się systemu uczyć od nowa. :( |
Przynajmniej jest warstwa satelit googla za free (jeszcze). Chociaż też nie mogę się w tym ogarnąć. Póki co gpsvisualizer zostaje.
|
No powiem że nie jest tak źle jak się spodziewałem.
W lipcu jak tylko przyszła informacja o planowanych zmianach to tak z ciekawości odpaliłem Alltrails. Zdecydowanie nie przypadło do gustu bo nie znalazłem (może nie potrafiłem) automatycznego prowadzenia po drogach, więc dalej pracowałem na starej stronie. Dzisiaj odpalam Alltrails i tu miła niespodzianka jest prowadzenie po drogach i możliwość ręcznego rysowania. Mi to pasuje :bow: Wiadomo wszystko jakoś inaczej zrobione ale to chyba kwestia przyzwyczajenia. No i podziękowania dla ludzi z forum, bo gdyby nie ich czujne oko to bym się pewnie uczył nowego programu dzień przed planowanym wyjazdem na moto. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19. |