![]() |
Cytat:
Ponoć wyspa a własciwie jej wnętrze potrafi być zdradzieckie. Dlatego testuje, testuje i testuje. Lubię być przygotowany... |
Cytat:
dakarówka na pusto jedzie jak byś miał powietrze w oponie :haha2: ma dwa , trzy razy wiecej gumy niż tkc, jest znacznie cięższa od zwykłej opony jak trzymasz ją w rękach to z dakarówką nie zrobisz nic, TKC pozaginasz rękoma na boki , dakarówka ani nie dygnie.:haha2: |
Cytat:
Dlatego przed wyjazdem jeszcze spróbuje ją zmęczyć w garażu. ale nawet jak nie dam rady zdjąć ( a założyć udało się) to i tak na niej pojadę bo ta opona z dętką 3 mm moim zdaniem jest nie przebijalna ! |
Husky powodzenia. Twoje własne doświadczenie będzie najcenniejsze. Kiedyś przejechałem 25tys km z jednym kapciem a ostatnio zlapalem gwoździa 200m od domu. Staraj się eliminować przeciwności. Ludzie Ci pomogą w drodze.
|
Cytat:
Nie masz się czym przejmować , a na pewno nie ostrymi kamieniami :) ....interior jest zajebisty i jedynym problemem jest przejazd przez rzeki , a w nich gwoździ przebijających opony raczej nie będzie . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Przejechałem Pamir na TKC80 z przodu i k60 scout z tyłu.
Tkc bez zarzutu nadal siedzi na feldze. k60 kupa jakich mało , poprzecinana na wylot, kleiliśmy łatki od środka bo szcczypało dętki. Wątpię abys rozciał tkc mi się to nigdy nie udało. Bardzo dobra opona. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:23. |