![]() |
Cytat:
Koko dżambo i do przodu :at: |
Mogę sie podpisać pod słowami Grzecha. testowałem antifog, płyn do naczyń, ślinę i ch... wie co jeszcze :) I tak zaparuje jak mocno oddychasz na zmęczeniu. A jak jest zimno i wilgotno to juz wogóle jest przechlapane.
Soczewki albo operacja |
Może magiczny kurwi śluz? Tu już nawet nie chodzi o to czy będzie parować czy nie ale o sama procedurę pozyskania! :)
Niestety z okularami jest jak jest. Można sie zoperować - mam paru kumpli co są po zabiegu i nie powiem - zazdrość. |
Jak sie kiedys ostro w paintball bawilem to mialem antifoga ktory dzialal - ale jak kretyn nie zapisalem nazwy i ...uj.
|
Cytat:
:):):) |
Cytat:
Znajdziesz w którymś zakładzie optycznym |
Hayne Mist - znalazłem na allegro.
Używałeś tego płynu ? Zakładałeś okulary pod gogle po wcześniejszej aplikacji tego cuda? |
To chyba też zależy od wielkości okularów.
Ja używam googli 100% "The Barstow" i moje okulary się mieszczą. U mnie występuje natomiast inny problem ... odbić swiatła i delikatnej zmiany optyki . Okulary + szyba goglli .... da się ale nie jest to tak dobrze jak jazda w kasku z szybą. |
małe okulary mnie mieszcza sie do gogli z MX24, Ravenów np Edge które kosztuja 79zł
|
Zależy jaki kto ma baniak. Na moim 62 takie gogle będą wyglądać jak chełbia modra :)
Wiem - trudne słowo :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |