![]() |
Dokładnie tak jak Mada pisze.
Też szukałam sakw i zdecydowałam się na Crosso dry. 220 zł nowe. Ja upolowałam na olx za 160 zł. Zmieniałeś haki czy masz ori? Wiem, że crosso robiło kiedyś haki pod stelaże moto. Ja ori musiałam trochę rozgiąć żeby mi wlazły na stelaż. |
Rozgiąłem
|
Czyli kupuje sakwy crosso, haczyki powiększam obcęgami i dodaję advenczer ekspandery aby nie odpadło? Myślałem, że więcej trzeba kombinować z mocowaniem. Dla mnie brzmi całkiem spoko :)
Mada pochwal się jeszcze jaką pojemnosć mają worki na zdjęciu. |
2x30l
Co ważne na stelażach nie są szersze niż kierownica więc nie stoję w korkach |
Tak to wygląda u mnie w Trampku https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c8569e1d92.jpg
|
każdy ma swój głos w dysusji mam i ja.
rogal. nie wymyslono jeszcze nic lepszego. |
Cytat:
|
Jurek dzięki, myślę, że się odezwę. W jakiej dzielnicy mieszkasz (ja piszę z Karłowic)?
Crosso mają jeszcze tę zaletę, że można je pomacać w sklepie przed kupnem. Z pozostałymi produktami może to być ciężko, bo zazwyczaj zostaje tylko zakup w necie. |
Grabiszynek
|
Cytat:
No i dobrze to na moto wygląda, lekko. * a) zatrzask nie utrzymuje załadowanego kura i trzeba kolanem przytrzymac, b) w NAT nie da się taśmy pod zadupek wsadzić, co mogłoby pomoc zabezpieczyć kufry przed łatwym zdjęciem z moto. Sent from my G8441 using Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:31. |