Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Dział Producentów i Dostawców (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Chata na Oślaku - Beskid Wyspowy - wynajem. (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=30934)

Silv 09.12.2020 14:01

ale piękne miejsce!!! już żonie wysłałem do przemyśleń na plany urlopowe.

Ronin78 09.12.2020 14:46

...................

Rafał_RD 10.12.2020 10:11

Cytat:

Napisał Ronin78 (Post 708410)
Czy z psem można przyjechać i czy jest opcja, aby biegał on sobie tam luzem? Nowofundland więc prawie 50kg sierściocha. Chodzi mi o okoliczne jeśli są kury / domostwa?

Cześć, jak najbardziej można z psem, (jeśli tylko nie śpi na łóżkach i nie zgryzie chałupy:). Wokół domu są 3 ha łąki więc miejsca do biegania nie zabraknie. U sąsiada ( odległość 300-400 m) są kury ale ze względu na grasujące lisy mają szczelne ogrodzenie, więc nie powinno być kolizji. Zapraszam

Jack_*Daniels 11.12.2020 17:05

Cytat:

Napisał Rafał_RD (Post 708521)
Cześć, jak najbardziej można z psem, (jeśli tylko nie śpi na łóżkach i nie zgryzie chałupy:). Wokół domu są 3 ha łąki więc miejsca do biegania nie zabraknie. U sąsiada ( odległość 300-400 m) są kury ale ze względu na grasujące lisy mają szczelne ogrodzenie, więc nie powinno być kolizji. Zapraszam

W okolicy mieszka też niedźwiedź, ale jest duża szansa że już śpi.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

JarekO 11.12.2020 18:52

Cytat:

Napisał Jack_*Daniels (Post 708728)

To jest niedźwiedź albinos. Znajomego (znany gość w tamtych stronach) pilnował pół nocy pod drzewem aż igły się sypały :). Akcja działa się pod szczytem Lubonia. Piękne strony!!

Rafał_RD 14.12.2020 11:22

3 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał Jack_*Daniels (Post 708728)

Tak potwierdzam, był chyba w tym czasie kiedy byliście w Chacie. Miś mieszkał w okolicy zimą 2018, upodobał sobie bliską okolicę Oślaka, prawie codziennie przechodził koło domu, nie widziałem go na żywo, tylko ślady świeżo odciśnięte na śniegu. Całą zimę nie spał i na wiosnę wyprowadził się w Bieszczady.

przemo77390 24.01.2021 18:32

Chcialbym polecic Wszystkim Chate na Oslaku.
Spedzilismy tam cudowny weekend 12 osobowa ekipa.
Naprawde warto tam pojechac.
Kazdy znajdzie tam kwalem czegos wyjatkowego dla siebie poczawszy od romantyzmu na szalenstwie konczac.

Rafał_RD 20.02.2021 21:39

7 Załącznik(ów)
Kilka osób pytało o możliwość pracy zdalnej z Oślaka. Nie było to możliwe z powodu braku dostępności jakiejkolwiek sieci z LTE o internecie z kabla nie wspominając . Od tygodnia testujemy internet satelitarny, więc jest nadzieja.
Wrzucam kilka zdjęć z ostatnich dni na Oślaku, zamówienia na śnieg przyjmujemy do maja ...:dizzy:

Rafał_RD 29.05.2021 11:51

11 Załącznik(ów)
Panie, Panowie. Sezon urlopowy zbliża się wielkimi krokami, więc gdyby ktoś z Was zechciał spędzić kilka dni na zadupiu z dala od cywilizacji- zapraszam.
Tak jak wcześniej zapowiadałem, zmieniła się liczba miejsc noclegowych, oraz cena. Na tą chwilę jest 11 łóżek, cena to 500 PLN/doba- rabat FAT 10%. Wynajem na minimum 2 doby (Lipiec- Sierpień minimum 4 doby).
Jeśli wybieracie się za naszą południową granicę, lub jesteście w trasie i planujecie nocleg w okolicy dzwońcie śmiało, może akurat dom jest wolny. Dla motocyklistów w "tranzycie" robimy wyjątek z wynajmem na jedną noc, cena też będzie niższa.
Dzwońcie, piszcie- do zobaczenia.

herni 21.02.2022 16:38

Fantastyczne miejsce ,miałem okazje spędzić ostatni weekend .Polecam wszystkim miejscówkę.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56.