![]() |
ale piękne miejsce!!! już żonie wysłałem do przemyśleń na plany urlopowe.
|
...................
|
Cytat:
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
3 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Chcialbym polecic Wszystkim Chate na Oslaku.
Spedzilismy tam cudowny weekend 12 osobowa ekipa. Naprawde warto tam pojechac. Kazdy znajdzie tam kwalem czegos wyjatkowego dla siebie poczawszy od romantyzmu na szalenstwie konczac. |
7 Załącznik(ów)
Kilka osób pytało o możliwość pracy zdalnej z Oślaka. Nie było to możliwe z powodu braku dostępności jakiejkolwiek sieci z LTE o internecie z kabla nie wspominając . Od tygodnia testujemy internet satelitarny, więc jest nadzieja.
Wrzucam kilka zdjęć z ostatnich dni na Oślaku, zamówienia na śnieg przyjmujemy do maja ...:dizzy: |
11 Załącznik(ów)
Panie, Panowie. Sezon urlopowy zbliża się wielkimi krokami, więc gdyby ktoś z Was zechciał spędzić kilka dni na zadupiu z dala od cywilizacji- zapraszam.
Tak jak wcześniej zapowiadałem, zmieniła się liczba miejsc noclegowych, oraz cena. Na tą chwilę jest 11 łóżek, cena to 500 PLN/doba- rabat FAT 10%. Wynajem na minimum 2 doby (Lipiec- Sierpień minimum 4 doby). Jeśli wybieracie się za naszą południową granicę, lub jesteście w trasie i planujecie nocleg w okolicy dzwońcie śmiało, może akurat dom jest wolny. Dla motocyklistów w "tranzycie" robimy wyjątek z wynajmem na jedną noc, cena też będzie niższa. Dzwońcie, piszcie- do zobaczenia. |
Fantastyczne miejsce ,miałem okazje spędzić ostatni weekend .Polecam wszystkim miejscówkę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |