![]() |
W tym wątku mowa jest o NAT
|
3 Załącznik(ów)
A na samym początku napisałem, że podnóżki z crf i xrv mają takie same mocowania.
Załącznik 71711 Załącznik 71712 Załącznik 71713 |
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
Fajnie wygladaja.Mysle ze to dobry i przede wszystkim tani wybor.
|
Uwazajcie bo b.szybko pękają przy uderzeniu np o kamien czy pieniek. To kruchutki odlew chinski. Zalozylem takie w tenerce i niedlugo wrocilem do oryginalow, ktore powiekszylem.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
Tak się domyślam właśnie. To nie jest blacha ani kuty materiał ino odlew. Kupiłem parę. Jak pisał mada trza oskrobać farbę by weszły i psiknąć WD by się ruszały. Pojeździłem trochę - no dobre, pasują u jest efekt. Kupiłem drugą inną i zonk bo nie pasuje. Ślę zdjęcia i wymiary a sprzedawca w konsternacji bo do tej pory wszystkim pasowało a u mnie nie ma podpory i se divajsy wiszom jak te uszy miśkowi. Postanowiłem że ryzykuję, zostawiam i przyspawam płaskowniki ale jeszcze nie zrobiłem tego więc nie wiem czy jest spawalny ten materiał. Jednak przeczuwam, że demonem wytrzymałości nie będzie.
|
Hąda takie coś popełniła.
http://ruggedroads.co.uk/epages/00cb...ts/08R83MJPG51 Cenią się, prawie 2 razy tyle co Pivot Pegz :dizzy:. |
Ja wróciłem do oryginałów bez gum, zle mi się w tamtych jeździło, były za szerokie i sidi adv mi na nich źle siedział.
|
Ori są znów za wąskie i stopy bolą jak polatasz dłużej w stójce.
|
Zależy jakie masz buty.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50. |