![]() |
Dolot zasłoniłem rajstop± ;) jak włożyłem g±bkę to motocykl gasł. Co¶ tam zawsze zatrzyma.
|
Brawo - spokój sumienia jest najważniejszy.
|
Co¶ w tym jest :)
|
Nie mam porównania bo nie mam żadnego Rd04
Filtr w Trampku Pd06 jest taki sam ?1996 rok . Puszka chyba podobna lub taka sama Gdy bylem Transalpem w Maroku filtr papierowy dobrze spelnial zadanie .Wiekszosc dróg pokonalismy w piachu i duzym zapyleniu. Filtr byl wydmuchiwany ze dwa razy sprężarka , bo motocykl byl slaby ze wzgledu Na brak powietrza, ale pucha byla w miare czysta. Puche spryskuje zawsze olejem przy wymianie filtra by ¶mieci przyklejaly sie do airboxu / |
Ochrona przed piaskiem RD04
Dobry pomysł z tym pryskaniem puchy
|
1 Zał±cznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
|
Obstawiam, że z g±bki :p :oldman:
|
Swego czasu zmodzilem taki g±bkowy filtr, jak Dzieju pokazał, do 4-ki (g±bke kupowałem z jakiego¶ małego auta - Citroena chyba - ¶rednica pasowała). Niestety wymiana plug&play spowodowała, że silnik prychał i się dławił. Czyli wniosek, ze taka zamiana to również regulacja gaĽnika - niestety (inna dawka powietrza przy g±bce niż przy papierze).
|
Jak Wam się brudz± filtry może nie macie wszystkich plastików?
U mnie plastyk błotnik zachodzi na lewy boczek. Kurz wejdzie, ale żeby tyle błota naleciało to nie wyobrażam sobie. Bywałem ni± na bagnach jak się utopiła to we 3 wyci±gali¶my, tak rozs±dnie po silnik powiedzmy, nie po kanapę:] Wyjmowałem łyżkę stołow± piachu. Air boxa psikam smarem potem myję detergentem szczoteczk± do zębów. Filtr HF posiadam drugi raz chyba. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |