![]() |
GRUBO? GRUBO to mało powiedziane! Boję przeglądać co się nagrało...
|
Dziękujemy za zaproszenie i wspólną zabawę, było syto, suto, grubo, wypaśnie i zajebiście.
Pozdrowienia dla wszystkich. Wątroba tydzień przerwy od %, dupa na motor zabrania siadania przez cały tydzień, tylko głowa jakaś taka znieczulona oj działo się działo. |
Miłości, miłości i jeszcze raz miłości :)
|
Ożeń się, ożeń!!! Wzięli i się ożenili :D.Wesele mega, klimat, miejsce ludzie :bow:, ale poprawiny to w ogóle piździec!!! Nie dość,że grała super kapela, potańczyli, pojedli popili, to jeszcze mój mąż zamienił się w Golfika :D!!!
Dzięki serdeczne za zaproszenie i super zabawę teraz tylko "zostało wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie"!!! Pozdrawiamy!! P.S. Widzim się na Płaskiej w wekenda??? |
To co to będzie w Płaskiej :dizzy::blues::kumbaya::chleje::friday:.
|
W imieniu Gołąbków , bo póki ich "trzecie dziecko Golfik" nie wyjedzie , to się chyba nie ogarną ;-) , BAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO chciałbym podziękować wszystkim czarnym Siostrom i Braciom za liczne i wzorowe stawiennictwo na Weselu I Poprawinach (choć jeszcze się nie skończyły) .
Wielkie dzięki raz jeszcze. Peesik. Staram się zmotywować Golfika na Podlaską integrację ;-) |
Dzięki tym zdjęciom przynajmniej wiem co się działo :)
|
Na filmach się dzieje zdecydowanie więcej! Na pewno chcesz wiedzieć co? Reklamacji nie przyjmuję.
|
Oczywiście, że chcę :)!!!!!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:57. |