Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zlot Jesienny im. Orzepa ? - propozycja (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=21061)

mario33 19.05.2014 00:22

Cytat:

Napisał ex1 (Post 379904)
Znaczy Mario ja zrozumiałem że chiałbyś aby koszta imprezy ponieśli sponsorzy.. to mi się wydaje nie realne... za bardzo.. no ale może się mylę.. :)

Nie całość... a tylko 'gwarancję' wynajmu odpowiedniej częsci miejscówki... Bo to jest zwykle największy problem. Większa impra = zwykle więcej organizator dokłada :) Tym niemniej też uważam to za nierealne. I pytanie czy pożądane.

Cezarus 19.05.2014 13:03

Cytat z forum BMW :
Niechaj Elefantentreffen ma godnego, jesiennego, rodzimego przeciwnika.
Orzeppentreffen :!:

Nazwa zlotu jak dla mnie bomba: ORZEPPENTREFFEN :Thumbs_Up:

Wojtek42 20.05.2014 22:15

Zlot

Witam,
Strata przyjaciela jest bolesna...na zawsze pozostawi w moim sercu bolesną bliznę....Znaliśmy się wiele lat i cholernie mi smutno, że go już z nami nie ma.
Słyszałem już o Waszej inicjatywie zlotu i bardzo mi się podoba.
Niestety nie jeżdżę na motorze ale jestem fanem off-roadu na 4 kółkach. Może mógłbym się dołączyć ze swoim gratem poświęconym Orzepowi ?

ex1 20.05.2014 22:18

myślę że jak najbardziej tak... i na pewno znajdziesz z nami wiele wspólnych tematów .. :)

Wojtek42 20.05.2014 22:27

Cytat:

Napisał ex1 (Post 380254)
myślę że jak najbardziej tak... i na pewno znajdziesz z nami wiele wspólnych tematów .. :)

Będę zaszczycony....Jestem z WRO jak coś mogę pomóc.

ex1 20.05.2014 22:49

Wojtek obserwuj wątek... jak się rozwinie, to chłopaki napewno napiszą jaka pomoc będzie im potrzebna...

Ja ze swojej strony, chętnie wsparłbym jakoś w ramach moich możliwości jakoś Orzepowy zlot, może zrobimy jakąś aukcję na miejscu czy też np. loterię.. jest na forum kilkanaście osób coś.produkujących i sprzedających..

można by zrobić losowanki, i fanty by się znalazły od sponsorów.. :) na jakiś szczytny cel :)

mario33 20.05.2014 23:17

Cytat:

Napisał ex1 (Post 380263)
Ja ze swojej strony, chętnie wsparłbym jakoś w ramach moich możliwości jakoś Orzepowy zlot, może zrobimy jakąś aukcję na miejscu czy też np. loterię.. jest na forum kilkanaście osób coś.produkujących i sprzedających..

można by zrobić losowanki, i fanty by się znalazły od sponsorów.. :) na jakiś szczytny cel :)

Myślę, że będzie licytacja fantów - w celu szczytnym (np. na potrzeby synka Orzepa, który został bez ojca...).

mario33 17.07.2014 22:51

Nie ma za dużo czasu, więc nie ma niestety demokracji... na razie garść info.

Zlot na 95% odbędzie się w ostatni weekend września, 26-28 września dokładnie.

Miejscówka będzie bliżej środka geograficznego Polski, najprawdopodobniej w poblizu Pustyni Błędowskiej.

Zlot odbędzie się w formule bardziej ADV - nie będzie wypaśnych grilli etc. Stawiamy na namioty, ale w formule stacjonarnej - oba noclegi w jednym miejscu. Cenowo powinno być dostępnie dla wszystkich.

Trasa ADV będzie przygotowana wcześniej.

Potrzebny jest grafik z dostępem do sensownie wycenionej drukarni (do naklejek zlotowych). Jego zadaniem będzie zaprojektować naklejki zlotowe.

To na razie tyle. Opinie, protesty, pochwały ? ;)

mario33 18.07.2014 14:28

ORZEPPENTREFFEN nie jest typową imprezą 'kupa mięci'. To tylko pretekst do wspólnego spotkania motocyklistów różnych środowisk, do wspólnego pojeżdżenia, pośmiania się i wzajemnego inspirowania w adwenczerowym korzystaniu z motocykla, marki nieważnej. Przyjęliśmy 'duchowy patronat' naszego wspólnego zmarłego kolegi, mając na uwadze to jak żył i jak łączył światy.

W tej imprezie, za założenia nie ma podziału na niebieskich, pomarańczowych, czarnych, przyjedziemy MY motocykliści z całej Polski, koledzy, znajomi , przyjaciele.

"Żeby nikt nie myślał, że Orzep odpuścił"

Dajcie chociaż jakiś znak, że ktokolwiek się wybiera ;)

mygosia 18.07.2014 14:31

Fajna sprawa!

Jest blisko :)

Pytanie zasadnicze - czy trasa równiez będzie dla tych, którzy nie są za bardzo adv, a lubią jeździć nie tylko po twardym?
:)

No i - do kiedy sa zapisy ;)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47.