![]() |
Cytat:
|
Cytat z forum BMW :
Niechaj Elefantentreffen ma godnego, jesiennego, rodzimego przeciwnika. Orzeppentreffen :!: Nazwa zlotu jak dla mnie bomba: ORZEPPENTREFFEN :Thumbs_Up: |
Zlot
Witam,
Strata przyjaciela jest bolesna...na zawsze pozostawi w moim sercu bolesną bliznę....Znaliśmy się wiele lat i cholernie mi smutno, że go już z nami nie ma. Słyszałem już o Waszej inicjatywie zlotu i bardzo mi się podoba. Niestety nie jeżdżę na motorze ale jestem fanem off-roadu na 4 kółkach. Może mógłbym się dołączyć ze swoim gratem poświęconym Orzepowi ? |
myślę że jak najbardziej tak... i na pewno znajdziesz z nami wiele wspólnych tematów .. :)
|
Cytat:
|
Wojtek obserwuj wątek... jak się rozwinie, to chłopaki napewno napiszą jaka pomoc będzie im potrzebna...
Ja ze swojej strony, chętnie wsparłbym jakoś w ramach moich możliwości jakoś Orzepowy zlot, może zrobimy jakąś aukcję na miejscu czy też np. loterię.. jest na forum kilkanaście osób coś.produkujących i sprzedających.. można by zrobić losowanki, i fanty by się znalazły od sponsorów.. :) na jakiś szczytny cel :) |
Cytat:
|
Nie ma za dużo czasu, więc nie ma niestety demokracji... na razie garść info.
Zlot na 95% odbędzie się w ostatni weekend września, 26-28 września dokładnie. Miejscówka będzie bliżej środka geograficznego Polski, najprawdopodobniej w poblizu Pustyni Błędowskiej. Zlot odbędzie się w formule bardziej ADV - nie będzie wypaśnych grilli etc. Stawiamy na namioty, ale w formule stacjonarnej - oba noclegi w jednym miejscu. Cenowo powinno być dostępnie dla wszystkich. Trasa ADV będzie przygotowana wcześniej. Potrzebny jest grafik z dostępem do sensownie wycenionej drukarni (do naklejek zlotowych). Jego zadaniem będzie zaprojektować naklejki zlotowe. To na razie tyle. Opinie, protesty, pochwały ? ;) |
ORZEPPENTREFFEN nie jest typową imprezą 'kupa mięci'. To tylko pretekst do wspólnego spotkania motocyklistów różnych środowisk, do wspólnego pojeżdżenia, pośmiania się i wzajemnego inspirowania w adwenczerowym korzystaniu z motocykla, marki nieważnej. Przyjęliśmy 'duchowy patronat' naszego wspólnego zmarłego kolegi, mając na uwadze to jak żył i jak łączył światy.
W tej imprezie, za założenia nie ma podziału na niebieskich, pomarańczowych, czarnych, przyjedziemy MY motocykliści z całej Polski, koledzy, znajomi , przyjaciele. "Żeby nikt nie myślał, że Orzep odpuścił" Dajcie chociaż jakiś znak, że ktokolwiek się wybiera ;) |
Fajna sprawa!
Jest blisko :) Pytanie zasadnicze - czy trasa równiez będzie dla tych, którzy nie są za bardzo adv, a lubią jeździć nie tylko po twardym? :) No i - do kiedy sa zapisy ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |