Cytat:
Napisał jorge
(Post 364977)
|
Trochę racji masz ale tylko trochę.
Bo po za tą magia przywiązaniem do marki, ocen w prasie i jak to nazwałeś "dookołaświatanajedynymmożliwymdotego" jest jeszcze coś. Zwie się to wygoda i komfort podróżowania, dobre osiągi, pozycja za kierownicą i styl który mi się podoba. próbowałem jazdy na plastiku typu CBR, miałem okazję pojeździć Banditem, Fazerem, jakimiś czopkami i cruserami, z tych ostatnich podobala mi się jazda Suzuki Intruderem 1800 (albo 1600) ale było fajne :) lecz na stałe nie dla mnie. Ja potrzebuje przede wszystkim dużego wysoko zawieszonego motocykla który bedzie miał dobre przyspieszenie i trakcję. Fajnie by było by zbiornik starczał na 300km, ma z gazu iść na koło. Szukam motocykla który przeleci szybko szutrem, autostradą a i w mieście z korkami sobie poradzi. Wybór chyba nie jest za wielki. Przyznam się że im więcej szukam tym częściej zerkam też w stronę marki Orzepa :D
Muszę dobrze przekalkulować koszty i chyba zamówić parę jazd próbnych. Ostatnio mam bardzo dużo czasu na szukanie czytanie itd i jeszcze trochę tak zostanie. Kupno moto jest moim zadaniem numer dwa a pierwsze jest .... Najgorsze jest to że z motocykli używanych nie mam raczej w czym wybierać :/ i chyba przyjdzie myśleć o kredycie.
Pozdro
|