![]() |
Jaru, dzięki! :)
|
super, super :Thumbs_Up:
Wielkie dzięki, ze Ci się chciało. Fantastico. Ps. Kto i w jaki sposób będzie dodawał nowe miejsca i wyprawy? |
Super !
Ja z niecierpliwością czekam na nowy silnik forumowy - tyla fajnych rzeczy można by dodać (mapy, tracki ....) |
Ogromne ułatwienie, szczególnie kiedy możliwość wyjazdu pojawia się nagle i nie pozostaje wiele czasu na przeszukiwanie tekstów, a tytuły relacji bywają dość abstrakcyjne. Świetna inicjatywa Jaru!
|
Jaru to świetny pomysł!!!
No i widzę nie zaznaczone jeszcze miejsca, a to znaczy, że się zmobilizuję (dzięki Tobie :Thumbs_Up: ) i napiszę relację, aby w tym zakątku też zaznaczyć afrykański punkcik :) |
Słowa uznania JARU !!! Australia i NZ wciąż nie odkryta :)
|
NZ odkryta :) ....tylko nie opisana :mur:
|
O rzesz Ty Blondwłosa Motocyklistko jedna, co relację dawkujesz :) w innym wątku wspaniałym zresztą.
Kara jakaś powinna być za brak aktualizacji mapy. Może chłosta takimi frędzlami z manetek od Harleya :oldman: |
Super pomysł i fajne wykonanie. Szkoda że to nie onlinowo zrobiłeś w googlemapsach, można by to wówczas osadzić na naszej stronie.
I przesuń Bajrasza z relacja z płw. Kolskiego. Teraz wisi nad Bajkałem, a tam się Bajrasz dopiero wybiera. |
Jarek, jestem pod wrażeniem.
Sambor ma trochę racji, bo Adwenczur był "do dalej", ale też trochę nie ma, bo Bajkał był po drodze;) Co do Kolskiego ma rację w 100%, bo najdalej była Umba, czyli trochę w dół i trochę w lewo...choć myślę, że nie o dokładność w tym pomyśle chodziło. Świetna robota:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |