![]() |
No to nam się coś klaruje powoly, wychodzi że druga połowa czerwca? Wstępny stan 3, a nawet 4 moto
|
:) jak najbardziej druga połowa czerwca, na 90% jestem gotowy...pozostaje tylko moto dopieścić ;)
|
U mnie to samo, ale prace w toku ;)
|
Witam,
Kurczax a czemu z Chocimia chcesz jechać przez Chmielnicki do Odessy. Bliżej i dużo lepiej jest jechać przez Mołdawię i przy okazji odwiedzisz kilka zakątków w tym państwie. Pozdrawiam |
Podana trasa w linku jest tylko orientacyjna i pewnie jak to bywa, będzie modyfikowana na bieżąco w trakcie ;) generalnie chciałbym dojechać na Krym a skoro Krym to może i striełka Arabacka.
|
Cześć,
Może się przyda http://my.opera.com/bochomdb/blog/show.dml/55356882 W razie pytań służę pomocą :-) Pozdrowienia, D |
Fajna relacja. Widzę że nocowaliście głównie w hotelach/kwaterach. Jak kształtowały się cenowo? generalnie średnio ile wydaliście na głowę?
Ps. dobrze że wspomniałeś w relacji o Pierwomajsku. Nie słyszałem prędzej o tym, ale widzę że mogłoby być w miarę po drodze ;) |
1 Załącznik(ów)
Jak będziecie w Bakczysaraju polecam spanie na szczycie góry (na zdjęciu) piękny widok na sam Bakczysaraj oraz w drugą stronę w kierunku Czufut-Kale. Ranek kiedy miasteczko w dole spowija mgła a muezin wzywa na modlitwę zapamiętuje się do końca życia :)
Załącznik 39584 Pierwszy pobyt na Krymie w 2003r, 10dni wraz z powrotem pociągiem do Polski kosztował mnie 400zł. To były piękne czasy :) Trochę mało tego Krymu wg mapy zobaczycie. Szkoda. |
Widać mieszanie się kultur. Każde miejsce tam ma w sobie jakąś magię. Pewnie nie sposób zaliczyć wszystkich miejscówek za jednym zamachem. A tymczasem tik tak tik tak, ruszyło odliczanie.. zoastały 2 miesiące. Idę do garażu składać trampa do kupy, musze mieć jeszcze czas na road testy ;)
|
Witam,
Kurczax jak chcesz jeszcze poczytać o Krymie to może się przyda i ten link www.skklub2.republika.pl |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |