![]() |
Cytat:
Myślę nad motocyklem, i pewno nie będzie to ani GS ani Afri. Xt600? Nie wiem... ale czas pokaże. |
Łoożesz w mordę jakie tempo... ale fajnie
|
Wyjazd rowerem rozwala na potege...............
|
Szacun Panie Kolego :Thumbs_Up:
|
Cytat:
Next time na pewno o medycynie podróży dowiesz się więcej przed wyprawą, bo warto. Fajna relacja :Thumbs_Up:. |
Cytat:
|
Ja pier...
Gratuluję wytrwałości!
|
Cytat:
Tak byłem wqr... na Elwooda za to że mnie posłał w Afgany że nie posłuchałem jego rad żeby dużo chlać, chlać chlac i jarać, bo kto pije i pali ten nie ma robali:) Następnym razem wpiszę sobie w regulamin pół literka. Dziennie! Raz w tygodniu przerwa coby w nałóg nie wpaść:D Z medycznego punktu widzenia to nie wiadomo jak się tam przygotowac. Sraczkę miałem w zasadzie non stop i Stoperan nie pomagał. Co się nachlałem górskiej wody to lało się z rzyci... ale przeważnie jedna akcja zaraz po wypiciu a potem spokój. A choroba mnie dopadła po tym jak burza snieżna mnie przepizgała na Ak Baital. Byłem tak wyczerpany że zaatakowało mnie wszystko co możliwe. |
O ja pier...! Ile km w nogach! Czytam czytam i kopara coraz bardziej w dół
:drif: |
Cytat:
Ekstremalnie to było w Afganistanie gdzie był piach, tempo jazdy 5-6km/h, tempo pchania 2km/h. W Tadzykistanie trudnosc polegała jedynie na jeździe na wysokości blisko 4000npm z ciężkim bagażem. Trzecie kółko też dawało opory. No i wiatr. Na Ak Baital płuca mi się konczyły ale jak juz jest w relacji - chciałem byc najszybciej ze wszystkich jadących rowerzystów i sie udało. Jednak smutna rzecz - odechciało mi się jechać w Pamir motocyklem. A jesli już to z ekwipunkiem alpinistycznym i więcej łazic piechotą wysoko w góry. Sama jazda uważam że jest tam nudna, najlepsze widoki czekają w górach:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00. |