![]() |
Tak się znają... A że wyglądałem na chojraka to mi zalali 20 W...A co niech ma...:D Niestety, KAZDEGO mechanika trzeba pilnować... I nie tylko takie przygody jak ta się zdarzają...Kto ma kilka aut w firmie to wie co się dzieje... Zawsze żądajcie wymienionych gratów...Dla waszego i innych dobra.
|
Cytat:
|
Witam,
ja u Pana Adama Dukały kupowałem w lutym moją Afrykę. Zostawili po sobie raczej pozytywne wrażenie. Tam też mam zamiar serwisować motocykl, zobaczymy, czy zdania nie zmienię. Ostatnio miałem pewien problem, Afryka szarpała, obroty skakały, kierunkowskazy migały szybciej niż zwykle, napisałem maila do Pana Adama, otrzymałem krótka, rzeczową odpowiedź, proszę sprawdzić to i to. Sprawdziłem, pomogło. Przyczyna była prozaiczna. Fakt, że nie zlekceważyli sprawy, wart odnotowania. |
Polecam punkt dorabiania linek, 25 zeta - nowa linka z nowym pancerzem do sprzęgła w TA 650
konsor i adres KONSOR. PRODUKCJA LINEK MOTORYZACYJNYCH ZAKOPIAŃSKA 147 30-418 KRAKÓW , MAŁOPOLSKIE GEO : 50.001449 , 19.922007 |
Ja mogę powiedzieć tylko tyle że po tym jak zobaczyłem w jaki sposób wykonuje swoją pracę Szparag to nie zamierzam szukać innego mechanika.
|
Ja popieram zdanie kolegi któ¶y szukającemu serwisu w Krakowie proponuje warsztat z Legnicy : ))) Panie to jest przecież Pan 200km
edit: 324 km według maps.google |
teraz nawet bliżej bo Szparag przeniósł się do Wrocławia :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |