![]() |
A ja się boję moturów.
Motury są niebezpieczne i hałasują ;) Zajadę na wrotkach :D |
:bow::bow::bow: dla wszystkich czarnóchów i czarnólek za klimat na zlocie :D:D:D
|
Przed chwilą dojechałem, cały!!!. Ostatnie 20 km w deszczu, trudno. Zlot był super, pogoda dopisała prawie do końca, zamek rewelacja, Germanie nikogo nie najechali,atrakcji dla każdego wystarczająco, muza na poziomie/ z wyjątkami/...Jednym słowem , czemu to tak rzadko. Pozdrawiam Organizatorów i jeszcze raz wielkie dzięki. Jackmd
|
20 km w deszczu, my jakieś 200 i pierwszy raz nie zabrałem żadnej koszulki z długim rękawem . Dobrze że kurtka nie przemokła, ale waży dwa razy więcej. Pozdrawiamy wszystkich i dziękujemy za wspólnie spędzony czas.
Beata i Marek |
Cytat:
Dziękować wszystkim za obecność i organizację na wysokim poziomie. Było pogo na gołe klaty w deszczu więc chyba nikt nie wraca smutny. Smucić się można, że już koniec. Szerokości :at: |
dziękuję:
1. Pomysłodawcom i Organizatorom za pomysł i organizację / + GRTULACJE/ 2. Niemcom za szwargot 3. Węgrom za madziarzenie 4. Nieznaomym za kufel piwa 5. Jagnie za "krutszą" trasę 6. Kolegom i koleżankom za obecność i uśmiech 7. Muzykom za granie 8. Teatrowi ognia, że mnie nie spalili 9. Przyjaciołom za kielonek ... 10. Gospodarzom za gościnę a tych, których zapomniałem w/w wymienić uściskam i wycałuję następnym razem ... :-) fotki zaraz postaram się ocenzurować i wrzucić na picassa to wkleję link |
Dojechałem suchy :D
Mnie się podobać. :) Wielkie dzięki dla uczestników i organizatorów. :bow: |
Również dojechaliśmy szczęśliwie. Dziękuję za wszystko, do następnego razu.
pozdr, laska |
Ja też już w domu nie całkiem suchy, ale szczęsliwy z powodu uczestnictwa w takim świetnym spotkaniu. Dziękuję Wszyskim.
|
Było super - dzieki wszystkim, a zwłaszcza tym co sie napracowali, żeby było jak było. :friday::friday::friday::friday:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |