![]() |
Cytat:
|
I się stało... zostałam bez "Afrykańskiego" towarzysza :( Czy jest może jeszcze ktoś to wybiera się z Wrocławia i mógłby użyczyć mi miejsca na swojej maszynce? Moj numer tel. 609084415 lub proszę info na priv.
|
Witam,
Ja również w tym czasie chciałbym "dezerterować" z transalp clubu i przyjechać na Waszą imprezę:at:(termin mi odpowiada) przyjmiecie jeszcze spóżnialskiego ze Śląska:bow:?? Jak moi poprzednicy bedę miał wszystko co trzeba aby się zintegrować :haha2: Co do wpłaty to tylko czekam na zielone światełko od organizatora i zaraz wciskam magiczny guzik"przelew":D Ze względu na brak swojego namiotu... a było by jeszcze miejsce na zamku to byłbym rad :). Czy ktoś z Jaworzna się wybiera lub okolic Katowic bo z chęcią bym sie przyłączył aby rażniej się przeleciało do Grodżca. |
Ja leca nach Grodziec :) Leca przez Czechy.
|
witam Graphia:) pamiętasz mnie? byłem kiedyś u Ciebie po stel....:D co do Twojej trasy to chyba nawinoł bym więcej km i kółko większe zrobił, ale nie mówię że nie skorzystam bo na tą chwilę to nawet nie wiem czy gdziekolwiek pojadę jak czarni mnie nie przyjmą:(
|
hej. no jasne że Cię pamiętam. jadę przez Czechy bo nie chcę jechać polskim autobanem a i winkielki po ich stronie piękne są potem :) tak.... za Opawą ;)
|
Cytat:
Na zamku jest wolne . PozdrawiaM |
[QUOTE=marekw;176059]Ponieważ liczyłem że syn po naszym wypadku przemoże się i wsiądzie na motocykl to wpłaciłem i za niego. Niestety nie dość że jest twardo asertywny to jeszcze uciekł do Szwajcarii i na 100 % nie przyjedzie , to jego miejsce
Na zamku jest wolne . Pozdrawia, więc jak moge się dogadać z rozliczeniem? ale najpierw chyba zielone światło musze dostać od organizatora?:bow: |
Nie no, skoro wpłata marekw już poszła, to co ma się łonanizator nie zgodzić, lepiej niech edytuje listę wpłat co bym był spokojny, że przelew doszedł i jestem na liście.;)
|
Rozliczysz się na miejscu i tyle .
PozdrawiaM |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |