![]() |
a ja melduje, ze od dziś moja krówka ma smarowanie za pomocą MOTOOILER'a
instalacja po tym jak u Deftones'a grzebaliśmy przy tym banalnie prosta - jedynie miałem problem z prawidłowym ustawieniem dyszy przy zębatce i zatrzask na "+" trzeba mocno ścisnąć coby przeciąć izolacje kabelków (białego - od sterownika i brązowego (RD07a) - od tylnych świateł) sprzęt działa - podaje oliwe - dam znać jak zrobię więcej kilometrów jak na razie: POZYTYW - polecam tego alegrowicza - szybka przesyłka miły kontakt bla bla bla... ;) |
cieszę się, że jesteś zadowolony Tymon.
nawiasem mówiąc Panowie - montaż na AT to jest naprawdę BANAŁ. po tych kilku razach z kawą i gadką mieszczę się w 1,5h. zdruf matjas |
no brazowy od swiatel a bialy masa wiec dlaczego nie dziala?
|
brazowy to kolor kabla do ktorego podpinasz bialy, zielony- masa, dobranoc
|
U mnie wszystko zatrybiło :bow: Przejrzałem instalację i znalazłem zaślepione przewody kombinowane przez poprzedniego właściciela (z dodatkowym bezpiecznikiem) - wpiąłem i działa cacy :D Łańcuch smaruje ślicznie po obu stronach :Thumbs_Up:
|
Cytat:
Wieczny, popracuj nad techniką, to urywanie się skończy:D:D:D P/S. Wiesz,że Cię lubię:) |
Wobec krzywej Wöhlera nawet urok osobisty wiele nie znaczy :).
http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._S-N_Curve.jpg Przepraszam za brzydki wyraz. PS: też Cię lubię :D. |
Wieczny, przyjmij krytyke na klate a nie podpierasz sie jakimiś rysuneczkami w kratke ;)
Dysza sie elegancko urywa w miejscu ktore ją przysposabia do nowej offrołdowej roli, teraz raz na jakis czas musze tylko zweryfikować jej ustawienie w linii łańcucha, zwykle po jeździe w większych krzaczorach vel średnich kamolach. Jest znacznie krótsza i nie smaruje po zębatce ale spełnia swoją role równie doskonale. Podejrzewam że taki był zamysł konstruktora. |
ja też tak podejrzewam ;)
yyyyyyyyyyyyyyy :) matjas |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |