![]()  | 

Czyjaż Ci ona? 
	Dziś w Plazie widziałem bliźniaczkę mojej ATAS Tricolor - wprawdzie MY'20-21, ale rejestracja w identycznym schemacie - WZ x0xW, w dodatku opony Scorpiony i kufer Givi takie same... Pierwszy rzut oka z tyłu i doznałem dziwnego uczucia - odwróciłem się od swojego motocykla, a nadal na niego patrzę :-)  | 

Dzisiaj na Orlenie przy A1 w Łodzi dwie sztuki na gdańskich blachach(stara  i nowa).   Ja niestety puszką, niestety nie mogłem zlokalizować kierowców 
	 | 

Dzisiaj nad Pilicą koło Przedborza (wysoki ląd) wypychałem z piachu jednego kolegę na crf1100. Ktoś z naszych? 
	 | 

Wczoraj widziałem sporo afryk :) ale przed zapadnięciem zmroku tuż przed grodzcem mijałem się w ostatniej wsi z siódemka. 
	Pozdrawiam ponownie. Wogle dojazdy na tzw nasze imprezy są takie miłe jak widzi się znajomą czachę z daleka.  | 

Jakieś dwa człowieki na NATach za Firlejem skręcające w prawo. 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

Dzisiaj na promie z Korsyki do Livorno dwie Afry uszczelone na lawecie ;) 
	 | 

Dzisiaj Jaczowice, około 16. T7, NAT i AT, ktoś od nas? 
	 | 

Czarna siódemka z naklejką "Dakar" na szybie widziana dzisiaj w Gniechowicach koło orlenu.  
	Ktoś z forum?  | 

Cytat: 

| 

Kogo widziałem w Łysych? Biało czerwona Afryka :at: następnym razem się zatrzymam! 
	 | 

Na s3 w kierunku południowym biały bus t5 z rd07 na pace ;) 
	Rano bordowa NAT na blachach bodaj GD. Załadowana lecąca na południe w kierunku A4 na północnej obwodnicy Wrocka  | 

Dzisiaj w Kazimierzu ok. 15-tej kolorowa Afryka z kolorowymi kuframi 
	 | 

Dzisiaj Piwniczna-Zdrój przed południem dwie CRF, najpierw na blachach TBU  potem ZS. A po południu w Kosarzyskach czarno pomarańczowa RD07.  
	Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka  | 

Wczoraj Afra (chyba siódemka) na przejeździe kolejowym w Blachowni. Staliśmy koło siebie, niebieski bus z kajakiem. Chyba ktoś z naszych bo forumowe naklejki na zbiorniku. 
	 | 

Pierwsze moto jakiemu machalem na wschodniej obwodnicy wrocka jadąc cegła to była poobklejana w 3 dupy RD04 ;) 
	 | 

Niedziela, czarna afra w okolicach Wilkowa. 
	 | 

Cytat: 

| 

Dzisiaj w samo południe mignęła mi koło Przeworska Africa w czarno białe plamki, a kierownik też miał koszulę w czarno białe plamki. Fajnie to się prezentowało! 
	 | 

Warszawa, ul. Obozowa piekna rd03 około 22:20 
	 | 

2 Załącznik(ów) 

Wczoraj wieczorem na dk11 koło Lublińca widziano Rd07 na blachach z śląskiego BEtlejem.:) 
	 | 

Tegoroczny Polandrock na LZA :) widziałem jeszcze (chyba bo z daleka) RD04 ale to z daleka...   
	https://i.postimg.cc/BvWG6D6w/IMG-1684.jpg Dzisiaj (tj. 08.08) droga z Warszawy na Nowy Dwór Mazowiecki https://i.postimg.cc/yNBZ0tD0/IMG-1774.png  | 

Może ktoś kojarzy albo ma tutaj konto gość któremu wczoraj pomagałem odpalić afrykę w Zakopanym? Niestety imienia nie pamiętam, czerwona NAT, pierwszy wypust, tablica TKI. Ciekawe czy dojechali do domu i co tam się stało, że nie paliła. 
	 | 

Widziano w Rzeszów, Warszawska. Kierownik w zielonym moro i chyba białym kasku na RD07 tesco. 
	 | 

Pozdro dla kierownika czerwono-niebieskiej NAT na blachach z Kołobrzegu, z którym się złapałem dziś pod oszołomem w Rumi i jechaliśmy razem do Wejherowa. 
	W poniedziałek widziałem czerwoną NATkę z nowym trampkiem na gdyńskich blachach nad jeziorem Borowo. Z daleka poznałem ten dźwięk silnika...:Thumbs_Up: Generalnie dużo NATek widuję w rejonie Wej-GA...:at:  | 

dzisiaj widziałem Matjasa ......u mnie na podwórku :D 
	Gościu Został GieeSiarzem . Fajnego ma tego GieeSa :beer2: Liczyłem na duuużą cegłę :Thumbs_Up: fot nie robiłem ,sam się pochwali ;)  | 

Nie ma się czym chwalić :) ja nie z chwalących się. Staroć tylko trochę młodszy niż ja. 
	Amen.  | 

Cytat: 

| 

Cytat: 

| 

Dzisiaj (tj. 08.08) droga z Warszawy na Nowy Dwór Mazowiecki  
	https://i.postimg.cc/yNBZ0tD0/IMG-1774.png[/QUOTE] pozdrawiam :)  | 

Wczoraj na S61 jakoś koło 20ej na parkingu z nieczynną toaletą gdzieś w okolicy Truszki stała NAT a obok kierownik i bląd pasażerka. 
	Podjechaliśmy niebieskim T4 i zaraz ruszyliśmy dalej. Byłem pasażerem , nie zdążyłem się przywitać ale pozdrawiam.  | 

2 Załącznik(ów) 

Podczas wczorajszej objazdówki Mazur a konkretnie Śniardw tak fajnie wiało że na prostej łapałem przechył ok 15* :) 
	Śniardwy falowały przy szerokim Ostrowiu jak na morzu. Polecam skrót za Okartowem w lewo na Turośl do Mikołajek i w ogóle używać dróg co najwyżej trzycyfrowych i niższych, ale to już sami wiecie.  | 

Cytat: 

Dawaj znaka jak po Mazurach będziesz sie kręcił:at:  | 

| 

Cytat: 

Jak będzie ładny dzień to z pewnością się ruszę.  | 

W środę o zmierzchu w Kruszewie (okolice Grójec, Tarczyn) mijałem się RTkiem z jakąś XRV (chyba) sądząc po układzie świateł i białych handbarach. 
	 | 

Widziałem Cię, trzeciego sierpnia 2023 na albańskim parkingu przed Syri i Kaltër. 
	Ktoś? https://i.ibb.co/7pTCtdy/sss.jpg  | 

Ktoś od nas wczoraj w Kłobucku RD07 położył Afrykę i zaparkował w mondeo na rondzie? 
	https://www.facebook.com/share/v/E1B7YEyx43XvKDXG/ Sent from my 2107113SG using Tapatalk  | 

Wczoraj, centrum Szczecina RD07 z białą osłoną silnika. 
	 | 

Wczoraj, odcinek między Gnieznem a Żninem, droga równoległa do S5. Kolejno dwie RD07, pomachane - odmachane. Długo się na siebie patrzyliśmy :) Jechałem CRF1000 Tricolor w towarzystwie XL600, GS800 i V Stroma. 
	 | 

Wczoraj w Krośnie czerwona SD04 jechała w kierunku bieszczadzkim. 
	 | 

Rd04 hrc widziana dziś w miejscowości Kotlarnia. Pięknie płynęła w kierunku Gliwic.:at: 
	 | 

Czarna NAT dziś na Białym Krzyżu koło Szczyrku 
	 | 

Biało czerwona RD07, białe gmole i CHYBA kufry też białe, w Ruciane-Nida się mijaliśmy :D 
	 | 

RD03 widziana w Oświęcimiu okolice MDSM w sobotę w okolicach 16tej 
	 | 

kto sie po Rzuchowie mi kręcił dzis ?  czerwona 7? na dw395  kiwłem przez okno z osobówki ale żeby tak nie wpaść nawet na kawę  ? 
	 | 

Dziś po 19 biala 4ka na obwodnicy Warszawy na numerach WO 
	 | 

Kto latał NAT  w tamtym tygodniu po Catani na Sycylii?  
	Sent from my 2107113SG using Tapatalk  | 

Czerwona RD07, w Dąbrowach za Rozogami (mazowsze), mijaliśmy się :D 
	 | 

Tesco na A4 koło 18.oo w stronę Wrocka. 
	Leciałem w drugą stronę puszką.  | 

Dzisiaj 04.05.2024 koło Villa Verde w Zawierciu, RD07 na rej. SO…. Czerwone paski na tylim kufrze.  
	Machałem z auta jak głupi a kierownik patrzał na las :D  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |